- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Петък - Да или Не?
Петъчния ден е култов. За едни означава край на работата,за други край на ученето,за трети дива петъчна фиеста някъде на диско.Или пък фул контакт с любимия. Аз лично приемам петъчния секс като неделната литургия - нещо задължително и вечно. А вие?
mi az prez den praq seks i toq petuk 6e se pravi
За мен е ден за учене.
ДА! Ше шибам путки!
Йебание трябва да има. Но защо само в петък?
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
iskami se ma to4no toq petuk nqma s koi![]()
Тоя кочо и той не знае къв е.На Корбан байрям има имен ден(коли се коч),пък яко се праи,че е от наще.Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
xaxaxx za mene e den za qko party at home .. posle disco. ako sluchaino bez da iskam si namerq s koi da praq sex znachi denq e minal na max ;D
#ArenaClub
Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3
Да...Първоначално написано от `Death`Whore`
И за мен.
"Hominem te esse memento"
me too. Няма време за забави.Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
а неска ходихте ли до тоалетната ... ?
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ден за учене и нощ за почивка![]()
"Целувка за лека нощ"
Ден за игри до към 5-6 сутринта на игри в нета... А, то май стана Събота. Нищо! :P
mai na tas tema ne i e tyk mqstoto
no ina4e u4ene sledobet malko nervi i posle do kam 11 kupon... sled tva pak v doma si izmislqm ko da praq i posle ZzZzzZzzzz![]()
![]()
![]()
почивам си - имам да уча, а приятелката ми е на работа.
neka i as se prisuedinqПървоначално написано от machoka
axaxax
petuchnata vecher e nai-dulga ,shtot ucha cqla vecher![]()
Ако съм първа смяна може и да изляза, но се връщам рано вечер и уча или чета...Ден, като всички останали, нищо особено, така съм си свикнала...