- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- hora!daite savet4eta!
az sam mislila kakvo pravq i sam znaela kakvo iskam no nesam osuznavala 4e moje da se vlubq tolkova ili vuob6te!!!![]()
ooo milata, iskam da te pitam ne se li 4uvstva6 pone malko unizena ot tove 4e si bila vtora a ne edinstvena.?na tvoe mqsto az bih se po4uvstvala to4no taka i vednaga bih skusala s tozi 4ovek !!!!!
vsu6tnos da naistina mi e kofti no 4ak onizena ne ne se vprqgam 4ak tolkova!!!![]()
ai zaebahte li q taq tema ve4e mai nqma kak da mi se pomogne hahahah![]()
ми донякъде ако не си помогнеш ти сама другите няма как да ти помогнат!Първоначално написано от mai4eto
![]()
istina eПървоначално написано от ziky
hahahaaha taka e i az tva kazvam to se e vidqlo blagodarq vi za vsi4ko naistina do nqkade mi pomognahte!![]()
i milichka na men zaduljitelno trqbva da stanesh kakfo e stanalo :~)
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Първоначално написано от mai4eto
няма защо...форума е за това...се пак мотото е сподели с останалите![]()
iska6 da ti razkaja kvo e stanalo???4e mila ne6to ne te razbrah!![]()
smisl da mi kazvash kakfo stava s vruskata vi![]()
nz za sa si4ko e nared nqma karanici izcepki i pro4ie abe v red sa ne6tata a ti i tvoq kak sa ne6tata opravihte li se?!
Мн интересна тема(направо чат стая) смисал на мене ми е интересно....давайте пишете да има кво да чета поне ми е интересноПървоначално написано от mai4eto
![]()
emi da,mila opravihme se oshte snoshti govorihme,dnes islisahme i pak govorihmemai4eto Пуснато на: 18.02.11 Заглавие: ami
--------------------------------------------------------------------------------
nz za sa si4ko e nared nqma karanici izcepki i pro4ie abe v red sa ne6tata a ti i tvoq kak sa ne6tata opravihte li se?!![]()
i e interesno na temata tq mai ve4e se iz4erpa si4ki kazvat edno i su6to taka4e?kvo da se pravi?.
За тебе незнам ама sexy-macka е гениялно момиче и може да измисли нови неща са обсъждане![]()
ee blagodarq ti mnogoziky Пуснато на: 18.02.11 Заглавие: Re: i kvo
--------------------------------------------------------------------------------
mai4eto написа:
i e interesno na temata tq mai ve4e se iz4erpa si4ki kazvat edno i su6to taka4e?kvo da se pravi?.
За тебе незнам ама sexy-macka е гениялно момиче и може да измисли нови неща са обсъждане![]()
to i az za mene ne znam no opr vie gi izmislate super gluposti!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
емиии.....да аз си признавам че съм "малко"...неумен (ТЪП) ама то тва е от егенето....неможе да съм винаги прав......ето например сега не съм прав...седя на стола и пиша...от време на време си крив![]()
za kvi gluposti govorime ve4e mai ni svur6iha temite i nqma za kvo da si govorime!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()