- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- помощ за пазаруване
След години като ти ревнат две гладни деца у вас , никой няма да те пита дали искаш да бъдеш себе си или не...Първоначално написано от Sinister_Doll
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Кви деца бе, тя ще ги научи колкота да могат да се превръщат в прилепи и да ходят през нощтта да пият кръв.Първоначално написано от California
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Охоо гледам и варна я намесихте, единствения свестен човечец излезвал от там е Шамара ве моййй.![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Не забравяй DJ Дамян и Динамит!
eee, spoko, ako ba4ka6 malko pove4e i ti 6te s1bere6 pari4ki nqkoi den da doide6 na more...ne b1di tolkova zloben...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
никой човек, който има акъл в главата няма да тръгне да наражда деца ако няма с кви пари да ги гледа.Първоначално написано от California
алелуя.
Първоначално написано от Boot
u4eni4ka s1m, no s1m se nau4ila da rabotq ot dosta malka, ne smei da dava6 takiva opredeleniq, bez da znae6 s kakvo se zanimavam. u4a v strahotno u4ili6te, koeto mi dava dostat14no znaniq i ambiciq. prepodavam ballet, rabotq za alfa radio, i o6te kup ne6ta, 6tot moje da s1m kifla, ama s1m s marmalad, a ti 6te si ostane6 dezoriqntiran tutmanic, deto se moli da go vzemat tuk i tam.
![]()
a snimkata be6e p1rvata koqto mi izleze v t1rsa4kata.
osven tova ako se zainteresuvate 6te otkriete 4e takova ne6to kato met1lski stil nqma. moga da vi prepor14am u4ebnici i knijki...
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
И за това ли има толкова изоставени деца в домовете за сираци? Май бая хора нямат акъл в главите си...Първоначално написано от i'm so excited!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
male kolko otplesnahte temata, nemam dumi prosto.
az priklu4ih s pazara, mnogo sym dovolna. i si slu6am Cannibal corpse v momenta. Ebaa my i poziorkata det sum![]()
![]()
![]()
![]()
Това, че си се научила да работиш от доста малка, е направо чудесно. Но очевидно не си научила елементарен правопис. За справка:Първоначално написано от х
Първоначално написано от х
Освен това ти казах, че не съм мъж и по тази причина предпочитам да ми говориш в женски род.ne smei da dava6 takiva opredeleniq, bez da znae6 s kakvo se zanimavam. ,,Първоначално написано от х
Но дори и кифлата с мармалад си остава кифла. Тъпа и упорита кифла. И това го твърдя, защото ти каза, че такива като мен/нас/ебах-му-майката-кой-още не ги взимат на работа. Аз ти дадох ясен и точен пример, че ги взимат. Доказах ти, че грешиш, а ти продължаваш да твърдиш своето си. Глупавичко е, нали?
А знаеш ли кое е най-хубавото на работата ми? Че не съм се молила.Първоначално написано от х
Saatana vittu perkele hate crew!
Така като гледам, темата приключи.Първоначално написано от Метълката
Предлагам да си стиснете ръцете като големи хора, не да се джафкате като децата и да и тегля катинара.
На мене кой ше ми стисне третия крак?![]()
Мил както винаги!Първоначално написано от Oyamoto
![]()
![]()
А Вильо, дъртия пич, знае какво точно е света... Яките големи и мъдри заключения. Якооо.
Ima, ima. Ama sa cigan4eta. Te se razmnojavat kat zayci...Първоначално написано от California
Az bebeta na 20 nqma da gledam, 10q! Dokato stana na 30, vse 6te si namerq kude da rabotq. 6tom me vzeha, kuvto sum oligofren sega...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Заеби ги - и те не знаят за кво са. Такаа...от софия си значи? Хм...ако искаш да е по-евтинко може да се отбиеш в Даная - намира се на една спирка на трамвай 3 - като го хванеш от площад Македония и слизаш на 3тата спирка надолу. Също може да пробваш в 2та базара долу в НДК - там има и доста ментета ама има и яки работи. На Витошка има един магазин на едно ъгълче, ама не знам коя улица - точно на едно кръстовище на витошка и една от малките улички. Няма как да го сбъркаш - има ного цветове по него :P Той е малко по-скъп, но миналата седмица поне имаше яки намаления! Също, от Славейков като тръгнеш на горе към Витошка има едно като навесче срещу KFC и там има един магазин за дрехи, където има СУПЕР яки работи. И въобще по центъра ако се пуснеш има МНОГО магазини. Такаа...също, ако решиш, че ти се ръсии - иди в Теранова или в магазинчето на Benetton и двата са пак по центъра около витошка т.е. Теранова мисля че има още един ама нз къде е (ква трагедия, а???) И така. Ако имаш прбс, само пиши - магазините са ми страстта, тъй че мога и още да ти кажаПървоначално написано от Метълката
Айде - и да кажеш кво си си зела!! \
/
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Упс....официално се признавам за тъпа - тоу що прочетох, че вече си напазарувала...е, нищо де - за следващия път![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Кого съм критикувала за стила му на обличане?! В думичката "кифла" не влагам обида към обличането. Пък и ако не си забелязал и аз исках да докажа точно това на x. Но май не си толкова задълбочен, за да го разбереш....Първоначално написано от exploitedteen
Пък и ти кога за последен път си ме виждал за последно? Преди 5 месеца? Станаха ли толкова?
e nyama zna4enie - az i bez tva se vrutnah 2-3 puti po vito6ka i priklu4ih..na men puk magazinite sa mi slabata strana, zatva izpolzvah dobre poznatata vito6kaПървоначално написано от SEXtreme
no puk mi e gotino kato nyakoi pi6e po temata![]()
![]()
xaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxxaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pi6e se metalkata a zagurbvala stila hahahahahha pi6i se puhkavo^mace^fashion^forever
a po temata nz ne sum f taq oblast ma pone davai na sportno po dobre
![]()
oleee ......skoro vreme o4akvaite fe6an da e ravnosilno s metal![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
На графа има хубави магазини и доста от тях са на прилични цени, но имай в предвит, че има и някой доста скъпи.
П.С Не съм чела всички постове и може и да се повтарям.
Стара тема![]()