Цитирай Първоначално написано от machoka
^npocTo^a3^f^

Аз също съм тийнейджър и проблематики от подобен род не са ми чужди, но не ги приемам за край на света. Не се съветвам по форуми ами сядам и си решавам нещата. Нима оправдаваш това, че 'на повечето това им е в главата'? Това е възрастта, в която коват бъдещето си, може би трябва по-сериозно отношение към заобикалящия ги свят.
В моя живот са попадали достатъчно подобни проблеми, имало е от всички видове теми. Както виждаш, жив съм, здрав съм. Е да, изплакал съм си очите, но съм си решил проблемите и то сам, без глуповати теми по форуми.

За мен раздела има един по-голям смисъл, влагам малко повече такъв в него. Когато изчета десетки натрапчиви сюжета за латино сериали директно го сменям със секс, а там като прочета що за неща се пишат и започвам да се чудят кой раздел да погледна.

А ти ми кажи, можем ли да помогнем на тези деца? Аз уважавам 'проблемите им', но те са от такова лично естество, с което трябва те сами да се справят. Каквото и да си говорим тук, ние даваме субективна позиция по поставения от тях проблем, тъй като не сме запознати нито със средата им на живот, нито с конкретиката на проблемацията, нито с нищо друго. Можеш ли да гарантирша в такъв случай, че не ги съветваш да сгрешат?
Да ама те искат съвет!!!!След като искат може даим го дадем след като искаме а които не иска по правилата не пише!За някой не е така да седнеш и да решиш щото немогат!различни характери са и секи понеже е различен неможеш да го упрекваш!Секи е различен секи има различни проблеми секи е различно чуствителен и секи чуства нещата различно!Някой се опитва да се вмести в очакващото го но и така не е мн правилно защото един вид не живееш подобаващоСтараеш се да си изградиш представа за бъдещето и се готвиш и на другия ден примерно ти си отиваш от тоя свят и кво???на празно си си попилял детството!Вярно е че не сме запоснати със средата им но до колкото ни запознаят с проблема до толкова ще им помогнем при добро желание!От друга страна е гадно когато някои започне да си злага проблема и някой от доло пише мн е дълго не ми се чете!и после стават спорове!Се пак е тиин ПРОБЛЕМС !!!!да споделиш с останалите!!