.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

vajen problem pri pu6a4ite

zdraveite hora mi zna4i az pu6a ot okolo pove4e ot polovin godina i imam edin konkreten vapros dali rasteja ni spira,kogato zapo4nem da py6im redovno,za6toto onq den se srarah s nai-dobrata mi fr i mi kaza 4e zaradi tova sum si ostanal niska 6toto pu6a,az naistrina zabelqzah 4e vsi4ki pu6a4i sme niski no dali e ot tova! pls otgovorete mi za6toto naistina sum mn niska da si ostana taka zavinagi 1 i 60 nqkade.

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    estestveno 4e spira! izvinqvai no tova go znaqt deca na po 9-10 godinki.....
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Guest
    Смислени постове, мафиозу!

Guest
    да бе спира пу6а от 4-ти клас и в момента съм 177см. а попринцип наи-вредно е да се пу6и в побертета за6тото тогава децата растът!наи-добре е да непу6и6 изоб6то.ако спре6 сега вси4ко 6те е наред сигурен съм!!!

Фен
    Град
    in the middle of nowhere

Re: vajen problem pri pu6a4ite

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zabelqzah 4e vsi4ki pu6a4i sme niski
    ЛОЛ,а всички пушачи ли сте безмозъчни(че и Мафиозо покрай вас)?

БТВ вече можете безпогрешно да определите възрастта на някой човек само като му гледате постовете
    1)ако се кара с родителите - под 12
    2)ако не знае че цигарите спират растежа - под 9,10

Евала мафиозо
    First rule - I rule

За съжаление все още нямам 9 годинки и не знам отговора.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    е баси глупостите маина ....мно ясно 4е не спир арастежа пу6а от ....3 години и сам 175 ... ! ни6то вярно маина ..говорите глупости ...може наистина на намалява растежа но не е зна4ително вапреки 4е аз мисля 4е воб6те не е вярно !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Фен
    Град
    mircmax
    Vuob6te ne e vqrno, az si py6a i si rasta!!! Ti na kolko si godini?
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Guest

vajen problem pri pu6a4ite

na 14 godini sum

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    i az sam na tova mnenie

mi mn qsno 4e spira! daje ako az pu6a ot kogato bqx na 11 a sega sum na 16 i sum 175 ama kakto i da e pri po-ve4eto pu6a4i spira!
    zatvori o4ite...pomisli za men,pomisli kak se 4uvstva6e kogato be6e s men...sega otvori o4ite i ako pak 6te iska6 da go zatvori6 za da misli6 za men...togava si zgre6il...

Цигарите може да вредят на здравето, но не съм чувала да прекратяват растежа на костите. Едно момиченце на 14 години пропушило от има-няма 4-5 месеца и било 1.60, вече от цигарите се оставало нисък. Ако е успокоително за теб, познавам хора над 1.80, които пушат.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Guest
    Пафкам кат комин и съм 178...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пафкам кат комин и съм 178...
    А от къде знаеш ако не пафкаше сега колко щеше да си ?
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Guest
    Не спират растежа ама вредят доста на организма като цяло... особено на един развиващ се както е в този случай(имам доста повече от 9 години за онзи глупак с меродавното мнение за цигарите и растежа!)

Guest

xaaxaxax

xaxaxaxaxax

malka_otka4alka
    Guest
    spored ne spira,shoto ako go znaehme tova ne6to edva li 6tqhme da zapo4vame da pu6im vse pak...

i vupreki tova mi e 4udno 6to sa niski po4ti vsi4ki pu6a4i-ako nqkoi znae sus sigurnost otgovorat n tozi vapros da otgovoroi stoto na men susto mi e mnogo interesno

bAcArd1
    Guest
    XaxaxaX Spira Rasteja XXAxaXAxa az pu6a i sam 1 .87 AXaXa MAFIOZO Skrii se we

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Спира разтежа, естествено. Особено хормоналния. ЗЯАтова се дразня на хора, които пушат, а са ниски, защото не разбират че така и ще си останат. И момичетата, които нямат никакви гърди, искат да имат, но спят със сутиени и пушат като комини. Абе глупава работа. Аз нямам такива проблеми, защото съм доволна и от височината си и от външния ми вид. Но, да, цигарите вредят. Ако смяташ да се вайкаш - спирай ги, за 3-4 месеца дробовете ти ще са напълно възтановени, както и организмът ти.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    izob6to ne e ot tova zavisi si ot 4oveka i az pu6a i sym niska 1 i 56 no imam priqteli deto pu6at po otdavna ot mene i sa nekfi dvometrivi ne mo im vidi6 o4ite

0biChkam SlyNcEt0 :}

CRaZy_IKTe
    Guest
    Mnogo qsno che spira.6to sestra mi e po niska ot men pyk e na 20 a az na 15???

abe pi4ove cigarite mogat da ti zabavqt rasteja i to s maximum 0,5cm, to tva rasteja si e do gen!!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от terry
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    i az sam na tova mnenie
    ама има и изключения ..от класа имам 2ма по 2 метра...а пушат по кутиа на ден от 7ми клас...
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си