- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- zaradi tupiq CS...
e sega doide i moqt red da pusna tema... mn chesto zapochnahme da se karame s priqtelq miz aradi CSa mu,kogato igrae oti me zabravq sufsem(mn chesto) tazi vecher do ri mi kaza "kato igraq ne me zakachai za nishto !"
mn mi e gadnu che CSa mu e po-vajen ot men,no vse pak mn si go obichkm i tooi men ...
spored vas...tova ch eobrushta po-golqmo vnimanie na igrata(ponqkoga de) znachi li che me obicha po-malko ot kolkoto kogato trugnahme(predi 3meseca)
??? ;(
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Аа весело![]()
Една моя приятелка имаше същия проблем, само че тя зарязваше гаджето си зарди цс-а![]()
![]()
Най-добре поговори сериозно с него![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
mersi,obache kato s eopitm da govorq za tova s nego toi mn se qdosfa i me e strah nqkoi put da ne naravim greshkata da skusame zaradi nego...![]()
Готина ще да е била тая приятелкаПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
@авторката,
На колко години е твоя приятел? Ако е над 13, сгрешила си в избора.
Първоначално написано от sexy_macka
Не значи че те обича по малко но да ти кажа по някой път ние момчетата когато правиме нещо и сме концентрирани в-у него не обичаме д аправиме друго или да ни расейват с друго!Обаче от негова страна не е чесно!Кажи му че това не ти харесва смисал някак си не ти е приятно така като играе ЦС да те забравя даже и за моомент и ако тогава ти каже нещо от сорта на ти ли ше ми кажеш или направо да ти каже че предпочита ЦС пред теб вече от там ти си мисли какво ше правиш!Аз одава се отрекох от игрите и нямам такива проблеми!Но по някой път имаме нужда да се отделиме от нещо и да се забавляваме но не чак до такава степен че да забравиме сичко около нас...![]()
По-добре да поговориш макар и да се скарате, защото е глупаво да обръща повече внимание на една игра отколкото на човека, който толкова много държи на него...![]()
"като се опитам "...Първоначално написано от sexy_macka
Не се опитвай,а го направи!Ако не говориш с него ще продължи да си играе и да не му пука за теб.
Мачок,говорех за Леа(само пояснявам)
![]()
We still can find a way
na 18 e...machoka Пуснато на: 18.02.3 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
^I don't give a fuck.^ написа:
Аа весело
Една моя приятелка имаше същия проблем, само че тя зарязваше гаджето си зарди цс-а
Най-добре поговори сериозно с него
Готина ще да е била тая приятелка
@авторката,
На колко години е твоя приятел? Ако е над 13, сгрешила си в избора.
i vs epak..Blagodarq mnogo na vsichki !
mai naistina shte trqbva da pogovorim ...
ziky
Осъзнай се, не говориш за човек, вглъбен в четенето на важно четиво или пък нямащ в момента много време заради учене, а говориш за човек, пренебрегващ напълно съзнателно приятелкта си заради тъпа компютърна игра! Това е ужасно неуважение и непочитане на чувствата и.
Фъкс, аз пък не говорих за нея.![]()
.........
Като плачеш във форумите няма да постигнеш нищо :_)Първоначално написано от sexy_macka
Както казах 5 пъти-говори с него.
стига толкоз,щоту се изчерпах по тая тема.
за кой говореше тогава![]()
We still can find a way
Първоначално написано от machoka
Прав си супер тъпо е няк си!баси заради няква си играЗа тва не се занимавам с игри смисал с играене щото като почнеш и се унасяш и забравяш за сичко!!После зима ти место на харда а пък на сичкото от горе играеш играеш и края ти омръзне...баси....даже може и да е причина за спор скандал или даже краи на връска както е в случая!
Като гледам май предпочита CS-а пред теб. Остави го да цъка на компа и не се занимавай повече с него.
![]()
"Дат уд би гуд чойс ман!" - както казваше анимирания герой на орките в Warcraft3. Страхотна игрица. Минал съм тийн годините и още я играя.
sexy_macka
мъжът обича предизвикателствата!
Не му отнемай това.
Но ако времето прекарано с него е непълноценно, остави го да живее с компютъра си, а ти - с нов интимен партньор. Въпрос на избор. И избора е твой.
Наслука!
CS, sex and Rock'n Roll!!![]()
I am in your fridge stealing your foodz!!
i tooi teb si te obi4al a obrashta poveche vreme na too skapan CS ... de4koПървоначално написано от sexy_macka
![]()
![]()
![]()
Пии куме пии...Първоначално написано от n0mak
![]()
Blagodarq vi na vsichki !
P.S. govorih s nego i...kazah mu fsichkoto ot koeto m e"boli" dori bqh gotova da skusame,dokaot toi ne kaza che "iska da e s men" nz dali e taka sega shte vidim sled tozi rasgovor,ako ne se poluchi KRAI S VRUSKATA NI,KRAI S LIUBOVTA NI(ako q e imalo) KRAI S NAS !!
i otnovo..BLAGODARQ =D> na vischki za podkrepata !!!
Все пак за това е форум и за това се подкрепяме взаимноПървоначално написано от sexy_macka
![]()
ave da ti kaja tova ne ozna4ava 4e te obi4a po malko(spored men)oba4e cS adski mn zaribqva i mom4etata kato sednat da igraqt i se pristrastqvat i nemoa da stanat mn momi4eta imat takuf problem kato tebe
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
ей тфа цс-а е велика игра шото много бързо зарибяа.. едно време и аз много я мачках таз игра ама вече не..
туи де.. ами не може да го накараш да спре освен с нещо по така.. ама както каза зику колегата тфа са наште занимания и мноу е гадно кат на закачате докат си го прайме..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
е да к съгласен съм ама баси заниманието да го занимат некъде...баси за ЦС хахаха баси как може да зараеже тсакоа супер момиче за няква си игра и когато тя го пита кой избира ЦС илии нея и той неможе да каже щото ако избере нея няма да цъка цс а цс като чели е бааси дрогата....никога не съм я харесвал тая игра....трепи без да има смисал??!?!
п.с:и съм зики "Y" е и не "у"....СВЕТЛЬО
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1. Всеки има нужда от лична свобода да прави каквото си иска.Първоначално написано от sexy_macka
2. Не значи, че те обича по-малко, но може да значи, че си му станала досадна.
3. Counter Strike изобщо не е тъпа игра![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
1.Личната свобода е лична така е но понякой път като става дума за чуства се налага малко компромиси и от двете страни а в нейния случай нейните са много повече от неговите и неговите думи са нещо като заповед!Първоначално написано от LadyDi
2.Ако му е станала досадна няма да е с нея или ще и го каже лично...
3.тва си е твое мнение!МОже да е хубава и да се играе в рамките на допостимото ама тва е прекалено да заебаш приятелката си заради тва !![]()
Убеден ли си в това, което казвашПървоначално написано от ziky
Ти да не би да си бил свидетел на цялата им връзка, че да твърдиш с такава сигурност, че нейните компромиси са повече от неговите
А личната свобода - тук е по-добре да не се правят никакви компромиси, а още в самото начало на връзката, да се очертаят границите. Ако не се направи това, се стига точно до този момент, в който той се бори за свободата си да играе, а тя виси на главата му и реве, че вече не й обръща внимание и не я обича. Привикнала е да получава цялото му внимание - това не е ли възможно развитие на ситуацията
Гледаш на проблема еднстранчиво - само според това, което е казала тя. Но аз съм по-склонна да си мисля обратното...
И мнението за играта си е мое, да. Но не мисля, че имаш право да заявиш, че той я заебава заради това. Прочел си само нейното мнение. И пак ще те върна на тази позиция - едно момиче, което е свикнало да получава това, което иска, ако бъде пренебрегнато за 20 минути и това не й хареса е способно да осъди момчето по всички параграфи. Нима не допускаш минималната вероятност и тази ситуация да е такава![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last