- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- помощ за пазаруване
Такааам.
Днес реших да загърбя метълския стил на обличане вече......така де, станах вече на годинки, всички съученички се носят едни такива елегантни, па викам си и аз искам.... :P![]()
Та днес направих първата покупка - странни за моя стил ботуши![]()
![]()
Утре искам да си зема якенце, ама такова, тренчкотово-подобно, такава ли беше думата ?!![]()
Можете ли да ми кажете къде в софия мога да си зема ткова чудо , по възможност за по-малко пари?
а така...набутай си и ти дънките в ботушите
Ужас ...
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Xaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxax!
Taka preavqt metulite! Kato stanat 'na godinki' i re6evat, 4e trqbva da sa fqshun...
Ne, ne, ne, ne! Tva mn me razveseli!![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Ще ти кажа само едно- НЕ ГО ПРАВИ!!!Първоначално написано от Lola Bunny
![]()
![]()
![]()
аз че искам, искам, и че ще го направя, ясно, просто искам помощ с няколко адреса за магазини.
кво лошо има?
нема цел живот да хода в черно и в парцали от очзто я
тва си мое решение все пак и не ви питах дали да го права , а накъде да се насоча?
дам..тфа вече е тема за чалга мадамите
Mama vi pozyorska![]()
Mahni go toq Dani Filth! Pokvara, razvrat! Sram i pozor! Lo6o, mrusno, 4erno!
Ti ve4e si fq6un! Druj se kato takava!![]()
†
†
И АКО ТИ НЕ СИ ТАКАВА, НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА.ДЕЕБА КВИ СТЕ РАЗБИРАЧИ ВСИЧКИ, И НИТО ЕДИН ОТГОВОР ПО ТЕМАТА.Първоначално написано от Lola Bunny
Да ти кажа и аз не знам![]()
Също така зависи за колко пари става дума,защото има такива глупости в подлеза на НДК,по витошка,из разни магазинчета до 5 кьошета,на Илиенци,близо до славейков...![]()
![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Ученичка си и си станала "на годинки"?
navsqkude ima magazini.. v moq kvartal e pulno s takiva magazini.. dosega na pazar za obuvki kude si hodila?!.. okolo 40-50lv sa sredno.. po-evtino edva li 6te nameri6 ako iska6 takiva do pod kolqnoto..
4ovek moje da e 'metul', samo dokato stane na 14... Posle mu idva akulut v glavata i stava 'normalen'.
†
†
ми я си сменяй ника кат се ставаш фяшън.стига си позорила стила със тоя ник.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Моите поздравления за решението, МетълкеНе ги слушай другите, няма нищо лошо в това да си сред почитателките на елегантния стил. Само не си навирай дънките в ботушите - прекалено изтъркано е, колкото и хубаво да стои на някои мадами (най-вече по-високите и слабичките)
За съжаление не мога да ти помогна, защото не съм от София, но реших че трябва да се обадя, защото много злобно те нападнаха някои....
Животът е прекрасен
E,dobre,za kvo e nujno da pishete gluposti.Momicheto pitashe neshto i ochakvashe otgovor,mojete da zapazite komentarite za sebe si vse pak...bydete malko po-taktichni !!! Stiga s taq zlobaNe e nakarala nikoi da smenq stila si,nali? Tq reshava sama za sebe si...i da pishete prostotii,nishto nqma da promenite.
A po temata...Naistina po-dobre ne smenqi tolkova rqzko stila, premini na sportnoto...neshto svetlo,shtom chernoto ti e omryznalo...Uspeh! :P
Защо всички решиха, че метълките са целите в черно и не са елегантни?
Илиенци!
az ne sym ot sf i ne sym metalka nito 4algarka,no mnogo se iznervih i z atva pisha.moje li da ima tolkova ograni4eni hora na toq svqt.momi4eto e reshilo 4e shte se promeni i vi pita za magazini,nikoi ne vi iska mnenito,ina4e vyprosa shteshe da e drug i mi e mn interesno tiq deto govorqt za dynkite v botushite i poziorshtinata sig do 50-godishna vyzrast 6te si ostanat celite v 4erni kojeni drehi s kobinkite,se edno nqkoe skeityr4e ve4no da hodi s kecki,izsulen,roshav i sys skeit4eto.q vzemete porasnete.i da si pozior ozna4ava da se pozirash s vynshniq si vid,da dominirash s nego,a ne da reshish da go smenish.vij moga da te nareka smeshnik,tebe deto izpolzvash dumi,koito ne sa ti qsni
nadqvam se nqkoi da ti otgovori kyde mojesh da si kupish tva qke
То момичето поне се е усетило навреме, а на някои хора и след 20 години няма да им дойде акъла и ще продължават да подражават на идолите си от шоубизнеса.![]()
Към авторката на темата - ти най-добре знаеш какво ти харесва,не се притеснявай от мнението на хората Rock'n'roll is all about that![]()
Мерси много на тези, които дадоха полезни съвети.
Както и на тези, който удариха едно рамо
Нема да ги коментирам всички тия дето си начешаха езиците , само ще кажа, че това, че искам да изглеждам по-добре не означава, че няма да продължа да си слушам музиката.
Бахх маааму, кви елементари неща трябва да ви обеснявам ....![]()
аВЕ направила си хубав избор да смениш малко стила, щото метълските дрехи са грозни. Некви целите в черно![]()
ама и чалгарските кичове не са по-уабиви. Ако искаш да си стилна не е нужно да си ръгаш дънките в ботушите
Вие там "метълите" пък сте смешни. От кога да си метъл значи да се обличаш само в черно и да пазаруваш от О.Ч.З. Ако вие изразявате "метълството" си само с дрехи... много тъжно. Кфо се метнахте на девойката братче?! И без тфа с тоя Дани на аватара ми прилича на някоя поза... по-добре да си се облича с разните токчета и тренчкотс...
Saatana vittu perkele hate crew!
Тва ми прилича на спор межу телевизор и радио кой повече прилича на крава. Питали компютъра и той им казал:Първоначално написано от Sinister_Doll
Купете си велосипеди![]()
![]()
![]()
Иначе по темата подкрепям exploitedteen![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.