Цитирай Първоначално написано от Boot
Цитирай Първоначално написано от х
Цитирай Първоначално написано от Boot
Цитирай Първоначално написано от х

ami na rabota? az ako otida taka na rabota 6te me izgonqt s1s 6utove ...Vie ne rabotite li, a ako rabotite, kakvo???
Аз работя. И това, че пляскам черен грим, или че единия ми пиърс на лицето прилича на шило на пчела, или че нося еди кфи си дрехи и че изглеждам еди как си, не ми пречи. И очевадно не пречи и на моите работодатели. Да, сигурно защото пряката ми шефка е метълка, но това е само доказателство, че и такъв човек може да успее в работата си. Баси, кфо знаете вие за живота....

е, da ako si programist...
aaa, ti m1j li si ili jena? 6tot ako si m1j i hodi6 na rabota s 4eren grim, qvno ne e v bg, ili e samo v tvoq grad-paradise syti...
takiva kato tebe samo tam gi vzemat...

aaa, moje i da beli6 kartofi v macdonadds
Не съм мъж. Не съм програмист. Не живея в paradise city. Не живея извън БГ. Не беля картофи в Мак.
Аз ти дадох ясен пример, че "такива като мен" също ги назначават. А ти кфо? Учиш в "дизайнерско училище" и каква ще излезеш от там? Шивачка. Щото си кифла.

EDIT: И защо, по дяволите, трябва да си толкова крайна в сравненията (имам предвид снимките, които си показала за пример)?! Да се обличаш "метълски" (уф, мноу тъпо звучи това "да се обличаш метълски", ама това е най-точния начин да го кажа) не значи да ходиш с брадвата, да се накичиш със шипове и да гледаш лошо. Убедена съм че тук не говорим за най-бруталните изроди. И подкрепям Sinister - тоя втория е гнусен.

u4eni4ka s1m, no s1m se nau4ila da rabotq ot dosta malka, ne smei da dava6 takiva opredeleniq, bez da znae6 s kakvo se zanimavam. u4a v strahotno u4ili6te, koeto mi dava dostat14no znaniq i ambiciq. prepodavam ballet, rabotq za alfa radio, i o6te kup ne6ta, 6tot moje da s1m kifla, ama s1m s marmalad , a ti 6te si ostane6 dezoriqntiran tutmanic, deto se moli da go vzemat tuk i tam.

a snimkata be6e p1rvata koqto mi izleze v t1rsa4kata.
osven tova ako se zainteresuvate 6te otkriete 4e takova ne6to kato met1lski stil nqma. moga da vi prepor14am u4ebnici i knijki...