- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- BORN FROM PAIN
mi 6toto korn__ horata pitat ne6to i im trqbva informaciq,a nekvi vkisnati glezeni bezmozu4ni slivi po4vat da spamqt i ebavat mamata na topic-a.az primerno vzimam otno6enie samo po temi (KATO TAZI) v koito imam kakvo da kaja i da otgovorq na vuprosi.nqma nikakuv smisul da hodi6 da si tro6i6 nervite i da pliue6 po tehnite temi v stil "icq-to na aneliq" ili ne6to podobno.nai-golqmoto im nakazanie im go e natresla prirodata...
da 4e prirodata ne im e prostila si e vqrno ... jalko za roditelite im naistinaПървоначално написано от justinsfhc
as ako imam nqkoga deca ako slu6at 4alga ... razstrel na plo6tada
no prosto ... tolkova sa tupi 4e ne moga da gi ponasqm i te vsi4kite teq tapaci se poznavat i kat se poqvi ediniq idva i ostanala agitka tapaci tehnata maika...
Почакай за момент, не описваш ли всъщност вашето собствено поведение на изтрещели метъл проповедници? Айде бегай в култа да си се кланяте на линкин парк или квото там дрънкане слушате и превръщате във идеология...Първоначално написано от korn___
![]()
Поднасям ви най искрените си извинения и обещавам че повече няма да се повтори.
tova ne e METUL be DEBIL
hahahaah
ama ne moe se razrevete za deto sme vi nasrali temata![]()
i da puskash plakata i da ne go puskash koitoПървоначално написано от justinsfhc
e maloumen nqa razbere razlikata mejdu stilovete.
za velikata sk8-ka 'stesi' i za slaboumnata i drujka
stesnitelnata 6te im kaja: kogato nqmate kfo da kajete po dobre si mul4ete. po umni nqa stanete;]
te 'linkin v parka' i 'devil driver' i 'NOFX' (napr.)se metul im vikat, ama kolko sa prosti sami neosuznavat![]()
![]()
po temata e.. ot polovin godina nqkude ve4e slusham BFP, na koncerta sm 100%napraoo nqam turpenie.
![]()
Що на плаката пише born irom pain ?![]()
Борн Фром Пейн не са за изпускане, ама нещо са ми яко еднообразни...виж ако някой ден доживея да видя Throwdown или Walls Of Jericho...
Throwdown.. /me zame4tano...Първоначално написано от xcasey jonesx
![]()
Първоначално написано от Стеси
![]()
po-su6tata pri4ina poradi koqto na zadnika na maika ti ima golqm 4erven otpe4atuk ot negurska sifilisti4na dlan
cais hahah
justinsfhc q kaji to4no kakvo stana na 25 ta life
6to si go o6amaril to4no onzi???ahaha
a ina4e stesi, stesnitelna i t.n. mislq 4e ednata ot vas ve4e q znam koq e ili ako sa me podveli 6te vi namerq 100% i ako prodaljavate s lainata 4estno 6te ima postupvane....
i drug put sum bil momi4eta, 1-2 6amara nqma da vi ubiqt no 6te vi zatvorqt ustite!
kolkoto do koncerta na bfp evala za support bandite, mnogo qko 4e po-mladi grupi 6te podgrqvat i uspeh nai ve4e na envy !![]()
Абе пръдльо смешен, мога ли да се изсера в бурканче и да ти го пратя на майка ти за да си го изсипе на главата? И каквато форма заеме такова ще ти стане лието след като се прабваш да ми набеш шамарате.
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ok, az si izbiram s forma na na gegsta shit hahaha
explited, ne se ebavai 4e i za teb 6te ima pylna promqna ako ti se qdosa stesnitelnata![]()
a vidi6 li kakto e stesnitelna pyk moje i taka da se raz6iri haha
stesnitelna, s teq zaplahi laeha lapetata predi 7-8 godini kato bqh v gimnaziqta...aide malko slez na zemqta i spri da pi6e6 vyv foruma 6toto posle tova burkan4e 6te trqbva da go izsipq v na priqtel4erara ti v rezervoarite na kolite ahahha![]()
podqvolite nqkoi 6te hodi li na koncerta nakraq ili ne ?!? iskam da sum s nqkogo podqvolite !!!!
Никой няма да ходи, ще си сам...МУАХАХАХАХА! Ще те смачкаме с аверите в моша!Първоначално написано от korn___
exploitedteen ти кога стана вегетарианче, а?