.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Toi mai e gey

stelllllli
    Guest

Toi mai e gey

naskoro spah s edno mom4e no na nego mn trudno mu stana p1k i kato 4e li ne izpitva6e takova golqmo udovolstvie ... i si mislq 4e moje da e s drugi naklonnosti strah me e prosto za6toto mn go obi4am :{ pomognete ! (moje da govorite s nego anonimno i da razberete ... pi6e se LoVeR4o{}{} )

... moje da ne e pedal prosto Bi ...
    #ArenaClub
    Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3

kristian
    Guest

da

mi toi toq e v moq klas .. edin p1t kato bqhme v toaletnata da piq voda se opita da me celune ... sorry :{

Супер фен
    Град
    Sofia
    А може просто да не те харесва достатъчно!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

И да е би, какво от това?!

Фен
    Град
    Където Там
    Защо трябва да е педал като не му станало? Първо защо всички момичета си мислите, че на момчето винаги му се прави секс? Може просто да не му е било до това сега, да е мислел за други работи, ако е пил е обяснимо също защо не му станал....
    Има си много причини ама недеите така щот не му е станал 1 път и вече е гей и такива работи ......
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на подпис/ забрана за ползване на такъв/

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от Cha0
    Защо трябва да е педал като не му станало? Първо защо всички момичета си мислите, че на момчето винаги му се прави секс? Може просто да не му е било до това сега, да е мислел за други работи, ако е пил е обяснимо също защо не му станал....
    Има си много причини ама недеите така щот не му е станал 1 път и вече е гей и такива работи ......
    за други работи - ъпсурт,за други момичета по може

по темата : ако е гей,начи нищо не заслужава заебавай го(не буквално)
    First rule - I rule

Re: da

Цитирай Първоначално написано от kristian
    mi toi toq e v moq klas .. edin p1t kato bqhme v toaletnata da piq voda se opita da me celune ... sorry :{

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

e 6tom go e napravi s teb zna4i ne e gei , ma znae6 li ako e iskal da ne se izdava i go e bilo strah 4e 6te go razkrie6 , ama tova zvu4i malko kato na kino taka 4e adali

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    ooo Boje
    sapali ste puk si mislish che e gei..
    Ne milichka,ne e .... taka mislq,no ako beshe,nqmashe da bude s teb.,...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

pAfiL
    Guest
    abe az ne moga da proumeq kak moje da mu pi6e6 nicka vav foruma, 4e i da kara6 horata da zanimavat gadjeto ti s gluposti ?!?!?!? oshte pove4e ne moje6 ot edin sex koito ne ti se e storil qk da si pravi6 takiva izvodi ...

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    pAfiL Пуснато на: 18.02.4 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

abe az ne moga da proumeq kak moje da mu pi6e6 nicka vav foruma, 4e i da kara6 horata da zanimavat gadjeto ti s gluposti ?!?!?!? oshte pove4e ne moje6 ot edin sex koito ne ti se e storil qk da si pravi6 takiva izvodi ...
    m/u drugoto ti usta nqmash li si da goovrish s nas ami karash nie da se zanimavame s vashte GLUPSOTI,ako besh eneshto vajno,seriosno mn ot nas shtqha da otkliknat na molbata ti no tfa sa pulni GLUPOSTI(pone spored men) !!!
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си