- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Razlika v god....?
Е да ама тва си ти тя иска мнението на сички!А ти неможеш да кажеш на кой какво да говори и дали са глупости или не саПървоначално написано от Анонимко
щото секи си има мнение!
momche ?! kogato primerno ti i na 20 toi na 27 pak dobre no v tfoia slu4ai ...Първоначално написано от Sugar_metalka
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Да и това е така щото тва са двама зрели хора които са навършили пълнолетие и можеби си имат поне ,млакок хабер от живота и могат да образуват семейство!А ти.....с него докато не си намери стабилна жена смисал ако е нормален и зрял би трябвало да иска да си има поколение и жена и деца и тва унова не да се мъкне цял живот с непълнолетни...
e ok nikoi ni6to ne ti kazva kakvo kato e na 22 ili kakvo kato go obi4a6!!!Първоначално написано от ziky
![]()
razlikata ne e problema.. problema e 4e ti si na 15... ako beshe malko po golqma.. i razlikata vi e 7 godini nqmashe da e ot zna4enie... ama pomisli zashto muj na 22 shte e s teb... dali te obicha..?
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Точно!ПОмисли!!Не за друго за да не плачеш после..!Първоначално написано от MiLiNkOtO^
da,pravi ste i dvamata,obache zamislete se che makar i rqdko moje da sushtestfuva i liubov m/u hora s po-golqma raslika v godinite :Pziky Пуснато на: 18.02.7 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
MiLiNkOtO^ написа:
razlikata ne e problema.. problema e 4e ti si na 15... ako beshe malko po golqma.. i razlikata vi e 7 godini nqmashe da e ot zna4enie... ama pomisli zashto muj na 22 shte e s teb... dali te obicha..?
Точно!ПОмисли!!Не за друго за да не плачеш после..!
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Първоначално написано от sexy_macka
Обаче както сама каза(рядко)![]()
![]()
О.К., обаче проявяваш двоен стандарт. Добре, след 5 години ще си на 25, момичето което харесаш е на 22(примерно). Пак ли ще е дърта кифла!? Или ще предпочиташ 15-16 годишните. Не ми казвай че е различно, не е. По същата логика за някой на 14-15 ти си дъртак, нали!?Първоначално написано от air_J
Всеки с акъла си, да наричаш някоя млада жена на 23-4 "дърта кифла" не ти прави чест по никакъв начин - абсолютно детинско изказване. Ако трябва да съдя само от него - определено възрастта ти не е повече от 17 години.
Pak se ponesohte kaot nardona pesen (bavno i mu4itelno)Първоначално написано от InHell
Възрастта ми е 20 години. Когато стана на 25 ще си имам приятелка поне с 3-4 години по-малка (силно се надявам да е не по-малка разликата) и наистина няма да ми се вижда дърта, но защото самия аз също ще съм поодъртял. А в момента 23-24 годишните наистина ги имам за дърти кифли, които стават само за ебане (в огромната си част, разбира се има и изключения). Та мисълта ми е, че на колкото и години да стана наборките ми ще бъдат дърти за мен. Като стана на 50 няма да харесвам 15 годишни, разбира се, ще харесвам узрели дами около 30-те. Абе, факт е, че мъжа поне външно остарява по-бавно от жената (дали, защото жената ражда, или има и други причини не ме вълнува), затова и му трябва по-младо. Ако някой не вярва, че мъжете остаряват по-бавно да погледне десетките теми, в които ученички казват колко обичат някои от учителите им, а темите за ученици, които обичат учителките са една на един милион. Та както и да е, накратко - мъжа се разхубавява с годините, докато при жената е обратното (е, когато станат на по 80 години и мъжа и жената не са най-красивите гледки, но това е друга тема).Първоначално написано от InHell
П.С.> Против съм във една връзка момичето и момчето да са на една възраст, или още по-зле момичето да е по-голямо (еба, братовчед ми ходи с една, която е 4 години по-голяма от него, определено не си пожелавам неговата съдба), но все пак съм склонен де се съглася, че когато сърцето говори каквато и да е разлика е без значение. Също така не отричам, че точно на мен може да се случи да се влюбя в по-голяма от мен, но просто не си го пожелавам! Както и да е - всеки с разбиранията. Един харесва връзки с наборки, друг не ги харесва и така.
П.С.2> С този пост спирам участието си по темата, независимо оттук нататък кой какво пише. Дори няма да се защитя, ако някой ме нападне, или нещо такова (ако въобще продължа да следя темата).![]()
![]()
![]()
Левски шампион але але!