- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Izpusnah go ;-(
dnes stana neshto mn strano ,sigurno i pri vas e estavalo ,no ne tochno taka ,sigurno sa vi chukali na vratitite po domovete za blagotvoritelnost ,ili gresha...vchera edin myj idva,dadoh 2 lv sreshtu nekyv dokument,dnes pa se zvyna i edno mn sladko momche ,charovnik golqm i za syshtata kampaniq ...i nemah pari i dadoh samo 50 st ,sram maika ,sram ..i toi se usmihna i dade kalendarche za 1 lv,nz kvoo mi stana no az bukvalno si glytnah ezika,cqlata se raztreperih-e na tva mu vikam lubov ot pyrvi pogled...no toi si trrygna s usmivka, a az nemojah noishto da kaja,edinstveno se nadqvam utre pa da mine i she go zagovorq ,kakvo da pravq sega samo gledam kalendarcheot ..![]()
Edva li shte doide syshtiq. Ne si gubi vremeto vkyshti da go chakash i gledash kalendarcheto.
Ako obache ti izlieze kysmeta i pak doide...po-smelo.
Az kolko pyti sym se vliubvala ot pryv pogled....mani mani...stava mi smeshno vseki pyt kato se setq.
mila nadqvam se toi utre pak da mine i da ne si glutne6 ezika pak
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
dano doide,ama toq put vmesto da si glutnesh ezika vzemi go izplezi![]()
da to4no tukaПървоначално написано от VukeHceTy
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
e da pravi ste,za koeto blagodarq, no kakvo da kaja ,"iskash li se zapoznaem ,ti vyobshte ot grada li si " i n akolko si .. nz ,kogato hlytna zabravqm vsichko .. i nache sym prikazliva lichnost .. ama sa .. . nishtichko ne znam za nego ,samo ch e e sladur![]()
mi kato go vidish to shte ti doide otvutre kvo da mu kajesh..vinagi kogato podgotvqsh neshtata po otrano posle ne se poluchava.za tova..jivei za miga![]()
Да се надяваме, че скоро пак ще дойде и този път ще го заговориш.![]()
Успех.![]()
da be ako doide (dano!) govori tam kvoto ti padne.i naistina tova e vqrno 4e ne trq da go misli6 predvaritelno.i da ne se polu4i-kvo ti puka,nali ne se poznavate.Първоначално написано от VukeHceTy
ina4e moje6 da mu zagovori6 kato m ukaje6 ne6to ot roda na "trq da ti dam o6te 50 st."![]()
ai uspeh![]()
Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!
Първоначално написано от pipi`e`golqma
heh,az tva kazvam,che neznam nikvi danni za nego-kak i kyde da go potyrsq,a agenciqta ne e ot moq grad i taka..sha se nadqvame na Kysmeta![]()
аууу тук като гледам е нужно само по голяма доза Късмет ,дано да го имаш![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!