Цитирай Първоначално написано от LadyDi
Цитирай Първоначално написано от machoka
ziky

Мм чи аз нямам нищо против бре.. Нека питат, нека споделят, нали за това е създаден форума. Повечето пъти е достатъчно човек просто да сподели какво го мъчи, не винаги хората искат съвети. Аз също помагам когато мога и то с удоволствие.

В тази тема просто изразих личностно мнение за повечето теми.
Значи с 1 дума ни занимаваш с глупости Точно този вид теми намирам аз за глупави. Флудиш форума с личното си мнение, когато никой не го е искал и не е имал нужда от него.
Имаш наглостта да твърдиш, че си готов да помагаш на децата, а в следващия момент определяш проблемите им като "глупави" и "смехотворни".
После се самоизтъкваш, заявявайки, че САМ си разрешил проблемите си. А ние сега какво, трябва да ти се възхитим и да ти ръкопляскаме ли
Не си нищо повече от един смешник, който се опитва да се покаже като нещо повече. Като човек съзрял достатъчно, за да разреши сам проблемите и личните си терзания. Е, да, но не си съзрял достатъчно, за да разбереш, че когато вече можеш да се оправяш сам е време да подадеш ръка на другите и със собствения си личен опит да им помогнеш да излязат от своята задънена ситуация.
Ако действително всичко тук ти се вижда като латино сериал и те отчайва, винаги имаш избор - престани да влизаш във форума. Хората тук и без друго се нуждаят от някой, който може да им помогне. А ти омаловажаваш проблемите им. Значи просто нямат нужда от теб.
Продължавай да лицемерничиш, ако го намираш за правилно, но аз на твое място бих се скрила някъде. Не може да твърдиш, че си готов да помагаш и да се изказваш по този начин. Вероятно не всички са силни като теб. И Това значи, че проблемите им са смехотворни и тъпи...
Единственото тъпо нещо в цялата тема... бяха твоите постове.

Peace...
тва мнение беше нещо като окончателно и направо ме грабна....браво!