- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- колко държи тревата?
зависи.Пушил съм Нортън Лайтс, който ме филмира за 7-8 часа, Дърбан Пойзън, който ме държа 4-5, и обикновените български лайна, който са стигали и до половин час...
okolo 1 4as i polovina nqkade
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
Първоначално написано от p4elata_brumze
MDAAAA hahahhahhaha
@Li4iCe haha ti ot burgas li si we lice.kak taka ne prodawali na gramajzemi se zasili nqkyde
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
...и от вида на тревата.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
hmmm mi zavisi kolko dobra e trevata ....dyrjalo me e max 4 4asa ama be6e mn dobra pyk i pu6ih dosta..Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
zavisi ot trevata!s priqtelq mi predi da otida na daskalo pu6ihme holandski i me d1rja pove4e ot 8 4asa!i neznaeh ko staa!
аз също съм от Бургас и с мея да твърдя че съм запозната достатъчно добре с борсата на трева и други неща,но тука въпрос за трева.В Бургас диларите които са в момента на трева са вече много малко и дават само джоинт не и ганджа(грамаж)тези които ти знаеш че продават ганджа тука те не са дилари на помориици и на митио,ами си правят шано истории тоест ходят до Варна или дават пари на свои познати които пътуват често от Бургас към Варна да им вземат от там защото там се продава много ганджа и излиза мн евтино и като земат поиче и редовно си слагат надценка което повечето случаи е двоина цена от тази на която я е взел тоя дето си праи шано и напрактика каквото си изкара и си продаде си е за него не се отчита на никои,което е мн лошо защото едимпът хванат ли те да праиш такива далаверки на нечии раион става мн лошо.А пък по темата от трева до трева има огромна разлика,естествено че ако е жимел наи много 20,30 мин да те даржи но по принцип съм пушила само мн добри масета които съм пушила сутринта преди да ида на даскало за 1 смяна и ме е държало до към 8,9 часа даже е имало моменти когато съм искъла да ме пусне малко защото ме е правило мазало.Първоначално написано от Magic*
OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!
awe leleeeeeeeeee mn ste zle si4ki ku4ki5 leva ti struva t 2 "cigari" aaaxaxa tfa da ne e raigras we man
pu6a ot 14 godi6en a ot 13 karam sk8
ot 151 sam 11 kl 1 pat me isklu4vaxa za prodavane na treva ot 17
DDD be6e qko mazalo xaaaa...za 5 leva 6e si zeme6 samo slama bratle...
xaxa..sekfi gi ima tuka weeeeee xaxaaaaaaaaaaa
OMG!