Zdrasti na wsi4ki ot men.Az sym nowa tuka.Dawate strahotni syweti i se nadyawam i na men da pomognete.Ta ,eto kakwo poprincip az imam mnogo priyateli ,no nai-dobrata mi e edno momi4e s godina po golyamo ot men.Predi da se zapoznae s men tya se poznawa6e s dwe mom4eta i se kolebae6e kogo da izbere tyi kato twyrde6e 4e i dwamata ya hareswat.Az mnogo ya nasyr4awah w na4aloto ,no tyi kato tya se symnyawa6e 4e ednoto mom4e (koeto predpo4ita) ya hareswa tolkowa mnogo me prati da go pitam .Za da moze toi da mi ima dowerie izgradih priyatelstwo w nego i bez da iskam se wliubih.Okaza se 4e i toi izpitwa sy6toto kym men .Mnogo ni e priyatno zaedno ,no az ne iskam moyata priyatelka da razbere i da mi se razsyrdi.Az i kazah 4e toi ya smyata za zatworena,no tya twyrdi 4e ya hareswa.Syrce ne mi dawa da i kaza 4e byrka.Kazete mi kakwo da naprawya .Ot edna strana ne sym sre6tala mom4e kato nego ,taka me ryzbira i mi gowori ,dori se opita da me celune ,no zaradi priyatelstwoto si mu ot kazah,a ot druga strana e moyata nai dobra priyatelka sys swoite zabludi i radosti.Slu4walo se e da me prenebregwa zaradi mom4e ponyakoga,no az winagi i pro6tawam.Kazete kakwo da storya.Nadyawam se da mi pomognete i da mi dadete sywet kato na drugite tuk .Blagodarya predwaritelno :oops: