- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да правя? Има ли опасност?
Здравейте!
Каква е опасността да забременея от свирка защото с едно момче правихме туй-онуй в градинката и той се изпразни в устата ми. Аз се погнусих, но ми хареса после и като се прибрах почнах да си ближа пръсчетата и после бърках там(сещате се).
Сега ми е гадно, а още повече не искам да забременея от сфирка защото ще ме изгонят от вкъщи, а няма къде да отида. Аз съм на 13!![]()
![]()
Помагайте!
Няма страшно,.
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Mila,spoko nqma nikakva opasnost da zabremenee6 ot svirka. i 6te si pozvolq da ti dam edin savetredi da zapo4ne6 da pravi6 sex i svirki se pointeresuvai ot kakvo to4no moje6 da zabremenee6 i kak da se pazi6 i togava go pravi
A i o6te ne6to sVirka se pi6e s v ne s f
Nqma na4in, no kakto te posawetwaha po-gore..predi da po4ne6 da prawi6 ne6to...nau4i ne6to za nego
Kogato glawniq sadiq pi6e sre6tu imeto ti toi ne otbelqzwa dali si spe4elil ili ne ,a kak si igral !!
az mislq 4e tq ima6e predvid dali ako e imalo ne6to po prystite i` moje sled kato se e uvajila da zabremenee.Ami 4estno da ti kaja nz.
Ami ako ne e endo, drugo 6e e ... Samo nepriqtnosti ... BuCoKaTa use backstab... Critical hit...Your heart has been broken...
да,няма страшно,1 дете лесно се гледаПървоначално написано от Oyamoto
![]()
First rule - I rule
Нали тя ще е бременна не аз.![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
ГОСПОДИ, КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛА ДА ПРАВИШ СВИРКИ КАТО ДОРИ НЕ ЗНАЕШ КАК СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА!!!!!!!!![]()
![]()
Божкеее момиче ,ти си на 13 все пак !!!!!!!!! Още си дете !!!!!!!
НЯма никаква опасност ,от тва не се забременява ,а ти вземи прочети малко литература по въпроса и мисли с главата си преди да се занимаваш с това!!!!!!!!!!![]()
![]()
Лелеее...а и + тва тук има хиляди такива теми !!!!
А и пак казвам..само на 13 си ...![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
zelo che i haresalo na momicheto be ..
#ArenaClub
Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3
Мацка, прочети малко тиПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Може да си забременее като нищо по този начин, който е описала, стига да е 'бъркала там' известно малко време след оралната любов. Наскоро имаше такъв случай и даже беше оповестен в пресата. Абсолютно същото като момичето, само че в по-кратък период и... забременяла девствена
![]()
До авторката,
Ако е минал час, мисля че няма от какво да се притесняваш. И като цяло вероятността да те удари гръм или да спечелиш от тотото е десетократно по-голяма от това да забременееш по този начин.
Първоначално написано от machoka
е нямам думи...и все пак - тя е на 13 !!!!!!
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Хъх ..кво да кажа.Може би трябвашв ръчичките ти да минат през чешмичката преди да ходиш да бъркаш ТАМ.А и всичко е възможно...![]()
hora ne 4etete li celiqt post posle si e bryknala - po princip ima veroqtnost ot 0.000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000000000000000000000000000000000001 % , no tova e v teoriq na veroqtnostite , nadali 6te zabremenee6 , nevyzmojno e. A ina4e ot svirka - sama po sebe si - ne e vyzmojno.
Както споменах, явно е възможно, не отричай фактите.Първоначално написано от gboy
възможно е
но все пак мисля че темата е ебавка![]()
![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
ve4e mojesh da kajesh na maika si 4e 6te stava baba... =D>
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.