.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: Razlika v god....?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: abe

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от mai4eto
    6to me napadate prosto kazvam i ne se fukam ne mi puka za kva me mislite ne me poznavate vse o6te za da imate mnenie za men kakto i az za vas!
    abslutno si prava!!!! i az sum ne mn golqma no xodq s edin na 22 godini i sa nqmate pravo da mi kazvate 4e se fukam pri koito vaob6te ne e taka ili pak 4e igraq s kuklite koito pak ne e taka!taka 4e negovorete gluposti we xora!!!!6tom sum si 6tastliva i vlubena 6te si ostana!!!
    Е да ама тва си ти тя иска мнението на сички!А ти неможеш да кажеш на кой какво да говори и дали са глупости или не са щото секи си има мнение!

Re: Razlika v god....?

Цитирай Първоначално написано от Sugar_metalka
    Golqma razlika i e 7 godini... za6toto sega izlizam s edno mom4e, koeto e 7 god po-golqmo ot men, az sum na 15.
    momche ?! kogato primerno ti i na 20 toi na 27 pak dobre no v tfoia slu4ai ...

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Razlika v god....?

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    Цитирай Първоначално написано от Sugar_metalka
    Golqma razlika i e 7 godini... za6toto sega izlizam s edno mom4e, koeto e 7 god po-golqmo ot men, az sum na 15.
    momche ?! kogato primerno ti i na 20 toi na 27 pak dobre no v tfoia slu4ai ...

Да и това е така щото тва са двама зрели хора които са навършили пълнолетие и можеби си имат поне ,млакок хабер от живота и могат да образуват семейство!А ти.....с него докато не си намери стабилна жена смисал ако е нормален и зрял би трябвало да иска да си има поколение и жена и деца и тва унова не да се мъкне цял живот с непълнолетни...

Фен
    Град
    BG-Sofiq

Re: abe

Цитирай Първоначално написано от ziky
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от mai4eto
    6to me napadate prosto kazvam i ne se fukam ne mi puka za kva me mislite ne me poznavate vse o6te za da imate mnenie za men kakto i az za vas!
    abslutno si prava!!!! i az sum ne mn golqma no xodq s edin na 22 godini i sa nqmate pravo da mi kazvate 4e se fukam pri koito vaob6te ne e taka ili pak 4e igraq s kuklite koito pak ne e taka!taka 4e negovorete gluposti we xora!!!!6tom sum si 6tastliva i vlubena 6te si ostana!!!
    Е да ама тва си ти тя иска мнението на сички!А ти неможеш да кажеш на кой какво да говори и дали са глупости или не са щото секи си има мнение!
    e ok nikoi ni6to ne ti kazva kakvo kato e na 22 ili kakvo kato go obi4a6!!!

Фен
    Град
    Sofiq
    razlikata ne e problema.. problema e 4e ti si na 15... ako beshe malko po golqma.. i razlikata vi e 7 godini nqmashe da e ot zna4enie... ama pomisli zashto muj na 22 shte e s teb... dali te obicha..?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от MiLiNkOtO^
    razlikata ne e problema.. problema e 4e ti si na 15... ako beshe malko po golqma.. i razlikata vi e 7 godini nqmashe da e ot zna4enie... ama pomisli zashto muj na 22 shte e s teb... dali te obicha..?
    Точно!ПОмисли!!Не за друго за да не плачеш после..!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    ziky Пуснато на: 18.02.7 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

MiLiNkOtO^ написа:

da,pravi ste i dvamata,obache zamislete se che makar i rqdko moje da sushtestfuva i liubov m/u hora s po-golqma raslika v godinite :P
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    ziky Пуснато на: 18.02.7 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

MiLiNkOtO^ написа:

da,pravi ste i dvamata,obache zamislete se che makar i rqdko moje da sushtestfuva i liubov m/u hora s po-golqma raslika v godinite :P

Обаче както сама каза(рядко)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Пич, аз се изказвам напълно подготвен! На теб ако ни харесват амортизираните дърти кифли - твой проблем! И определено е проблем! Според мен с много малки изключения стават само за ебане (е, вярно е, че изключенията са наистина качествени момичета), а и не са кой знае колко по-умни и развити от 16-17-18 годишните (поне по мой наблюдения), защото и едните и другите си мислят само за ебане (колкото и брутално да ти звучи това). Но пък щом ти харесват - браво, ти си направил твоя избор. За теб правилен, за мен не особено правилен, но не може навсякъде да сме на едно мнение. И както спомена - PEACE!
    О.К., обаче проявяваш двоен стандарт. Добре, след 5 години ще си на 25, момичето което харесаш е на 22(примерно). Пак ли ще е дърта кифла!? Или ще предпочиташ 15-16 годишните. Не ми казвай че е различно, не е. По същата логика за някой на 14-15 ти си дъртак, нали!?
    Всеки с акъла си, да наричаш някоя млада жена на 23-4 "дърта кифла" не ти прави чест по никакъв начин - абсолютно детинско изказване. Ако трябва да съдя само от него - определено възрастта ти не е повече от 17 години.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    Пич, аз се изказвам напълно подготвен! На теб ако ни харесват амортизираните дърти кифли - твой проблем! И определено е проблем! Според мен с много малки изключения стават само за ебане (е, вярно е, че изключенията са наистина качествени момичета), а и не са кой знае колко по-умни и развити от 16-17-18 годишните (поне по мой наблюдения), защото и едните и другите си мислят само за ебане (колкото и брутално да ти звучи това). Но пък щом ти харесват - браво, ти си направил твоя избор. За теб правилен, за мен не особено правилен, но не може навсякъде да сме на едно мнение. И както спомена - PEACE!
    О.К., обаче проявяваш двоен стандарт. Добре, след 5 години ще си на 25, момичето което харесаш е на 22(примерно). Пак ли ще е дърта кифла!? Или ще предпочиташ 15-16 годишните. Не ми казвай че е различно, не е. По същата логика за някой на 14-15 ти си дъртак, нали!?
    Всеки с акъла си, да наричаш някоя млада жена на 23-4 "дърта кифла" не ти прави чест по никакъв начин - абсолютно детинско изказване. Ако трябва да съдя само от него - определено възрастта ти не е повече от 17 години.
    Pak se ponesohte kaot nardona pesen (bavno i mu4itelno)

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от InHell
    Възрастта ми е 20 години. Когато стана на 25 ще си имам приятелка поне с 3-4 години по-малка (силно се надявам да е не по-малка разликата) и наистина няма да ми се вижда дърта, но защото самия аз също ще съм поодъртял. А в момента 23-24 годишните наистина ги имам за дърти кифли, които стават само за ебане (в огромната си част, разбира се има и изключения). Та мисълта ми е, че на колкото и години да стана наборките ми ще бъдат дърти за мен. Като стана на 50 няма да харесвам 15 годишни, разбира се, ще харесвам узрели дами около 30-те. Абе, факт е, че мъжа поне външно остарява по-бавно от жената (дали, защото жената ражда, или има и други причини не ме вълнува), затова и му трябва по-младо. Ако някой не вярва, че мъжете остаряват по-бавно да погледне десетките теми, в които ученички казват колко обичат някои от учителите им, а темите за ученици, които обичат учителките са една на един милион. Та както и да е, накратко - мъжа се разхубавява с годините, докато при жената е обратното (е, когато станат на по 80 години и мъжа и жената не са най-красивите гледки, но това е друга тема).
    П.С.> Против съм във една връзка момичето и момчето да са на една възраст, или още по-зле момичето да е по-голямо (еба, братовчед ми ходи с една, която е 4 години по-голяма от него, определено не си пожелавам неговата съдба), но все пак съм склонен де се съглася, че когато сърцето говори каквато и да е разлика е без значение. Също така не отричам, че точно на мен може да се случи да се влюбя в по-голяма от мен, но просто не си го пожелавам! Както и да е - всеки с разбиранията. Един харесва връзки с наборки, друг не ги харесва и така.
    П.С.2> С този пост спирам участието си по темата, независимо оттук нататък кой какво пише. Дори няма да се защитя, ако някой ме нападне, или нещо такова (ако въобще продължа да следя темата).
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си