.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    ziky

Мм чи аз нямам нищо против бре.. Нека питат, нека споделят, нали за това е създаден форума. Повечето пъти е достатъчно човек просто да сподели какво го мъчи, не винаги хората искат съвети. Аз също помагам когато мога и то с удоволствие.

В тази тема просто изразих личностно мнение за повечето теми.
    Значи с 1 дума ни занимаваш с глупости Точно този вид теми намирам аз за глупави. Флудиш форума с личното си мнение, когато никой не го е искал и не е имал нужда от него.
    Имаш наглостта да твърдиш, че си готов да помагаш на децата, а в следващия момент определяш проблемите им като "глупави" и "смехотворни".
    После се самоизтъкваш, заявявайки, че САМ си разрешил проблемите си. А ние сега какво, трябва да ти се възхитим и да ти ръкопляскаме ли
    Не си нищо повече от един смешник, който се опитва да се покаже като нещо повече. Като човек съзрял достатъчно, за да разреши сам проблемите и личните си терзания. Е, да, но не си съзрял достатъчно, за да разбереш, че когато вече можеш да се оправяш сам е време да подадеш ръка на другите и със собствения си личен опит да им помогнеш да излязат от своята задънена ситуация.
    Ако действително всичко тук ти се вижда като латино сериал и те отчайва, винаги имаш избор - престани да влизаш във форума. Хората тук и без друго се нуждаят от някой, който може да им помогне. А ти омаловажаваш проблемите им. Значи просто нямат нужда от теб.
    Продължавай да лицемерничиш, ако го намираш за правилно, но аз на твое място бих се скрила някъде. Не може да твърдиш, че си готов да помагаш и да се изказваш по този начин. Вероятно не всички са силни като теб. И Това значи, че проблемите им са смехотворни и тъпи...
    Единственото тъпо нещо в цялата тема... бяха твоите постове.

Peace...
    тва мнение беше нещо като окончателно и направо ме грабна....браво!

Голям фен
    Град
    София

Re: Мелодрами..

Цитирай Първоначално написано от machoka
    Е.. на толкова мелодрами не се бях начитал отдавна

Хей, живота не свършва ако те зареже гаджето, нито ако не можеш да си намериш такова на 16. Чувствам се като в латино сериал. То не са сълзи, самоубийства, отказ от живота, тотално отчаяние, любовни триъгълници, квадрати, а в някои теми и многоъгълници..

Абе не знам.. не ви пожелавам сериозни проблеми, но тези са просто смехотворни. Дано не ви се случват някои неща, които да ви убедят колко плитко разсъждават някои от вас в момента. След години ще се смеете на псевдо трагедиите, които сами си създавате.

=D> =D> =D> толкова си прав...но когато ти е гадно,трудно можеш да мислиш за това,че има къде-къде по-гадни неща от твоето нещастие...

Супер фен
    Град
    до тебе...
    nikoi ne se zamislq kato si pusne temata vseki si misli 4e negovata e nai-vajna osobeno v momenti kogato e naranem ili ne pritisnqva ot ne6to
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Всеки има своя проблем за важен и може да опреели кога да го псодели сам или кога да иска съвет!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    Всеки има своя проблем за важен и може да опреели кога да го псодели сам или кога да иска съвет!
    tuka si prav, vseki si re6ava dali da spodeli ili ne , i nikoi nqma pravoto da opredelq, se pak tozi forum e suzdaden za tva

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    terry Пуснато на: 18.02.7 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ziky написа:
    tuka si prav, vseki si re6ava dali da spodeli ili ne , i nikoi nqma pravoto da opredelq, se pak tozi forum e suzdaden za tva
    da,mn ste pravi,no i machoka e prav,zashtoto ima nqkfi deto puskat sufsem glupavi i bezsisleni temi...vie kakfo shte kajete ?
    na sichkoto otgore nqkoi pravqt ot edno malko problemche,problem koito stiga do samoubiistfo....Syper glupavo e...a da ne kazvame,che mn ot tezi,koito sa puskali temi prosto se sheguvat....
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    terry Пуснато на: 18.02.7 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ziky написа:
    da,mn ste pravi,no i machoka e prav,zashtoto ima nqkfi deto puskat sufsem glupavi i bezsisleni temi...vie kakfo shte kajete ?
    na sichkoto otgore nqkoi pravqt ot edno malko problemche,problem koito stiga do samoubiistfo....Syper glupavo e...a da ne kazvame,che mn ot tezi,koito sa puskali temi prosto se sheguvat....

Съгласен съм и с тва ама се пак тва са проблеми и са важни толкова колкото се чуства!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си