- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Razlika v god....?
Golqma razlika i e 7 godini... za6toto sega izlizam s edno mom4e, koeto e 7 god po-golqmo ot men, az sum na 15.
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Попринцип аз съм против такива неща...за мене е грозно мнякво момиче което е на 14-5 да излиза с пълнолетен които едва започва истинския живот....се незнае с каква цел да го живее....вместо да се занимава със сериозни неща да си намери работа тва унова жена да мисли за семейство,той се занимава с непълно летни...грозно е поне според мен защото крехки момичета незнаят какво правят.Имам мн познати които ходят с женени или разведени мъйе на по 30-35 години....е тва хубаво ли е????Но се пак сега са такива времена че момичетата търсят ГОЛЕМИТЕ БАТКОФЦИ с незнам си кви цели а големите баткофци търсят некои дето е без акъл да им духа...даже и шофьорите на рейсовете е така качи се някоя мацка и му се лепне и опаа вече може и без билетче..може в твоя случай да не е така но се пак това е мое мнение...ти си решаваш...![]()
spored men,ako beshe ti na okolo 17 i toi s 7god po-golqm...shteshe da e po-dobre,no taka...mislq,che nqma smisl,ta ti se vodish vse oshte za "dete" kolkoto i da ne ti se iska,a toi veche si e "myj"![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
има кинти налиииииии-да........![]()
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от midnight...
оооО да и тва е така напоследък мн кнти търсят и тва е направо....СУПЕР НЕРВИРАЩО![]()
abe mila da ne ti puka kvo ot tova moq e na 25 taka4e az sam na 16 po to4no skoro 6te gi navur6a ne se trevoji nesi edinstvena!!!!!![]()
олелее......кинтите кво нешо правели....Първоначално написано от mai4eto
![]()
ми не само тфаПървоначално написано от ziky
нали иска се изфука пред съуеничките
тя е самостоятелна не я закачай само дето още плаче за детски кукли![]()
![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
4ove4e kvi kinti be na men ne mi puka kolko pari ima za kvo govori6 vuob6te ako iska6 da znae6 dosa nito vednuj na kafe ne sme hodili kamoli ne6to drugo q ne se izlagai!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
6to me napadate prosto kazvam i ne se fukam ne mi puka za kva me mislite ne me poznavate vse o6te za da imate mnenie za men kakto i az za vas!![]()
ами мила след като на едно кафе не сте ходили от улицата ли те хвана?Първоначално написано от mai4eto
"Целувка за лека нощ"
ooo bojemidnight... Пуснато на: 18.02.12 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
има кинти налиииииии-да........tui ako si s po-golqmite momcheta/momicheta (ako si bil/a s momche/momiche) zaradi parite ima takiva deto mogat da OBICHAT !!! Ne gi sudi bes da znaesh dali naistina ne go obicha
![]()
Абе пълно летен с непълнолетна освен за голяма патка и кинти няма с за кво да е с него....мн ама супер рядкко е въпрос на чуства ....особенно в нешно време
ti sam kazvash che "rqdko,no ima chufstfa" emi zashto q sudite,sled kato tq moje naistina da go Obicha ??!!?!?ziky Пуснато на: 18.02.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Абе пълно летен с непълнолетна освен за голяма патка и кинти няма с за кво да е с него....мн ама супер рядкко е въпрос на чуства ....особенно в нешно време![]()
ами защото "ако го обичаше"
нямаше да пуска тема във форума![]()
"Целувка за лека нощ"
Първоначално написано от sexy_macka
Да ама МОЖЕ!!!!Ама ако той не я обча????хах.....те си знаят наий добре кой какво испитва към другия
kato si takuf spec i mn znae6 naqsno li si za kvo stava vupros i ne ne me e hvanal ot ulicata prosto nito toi nito az imame vreme se pak az sam u4eni4ka isi imam rabota i ne mi puka kolko mu e golqma patkata nito kolko pari ima!!!nqmate pravo da me sudite za ne6ta koito ne razbirate!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно тва казах вие си знаете кой какво испитва един към друг!и не казвам за твоя случай!!!!!!Казвам обикновено за какво е връзка м-у пълнолетен и непълнолетна а не за теб....ти може да го обичаш или е така но аз казвам попринцип!!!Първоначално написано от mai4eto
ами ти сама се буташ между шамарите можеше спокойно да кажеш"разбирам те" ама трябваше да изтъкнеш че е на 20 и няколко си години
ами тфа ако не е позьорство какво е ?
и сега ако кажеш че не мислиш като пишеш..........
"Целувка за лека нощ"
ok taka e az mn dulgo sam se 4udila dali imam istinski 4uvstva i razbrah 4e gi ima taka4e..... a ne sam puskala temata az i ne mi kazvai to4no ti 4e ne go obi4am!!!!!!!!!!!
nqma da e zle da mislish predi da pishesh,qvnu ti si tazi deto ne misli dokaot pishe !!!midnight... Пуснато на: 18.02.1 Заглавие:
ами ти сама се буташ между шамарите можеше спокойно да кажеш"разбирам те" ама трябваше да изтъкнеш че е на 20 и няколко си години
ами тфа ако не е позьорство какво е ?
и сега ако кажеш че не мислиш като пишеш.........
Ako ti nemojesh da obichahs i obichash samo po-malki ili kolkoto teb,drugite MOGAT da obichat i da budat s po-golqm !
opaaa seg ase setih ima i oshte neshto...moje bi ti ne si tolkova hubavicha che nqkoi golqm da trugne da se zanimava s tebe![]()
midnight...
vij kvo mn si tupa ne si naqsno za kvo stava duma i ne iztukvam a kazvam za6toto na6ata razlika su6to e 7 godini i ne mi obqsnqvai koi i kolko obi4am!!!!
Ohhh macka az izlizam s mom4e 12 god po golqmo ot teb spoko ne se trevojiПървоначално написано от Sugar_metalka
Първоначално написано от mai4eto
i az tazi godina pravq 16...
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.