Цитирай Първоначално написано от Метълката
Цитирай Първоначално написано от Lola Bunny
дам..тфа вече е тема за чалга мадамите
И АКО ТИ НЕ СИ ТАКАВА, НЕДЕЙ ДА ПИШЕШ В ТЕМАТА.ДЕЕБА КВИ СТЕ РАЗБИРАЧИ ВСИЧКИ, И НИТО ЕДИН ОТГОВОР ПО ТЕМАТА.
Заеби ги - и те не знаят за кво са. Такаа...от софия си значи? Хм...ако искаш да е по-евтинко може да се отбиеш в Даная - намира се на една спирка на трамвай 3 - като го хванеш от площад Македония и слизаш на 3тата спирка надолу. Също може да пробваш в 2та базара долу в НДК - там има и доста ментета ама има и яки работи. На Витошка има един магазин на едно ъгълче, ама не знам коя улица - точно на едно кръстовище на витошка и една от малките улички. Няма как да го сбъркаш - има ного цветове по него :P Той е малко по-скъп, но миналата седмица поне имаше яки намаления! Също, от Славейков като тръгнеш на горе към Витошка има едно като навесче срещу KFC и там има един магазин за дрехи, където има СУПЕР яки работи. И въобще по центъра ако се пуснеш има МНОГО магазини. Такаа...също, ако решиш, че ти се ръсии - иди в Теранова или в магазинчето на Benetton и двата са пак по центъра около витошка т.е. Теранова мисля че има още един ама нз къде е (ква трагедия, а???) И така. Ако имаш прбс, само пиши - магазините са ми страстта, тъй че мога и още да ти кажа Айде - и да кажеш кво си си зела!! \/