- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Smqtate li 4e....
Smqtate li 4e moje da ima hubava i zdrava vryzka mejdu mom4e i momi4e zapoznali se po internet?![]()
![]()
![]()
Da![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Зависи от мн неща!Например от различни градове ли сте?Виждате ли се или въобще виждали ли сте се!![]()
[color=black][b] ☼٭ M
Ми аз съм от Банкя и се запознах с бившето ми гадже през най великата програма скайп а тя е от люлин и може да се каже че наистина беше прекрасно с нея...щом плаках и незнаех къде съм след като се разделихме значи има смисал съществува
Napylno e vyzmojno. Net-a e samo oshte edin nachin, po koito horata sluchaino se zapoznavat. Kakve e garatziqta, che neshtata shte trygnat, ako se zapoznaete na ulitzata???
Именно.В последно време наистина интернет даже измества запознанствата на улицата и са един мн добър начинПървоначално написано от ht_7j
![]()
em est 4e moje smisal ako stese zapoznali 4rez neta ma sled tui ste sa skiali i ste sa opoznali 6to da ne moje![]()
..impossible...
...is nothing...
И най важното да се харесатеПървоначално написано от neMec`
![]()
Estestfeno che moje,dori mn vruska sa po-stabilni pri takiva zapoznanstva![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
зависи от момчето момичето и интернет доставчика![]()
![]()
ся сериозно-ами според мен може да има.виждала съм такива двойки които са си много добре въпреки че така са се запознали
"Целувка за лека нощ"
И това е напълно вярно!!!Първоначално написано от sexy_macka
moqta vruzka e ot InternetПървоначално написано от ziky
i sum 6tastliva
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !