Първоначално написано от
machoka
^npocTo^a3^f^
Аз също съм тийнейджър и проблематики от подобен род не са ми чужди, но не ги приемам за край на света. Не се съветвам по форуми ами сядам и си решавам нещата. Нима оправдаваш това, че 'на повечето това им е в главата'? Това е възрастта, в която коват бъдещето си, може би трябва по-сериозно отношение към заобикалящия ги свят.
В моя живот са попадали достатъчно подобни проблеми, имало е от всички видове теми. Както виждаш, жив съм, здрав съм. Е да, изплакал съм си очите, но съм си решил проблемите и то сам, без глуповати теми по форуми.
За мен раздела има един по-голям смисъл, влагам малко повече такъв в него. Когато изчета десетки натрапчиви сюжета за латино сериали директно го сменям със секс, а там като прочета що за неща се пишат и започвам да се чудят кой раздел да погледна.
А ти ми кажи, можем ли да помогнем на тези деца? Аз уважавам 'проблемите им', но те са от такова лично естество, с което трябва те сами да се справят. Каквото и да си говорим тук, ние даваме субективна позиция по поставения от тях проблем, тъй като не сме запознати нито със средата им на живот, нито с конкретиката на проблемацията, нито с нищо друго. Можеш ли да гарантирша в такъв случай, че не ги съветваш да сгрешат?