- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моля не ме нападайте..за постинор
Понеже съм запозната, доста пъти ми се е случвало подобно нещо, даже вече май не се стряскам толкова. Първо - наистина е голям стрес, не се притеснявай, случва се понякога и с уж най-качествените презервативи. Дали проблема е в презерватива или не се сложен както трябва - все е едно. Ако започне да ти се случва често или до края месеца ( т.е. докато ти дойде) може като предпазна мярка да проверявате. Т.е. като тръгнете да го правите и преди да свърши той, просто го изважда за момент, виждате, че е здрав и продължавате по програмата. Доста помага, но ако не ви се случва често - споко.Първоначално написано от terry
Ако не е свършил и кондома се е скъсал според мен дори не е трябвало да пиеш Постинор. Напразно е било да си даваш и парите, и да се нервиш, а и да си разстройваш цикъла, защото наистина това си е доста силно. Дори и да няма странични ефекти трябва да се избягва максимално взимането му. Е, сега си поне напълно спокойна, но за по-нататък да знаеш
Ако обаче е свършил , то наистина си направила добре, че си го взела. Това е доста ефективно средство. Не е нужно да ходиш на генеколог и да се стряскаш допълнително. Бъди спокойна! Както казах много пъти ми се е случвало , доста пари съм дала за Постинор, но за щастие (пу, да не се урочасам пък сега) не съм забременявала.
Колкото до начина на приемане: Преди наистина едното се взимаше в един момент ( до 72 часа), а другото 12 часа след първото, но ИМА НОВА ТЕХНОЛОГИЯ, при която се взимат двете заедно. То си пише в Упътването най-подробно, предполагам, че си го прочела, като си го взела, така че твоето е било от новите. Дори не знам дали старите още ги има на пазара. Това е доста по-удобно, защото иначе може да забравиш да вземеш второто или пък, ако не друго, то поне се притесняваш да не забравиш.
Това е всичко - бъди спокойна, внимавай, хубаво е, че се пазите, но ако не е свършил в теб, не си взимай Постинор, за да не ти се разстройва излишно хормоналния баланс.
Всичко най от мен !![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.