- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Razlika v god....?
абе момичета пустата ви женска злоба не позволи да не минете без обиди
обаче нали се сещате от къде минават![]()
това че не приемате мнение различно от вашето показва колко нетолерантни сте всъщност
п.п.а колкото до моята красота тя си е единствено за приятеля ми, а не за хорските усти
"Целувка за лека нощ"
tuk si mn prava no ne me razbira6 i za tova ne me sadi az sam o6te detence i nesam iskala da izpukvam kolko golqma rabota sam s tova 4e sam kazala kolko e godi6en ne e bilo s tazi cel sajelqvam ne mi se kara s nikoi i izvinqvai ako sam te zasegnala s ne6to!!!!
добре ти сама каза че си детенце
както и да е спирам спора![]()
"Целувка за лека нощ"
dam,vsushnost i as se isvinqvam,no ti nqmash pravo da q sudish,prosot mojeshe da dadesh mnenie !
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
znaeh 4e zatova detence 6te me za4ekne6 hahahahahahah i mace tq kaza mnenieto si koeto oba4e ne ni se haresa hahahahah koito i da go kritikuvat ne mu e priqtno taka 4e ......... i nie ne sme cvetq za mirisane!!!!!!!
Da, az sum izlizala s mom4eto nqkolko puti, i razlikata v godinite mi se vijda golqma, a ina4e po harakrer si prili4ame... Dosta mi e oburkano, zatova iskah da vi popitam, a ne da pravq voina, kakvato se zaformq mejdy mai4eto i midnightПървоначално написано от mai4eto
...
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
mi mn si prava taka 4e ne se pritesnqvai a si se kefi s nego taka4e si4ko da ti e ok![]()
Първоначално написано от Sugar_metalka
абе верно я земете стъпете некъде бе???за кво са карате се пак тва е дискусия не Battlefield!Сички сме деца по равно ако че някой е на 14 друг на 15 или незнам си на колко.....колкото едната е дете толко и другата...нема значение примерноче еди коя си има по голем задник или цици или са я ебали а другата не или 4е е по умна....тва не прави един човек голям.!![]()
PEACE ALL!!!!!!
вие май пропуснахте частта на спора дето се помирихме,а?е пак ще кажа пийс брадърс & систърс
"Целувка за лека нощ"
=D>ziky Пуснато на: 18.02.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Sugar_metalka написа:
mai4eto написа:
mi bravo ti li pusna temata
Da, az sum izlizala s mom4eto nqkolko puti, i razlikata v godinite mi se vijda golqma, a ina4e po harakrer si prili4ame... Dosta mi e oburkano, zatova iskah da vi popitam, a ne da pravq voina, kakvato se zaformq mejdy mai4eto i midnight ...
абе верно я земете стъпете некъде бе???за кво са карате се пак тва е дискусия не Battlefield!Сички сме деца по равно ако че някой е на 14 друг на 15 или незнам си на колко.....колкото едната е дете толко и другата...нема значение примерноче еди коя си има по голем задник или цици или са я ебали а другата не или 4е е по умна....тва не прави един човек голям.! PEACE ALL!!!!!!
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
"За любовта няма граници" казват хората... Но в тази възраст не мисля, че може да се премахнат границитеМоже, но най-много 2-3 години... По мое мнение вече такава разлика от 7 години може да има след като вече по-малкия от двамата е над 20 години! Но това си е мое мнение и ти не трябва да се водиш от мненията на хората, а само да ги използваш като съвети и да си взимаш сама решенията! Все пак ако сте щастливи заедно защо не?? Има изключения от правилото, че "батковците" търсят само секс от малките момичета - понякого се появяват чувства!
Ако беше на 25, а той - на 32, нямаше да има никаква разлика. Но колкото и да си допадате като характери, човек на 15 и над 20 иска различни неща от една връзка.
Винаги съм била против тея връзки ! Само не ми излизайте с клишето,че "за любовта няма граници".Има и още как !Не знам за кой път се повтарям вече,но пак ще го кажа : едва ли имате кой знае колко общи интереси..ти си просто една ученичка !Мислиш ли ,че на него му е много приятно да слуша как са те изпитали в даскало или как си се скарала с родителите ти ? Той е много по-зрял човек и има нужда от зряло момиче а не от тийнейджърка в пубертета !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Е ТВА БЕШЕ НАЙ ТОЧНОТО МНЕНИЕ В ЦЕЛАТА ТЕМА!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> БРАВО!!!!ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО МИСЛИ!!!!!!!!
Мисли тя.. мисли.. да вземе да измисли как се разтрива хубаво...![]()
.: machoka :.
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
[on_topic]
Стана ясно че не се гледа добре на разлика от +5 години във възрасттта 13-16.
[/on_topic]
[лек оффтопик]
За мен като мъж, би било под достойнството ми да ходя с момиче по-малко от мен с 2-3 години. Честно казано изпитвам само и единствено съжаление и към двамата
когато видя подобна двойка.
[/лек оффтопик]
Това е моето мнение. Който не го кефи да не го чете, форума си има опции дори да не се виждат постовете ми.
P.S> За последвали въпроси - аз съм на 21, приятелката ми не е с 2-3 години по-малка от мен.
Определено си супер зле, ако си на 21 и не харесваш 16-17 годишни! Аз съм на 20 и определено много ги харесвам, като смятам, че е под достойнството ми да ходя с момиче на моята възраст, тъй като са амортизирани и дърти вече. Е, не се заричам, че е невъзможно, но определено предпочитам по-малки от мен момичета. Сегашната ми приятелка направи преди по-малко от месец 18 и честно казано не си говорим ни най-малко за училище (ако трябва да съм честен, аз и говоря по-често за даскало сега покрай сесията и изпитите, отколкото тя на мен). А това че нямаме общи теми за разговор е смешно и жалко твърдение. Същото беше положението с бившата ми приятелка (на 16 беше) и не сме си говорили за училище, спокойно!Първоначално написано от InHell
![]()
Левски шампион але але!
Не, не съм супер зле, просто едно 16-17 годишно момиче не може да задоволи интелектуалните ми потребности, моя акъл отдавна не е на 17 и не съжалявам. И още нещо - просто на тази възраст бих казал че момичетата си нямат и хабер какво преставлява живота, какво е да се издъжаш сам без мама и тати да ти помагат или да ти плащат университета и квартирата, няма си на идея какво е да няма никой около теб и с месеци да не можеш да говориш на родния си език, не знае какво е депресия и т.н. Друг е въпросът че съм така устроен (никога в компанията ми не е имало по-малки от мен) и предпочитам зрелите и здраво мислещи хора.
Онова за употребяването просто ще се направя че не съм го прочел - сам виждаш в този форум, че 15-16 годишните вече са "минати" от поне десетина.
Айде PEACE! (казал пияния котарак)
P.S>Обаждай се подготвен следващия път.
За мене е много по-приемливо едно момиче на 15-16 да ходи с някой, който е 5-6 години по-голям от нея. Ето и причините:
1.Момчето е вече пораснало и може да поема по-голяма отговорност
2. Има много повече опит, който може да предаде на момичето.
Така стоят нещата според мене. Пък и от личния си опит пак мога да си изкарам извода, че ми е било 100 пъти по-хубаво с по-големи момчета.Незнайно защо, но с тия на моята възраст нямаме кой знае какво да си кажем
![]()
И аз мисля така, но гъзарията си казва думата. Тя е на 15, а оня е на 22... акълът му трябва да е колкото нейния.Първоначално написано от ziky
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
sama si predceni situaciqta i re6i mn li e golqm za teb ili ne i ako se razbirate kato golemi hora i ne ti puka ot tova 4e e na kolkoto si tam e togava si jivei jivota i si izlizaite zaedno I SE OBI4AITE!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
ave kfo sa zanimavate s takiva golemi s po 7 god razlika hvani si nqkoi s po-malka razlina
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Пич, аз се изказвам напълно подготвен! На теб ако ни харесват амортизираните дърти кифли - твой проблем! И определено е проблем! Според мен с много малки изключения стават само за ебане (е, вярно е, че изключенията са наистина качествени момичета), а и не са кой знае колко по-умни и развити от 16-17-18 годишните (поне по мой наблюдения), защото и едните и другите си мислят само за ебане (колкото и брутално да ти звучи това). Но пък щом ти харесват - браво, ти си направил твоя избор. За теб правилен, за мен не особено правилен, но не може навсякъде да сме на едно мнение. И както спомена - PEACE!Първоначално написано от InHell
![]()
Левски шампион але але!
И не само тва ами и просто е прекалено!!Става примерно да е на 20 и тя на 17 или 16 ама не и на 13-14 то тва си е направо педофилистизъм!Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
abslutno si prava!!!! i az sum ne mn golqma no xodq s edin na 22 godini i sa nqmate pravo da mi kazvate 4e se fukam pri koito vaob6te ne e taka ili pak 4e igraq s kuklite koito pak ne e taka!taka 4e negovorete gluposti we xora!!!!6tom sum si 6tastliva i vlubena 6te si ostana!!!Първоначално написано от mai4eto
![]()