- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hora!daite savet4eta!
nqma zna4enie to se e vidqlo 4e sam mn zle i az ne e korekyno i ot moq strana taka 4e se si go duham!!!nai dobre da se primira!!!
![]()
е не е чак така че го духаш и тем подобни....ама се пак мисля че....той не е малък и ше си избере сам...Първоначално написано от mai4eto
ne e mn priqtno no se pak toi e s mene mn pove4e otkolkoto tq s nego pone za posledniq mesec i nemoga da go nakaram da izbira za6toto toi 6te izbere neq i az ne moga da si obqsnq kak e s men tq e mn hubava i e na 18 kak e trugnal s nqkva pikla na 16 godini i az ne si go obqsnqvam!!!!!!!![]()
ne me ostavqite pomognete davaite savweti pls!!!!!
Samo da dobavq ,4e ako izbere neq s vsoko vdignata glava kaji gre6en izborПървоначално написано от Legally_Blonde
i si otidi znai 4e tova e nai pravilno i nqma da sjalqva6
![]()
mila,moje bi prosto se e privurzal kum teb,dori moga da kaja che moje da ispitfa i pone malko ot chufstfoto liubov km teb !mai4eto Пуснато на: 18.02.1 Заглавие: neznam
--------------------------------------------------------------------------------
ne e mn priqtno no se pak toi e s mene mn pove4e otkolkoto tq s nego pone za posledniq mesec i nemoga da go nakaram da izbira za6toto toi 6te izbere neq i az ne moga da si obqsnq kak e s men tq e mn hubava i e na 18 kak e trugnal s nqkva pikla na 16 godini i az ne si go obqsnqvam!!!!!!!![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Първоначално написано от sexy_macka
евала....
moqta nai dobra frendka kaza su6toto a i opredeleno smqtam 4e ne e s men samo za sex ili ebavka i kakvoto i da e bilo znam 4e mi se kefi puk i toi e dosta svesten vupreki postupkata mu hahaha![]()
=D>mai4eto Пуснато на: 18.02.1 Заглавие: da taka e
--------------------------------------------------------------------------------
moqta nai dobra frendka kaza su6toto a i opredeleno smqtam 4e ne e s men samo za sex ili ebavka i kakvoto i da e bilo znam 4e mi se kefi puk i toi e dosta svesten vupreki postupkata mu hahaha
emi mila,spri da ni slushash nas togava....prosto budi SHTASTLIVA i da ne ti puka ot nishto !![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
За мнениетоооооПървоначално написано от mai4eto
![]()
![]()
![]()
da to4no taka ostavqm ne6tata taka i 6te vidq do kade 6te stigna nesam napulno 6tastliva no ne moga i da iskam pove4e mn vi blagodarq na vsi4ki!!!!!!!
Еми просто поговори с него! Ама дайте на сериозен разговор! Обясни му, че не искаш да си втора... Разберете се - тя или ти? Дори и да каже тя, ти ако толкова го обичащ, не се отказвай! Ако той каже тя - ти вземи да му докажеш, че си по-добра от нея! Разбери тя какви качества има и се опитай да станеш по-добра от нея! Просто го приеми като някаква битка... Покажи че си по-добрата! Може да отнеме доста време, но после резултата може да е искания резултат! Но се надяваме, че още отначало той ще избере теб!
УСПЕХ!
1.Проблемът ти не е малък, а голям.
2.Не виждам как ще избере теб.....ти сама си го казала малко по-нагоре.
mai az sam tazi koqto trqbva da re6i kakvo da pravi dori i da mi davate saveti v kraina smetka az sam tazi koqto 6te si 4upi glavatavreme e da se re6a kakvo da pravq za6toto si propilqvam vremeto v vaikane i ohkane!
blagodarq otnovo na vsi4ki vi i za vsi4ko!!!
![]()
![]()
ako imate o6te kakvo da mi kajete molq 6te priema i popiq vsqka e dna dumi4ka!!!![]()
okaza se 4e nqma da stane ni6to opitah se da mu kaja no ne stana hvana me strah i se otkazah nqma da stane re6ih 4e ste ostavq ne6tata taka puk kakvoto 6te da stava!![]()
абе и тва не е мн правилно решение на въпроса ма как и да е... .Първоначално написано от mai4eto
![]()
tuk si mn prav ama kato nqma drug iskot i tova e ne6to mai e po dobre da si zatvarqm ustata za momenta i tova e!!!:P
Баш!Седи си мирна и знай че любовта ке те намери самаПървоначално написано от mai4eto
![]()
taka 6te e nai dobre puk i tuko vi6 me zaobi4al nali ni6to ne se znae a i moje da sre6tna nqkoi mn po dobur ot nego s vremeto vsi4ko 6te se otaloji i 6te si stupq na krakata,6te spra da se vitaq v oblacite!![]()
Баш!Мисли за настоящето и не гледай в бъдещето или в миналото!Миналото е минало а за в бъдеще може и дане стигнеш!Живей за момента!Колко и да го обичаш намери друг и започни на ново не е единствен не е и последен!Не се хаби и не плачи за тоя дето не плаче за тебе!Първоначално написано от mai4eto
to az ne pla4a za nego puk i nqma da go ostavq tova 6te ozna4ava 4e 6te pla4a mn za tova nqma da stano no naistina e po dobre da jiveq za momenta i da si pravq kef4eto!!!
И най важното е друг път да мислиш какво правиш и защо го правишПървоначално написано от mai4eto
![]()