- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- BORN FROM PAIN
hc tancite sa ot hcxbg.hit.bg - sait na edno mom4e ot plovdiv koito oba4e toi zaeba predi 2 godinki sigurno
ina4e obuvaite po edno kecove za laifobe ne))
haha ili cvi4ki
Накрая ще я гледаме у Чака-Рака да си друса циците дето ги няма.Първоначално написано от Lola Bunny
![]()
po skoro tebe 6te te vidime nqkade murtvaПървоначално написано от Стеснителната
![]()
Абе анабола, айде без такива изказвания.Първоначално написано от korn___
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
a btw da te pitam ot kade znae6 dali sum himik ili ne ?Първоначално написано от Oyamoto
nqmam nikakvi namereniq da razvalqm temata vuv spor s tebe za nqkvi gluposti ama gram !
ех...ще ми се да нямах цици![]()
![]()
![]()
а у чакарака може само тебе да те видят в разтворени крака срещу някой дядка дето ти пъха десетолевки в сутиена![]()
vaiiii vijte
tva e korn deto gi poznava!!![]()
![]()
![]()
sq osven, 4e se mazni na ku4kite, osven 4e si prosi komplimentite ami i gi zaplashva
pazete sa ot toq! golqma e mutra, fen na korn![]()
te si4kite sa takiva..
znae6 li kva mi e razlikata ot drugite laina v toq forum 4e vupreki 4e nenavijdam polovinata uzur4eta si mul4a imam ponosimost a tebe te e qd mai 4e razbiram malko ili mnogo t himiq otnosno i 4ove6koto tqlo i odelno a ?profesiqta mi go nalaga tva ... da 4eta za himiq-ta ama ko da obesnqvam mainata vi na vsi4ki !vie si znaete za ki govorqПървоначално написано от Анонимко
da e
priznaam
mnoo ma e qd
i ve4e she se dopitvam do tebe, kato resha da buham steroida
Пак обърнахте темата на някви тъпи спорове.
е то не може иначе...ако ще да еПървоначално написано от xcasey jonesx
най-яката тема просто няма начин
някой да не си покаже селската простотия
![]()
![]()
![]()
4esno li e
a "skinarite" sa glupaciПървоначално написано от exploitedteen
![]()
ami tezi nqkoi qdoha moite 6amari...ne 4e ne6to...stiga spekulacii s taq situaciq.v peti forum gledam 4 epi6e za toq incident.prosto edno tupo par4e se prave6e na idiot v meleto i estestveno zaradi nego stana problema.Първоначално написано от 666
lolata e pusnala plakata,ami tova e.na purvi april 6e se vidim v 4itali6teto,koeto btw e perfektno.mqstoto e super.nqma pri4ina da ste skepti4no nastroeni.ozvu4avaneto e dobro,akustikata e extra,mqsto ima,abe super.predi 2 godini BFP smazaha i kato se ima predvid kakvo predstavlqvat sega ne mi se misli kakva ludnica 6e e na 1.04.
reda na grupite e Santeria,Envy,Omerta.po4vame se v 18:30.a mejduvremenno na koito mu se zagrqva prez mart moje da zapovqda na 07.03. v 6ipeto - Santeria,Envy i Delate (plovdiv).
Тия па кви са?
molq nikoi da ne habi sili da razqsnqva na edin poluidiot ot jenski pol koito ima pravopisna gre6ka v banera na podpisa i kartinka na milko debilko
Верно кви са тия?
hahaha s negoviq sexy mustak e to4no za matricataПървоначално написано от exploitedteen
И твойто дупеПървоначално написано от korn___
. Милко ROX евалата мацка.
На мен ми се ходи, ама след Soulfly сигурно няма да успея да изнамеря разрешение от родителското тяло, пък и са ми обещали юни да ида на Scorpions ако дойдат, щото миналата година не ме пуснаха... и така ще изпусна явно![]()
Да разказвате после как е било![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
mi to tva 6te e ne6to neopisuemo.koito izpusne BFP za vtori put 6te se preebe qko![]()
Направо не ми се тживее вече.Първоначално написано от justinsfhc
![]()
mi hodi se zastrelqi be murlo
umri ot chalgaПървоначално написано от justinsfhc
![]()
abe 6to ne spreme da pi6eme v taq tema si4ki det 6te hodime na koncerta te neka si pi6at "hitrite misli" i da se 4ustvat za "veliki"
ve4e i as 6te maja po vsi4ki temi za muzika ta dori ako sum v nastroenie 6te vlizam i kato gost za da maja po 13211213005 posta ei taka da si napravq du6evna 4ikiq det vika6e 1 moi poznatkoito iska info za koncerta 6te ni pi6e na LS