.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59

Тема: zaradi tupiq CS...

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    .... .....
    Като плачеш във форумите няма да постигнеш нищо :_)
    Както казах 5 пъти-говори с него.

стига толкоз,щоту се изчерпах по тая тема.
    за кой говореше тогава
    i az sam na su6toto menenie naistina 6te e po dobre da sedne6 i da govorite savsem seriozno

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: zaradi tupiq CS...

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    e sega doide i moqt red da pusna tema... mn chesto zapochnahme da se karame s priqtelq miz aradi CSa mu,kogato igrae oti me zabravq sufsem(mn chesto) tazi vecher do ri mi kaza "kato igraq ne me zakachai za nishto !"
    mn mi e gadnu che CSa mu e po-vajen ot men,no vse pak mn si go obichkm i tooi men ...
    spored vas...tova ch eobrushta po-golqmo vnimanie na igrata(ponqkoga de) znachi li che me obicha po-malko ot kolkoto kogato trugnahme(predi 3meseca)
    ??? ;(
    1. Всеки има нужда от лична свобода да прави каквото си иска.
    2. Не значи, че те обича по-малко, но може да значи, че си му станала досадна.
    3. Counter Strike изобщо не е тъпа игра
    1.Личната свобода е лична така е но понякой път като става дума за чуства се налага малко компромиси и от двете страни а в нейния случай нейните са много повече от неговите и неговите думи са нещо като заповед!
    2.Ако му е станала досадна няма да е с нея или ще и го каже лично...
    3.тва си е твое мнение!МОже да е хубава и да се играе в рамките на допостимото ама тва е прекалено да заебаш приятелката си заради тва !
    Убеден ли си в това, което казваш Ти да не би да си бил свидетел на цялата им връзка, че да твърдиш с такава сигурност, че нейните компромиси са повече от неговите
    А личната свобода - тук е по-добре да не се правят никакви компромиси, а още в самото начало на връзката, да се очертаят границите. Ако не се направи това, се стига точно до този момент, в който той се бори за свободата си да играе, а тя виси на главата му и реве, че вече не й обръща внимание и не я обича. Привикнала е да получава цялото му внимание - това не е ли възможно развитие на ситуацията
    Гледаш на проблема еднстранчиво - само според това, което е казала тя. Но аз съм по-склонна да си мисля обратното...
    И мнението за играта си е мое, да. Но не мисля, че имаш право да заявиш, че той я заебава заради това. Прочел си само нейното мнение. И пак ще те върна на тази позиция - едно момиче, което е свикнало да получава това, което иска, ако бъде пренебрегнато за 20 минути и това не й хареса е способно да осъди момчето по всички параграфи. Нима не допускаш минималната вероятност и тази ситуация да е такава
    Познавам я лично!Запознат съм отлично с проблема!Не я заебава за 20 минути а за много по дълго!случва се през супер отрицателно време през деня!

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    LadyDi Пуснато на: 18.02.5 Заглавие: Re: zaradi tupiq CS...

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka написа:
    e sega doide i moqt red da pusna tema... mn chesto zapochnahme da se karame s priqtelq miz aradi CSa mu,kogato igrae oti me zabravq sufsem(mn chesto) tazi vecher do ri mi kaza "kato igraq ne me zakachai za nishto !"
    mn mi e gadnu che CSa mu e po-vajen ot men,no vse pak mn si go obichkm i tooi men ...
    spored vas...tova ch eobrushta po-golqmo vnimanie na igrata(ponqkoga de) znachi li che me obicha po-malko ot kolkoto kogato trugnahme(predi 3meseca)
    ??? ;(

a ti ne sadi ziky,kakfo kazva zashtoto toi e mn po zaposnat s neshtata i ako moje ne me uprekvai i ne mi akzvai che sm omrusnala ili che CS tfa ne e tupa igra...nqmah vpredvid nishto za igrata a go kazah "tupiq CS" v otnoshenie che zaradi nego toi me prenebregva !!! Ako mislish samo da nalagsh mnenieto si mlukni i ne pishi,iskam suvet a ne da mi kazva nqkoq si "ti si mi omrusnala",zashtoto NE SAM !!!
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    И все пак аз още не мога да приема, че това е така. Според мен, тя просто побеснява от яд, че той играе и точно това я кара да пише по форумите - не търси съвет, а съчувствие. Иска да се убеди, че е права да се сърди за това, че той играе. Ако нещата наистина стояха точно така както тя ги представя, щеше да направи нещо по въпроса, преди така отчаяно да търси помощ.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Guest
    И все пак аз още не мога да приема, че това е така. Според мен, тя просто побеснява от яд, че той играе и точно това я кара да пише по форумите - не търси съвет, а съчувствие. Иска да се убеди, че е права да се сърди за това, че той играе. Ако нещата наистина стояха точно така както тя ги представя, щеше да направи нещо по въпроса, преди така отчаяно да търси помощ.
    Точно този опит да направи нещо може да се окажае фатален и да го заггуби!Тя ясно каза че НЕ ИСКА ДА ГО ЗАГУБИ!!!!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Точно този опит да направи нещо може да се окажае фатален и да го заггуби!Тя ясно каза че НЕ ИСКА ДА ГО ЗАГУБИ!!!!
    В такъв случай какво предлагаш Да стои отстрани и да го гледа как си играе

Голям фен
    Град
    LadyDi Пуснато на: Съб Фев 18, 2006 3:21 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

po-dobre spri s tfoite umni iskazvaniq,akos i prochela po-nagore kazah che govorih s neog i se opravihme,i ne tursq sachufstfie nai-malko ot nekfi maloumni sushtestfa deto ne sa naqsnu s neshtata i sudqt vednaga... Zamulchi po-dobre !

Град
    Варна
    LadyDi Пуснато на: 18.02.5 Заглавие: Re: zaradi tupiq CS...

sexy_macka написа:
    ??? ;(

a ti ne sadi ziky,kakfo kazva zashtoto toi e mn po zaposnat s neshtata i ako moje ne me uprekvai i ne mi akzvai che sm omrusnala ili che CS tfa ne e tupa igra...nqmah vpredvid nishto za igrata a go kazah "tupiq CS" v otnoshenie che zaradi nego toi me prenebregva !!! Ako mislish samo da nalagsh mnenieto si mlukni i ne pishi,iskam suvet a ne da mi kazva nqkoq si "ti si mi omrusnala",zashtoto NE SAM !!!
    Първо, никого не съдя. Попитах дали не е способен да приеме, че и обратното е възможно.
    Второ, аз ти давам съвет. Това, че не ти харесва, не означава, че трябва да ми се нахвърляш и да ме наричаш "някоя си".
    Трето, не налагам мнение на никого, а просто питам дали не е възможно и обратното да е вярно.
    Четвърто, ако не е вярно, защо така ожесточено се нахвърляш върху мен
    Пето, ако не си му омръзнала, ще намериш начин да го откъснеш от играта.
    Шесто, преживях същото нещо с моя приятел и знам как да го накараш да спре да играе. Но тъй като моят съвет не ти е нужен, ще го запазя за себе си.
    И накрая, но не на последно място - аз никъде не те обидих. Време е да пораснеш и да се научиш да уважаваш това, че някой въобще се занимава с твоята детска история и хаби от времето си, за да ти даде някакъв съвет.
    Не си ми нито на годините, нито на акъла. Точно заради това, няма да ти отговоря в подходящия стил. Да не говорим, че не би ми отивало.

Искрено ти пожелавам успех с разрешаването на проблема. Ще имаш нужда.

Голям фен
    Град
    mn ti blagodarq milichka,no problemut mi veche e rasreshen drugit emi pomognaha prosto trqbva da govorq s nego...nishto drugo,napravih go i vsichko prikliuchi..
    i temata SUSHTO E PRIKLIUCHENA ...
    Blagodarq na vsichki !

Цитирай Първоначално написано от machoka
    ziky

Осъзнай се, не говориш за човек, вглъбен в четенето на важно четиво или пък нямащ в момента много време заради учене, а говориш за човек, пренебрегващ напълно съзнателно приятелкта си заради тъпа компютърна игра! Това е ужасно неуважение и непочитане на чувствата и.

Фъкс, аз пък не говорих за нея.
    Мачок, съгласен съм с тебе. Поне тоя човек да правеше нещо смислено, а не да си губеше времето.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    Приятеля ти е идиот! Хаха ЦС батко. Това е толко пропаднало! Мале размазвам се! Йес копеле ЦС. Браво, браво! Тегли му една майна ве девойче! Кажи му следното ”Тоз ЦС е пропаднал бе идиот! Я вземи намери нещо сносно да играеш! Или по-добре спри да играеш шибаните си игри! ОКЕЙ!? Разбрахме се а? ОКЕЙ!”
    Пу!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Приятеля ти е идиот! Хаха ЦС батко. Това е толко пропаднало! Мале размазвам се! Йес копеле ЦС. Браво, браво! Тегли му една майна ве девойче! Кажи му следното ”Тоз ЦС е пропаднал бе идиот! Я вземи намери нещо сносно да играеш! Или по-добре спри да играеш шибаните си игри! ОКЕЙ!? Разбрахме се а? ОКЕЙ!”
    Пу!
    Браво "копеле" тва ме разби

Бившият ми приятел и той страшно мн играеше СS и няколко пъти е имал турнири и ме забравяше...ама сяко чудо за 3 дни...се някога ще му умразни тая игра...ама никога не прави грешката да му кажеш да избира между тебе и играта!И аз преди мн играх тая игра и за тва разбирах бившият си и често играехме един срешу друг и който спечели...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Голям фен
    Град
    a we hora momi4eto vi kaza 4e ne6tata sa ok vie pak cs ta cs e stiga de

Фен
    Град
    BG-Sofiq

mili4aka

ne se vprqgai biv6iq mi be6e taka i to pak s cs a ina4e kato ne igrae e du6ica i s teb e taka prosto go ostavi da se kefi a ako e mn 4esto vzemi ise opitai da go vrazumi6!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: mili4aka

Цитирай Първоначално написано от mai4eto
    ne se vprqgai biv6iq mi be6e taka i to pak s cs a ina4e kato ne igrae e du6ica i s teb e taka prosto go ostavi da se kefi a ako e mn 4esto vzemi ise opitai da go vrazumi6!

Със всеки опит ще става по лошо и по лошо!Щом си е втълпил,нема да се откаже

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    Еми това е като всяка друга игра. Зарибява, а много хора, особедно ЦС-джий, обвиняват всичко, ама всичко около тях, за това че ги убили през стената, случайно било, ламери, хакове, мишката е бъгава, клавиатурата, компа зацепи, някой ме разсея, мигнах... вдишах... помислих за нещо друго освен безсмислената пуцаница Оправдания, колкото исакте има. Важното е като играеш дадена игра, да се забавляваш независимо дали става така както ти искаш. И аз съм мн зарибен по тази игрица, ама изобщо не ми пука дали ще стана точно, когато съм загрял и съм попаднал на по-добри или по-силни от мен. дали ще направя резулат рекорд и тн... пари от такива игри мн трудно се изкарват, демек трудно се печелят турнири. Но щом се забавлява човек, доакто пуца, какво лошо има? нека се радва, а после му кажи че трябва да ти се реваншира или нещо такова. Ако не го прави, еми... още не е порастнал
    Don't hate me, I'm just blind.

Фен
    Град
    BG-Sofiq

i za6to ne e lo6o da opita ako ne stava da go pomoli pone da ne se darji po tozi na4in za6to puk da ne opitva!

Голям фен
    Град

i za6to ne e lo6o da opita ako ne stava da go pomoli pone da ne se darji po tozi na4in za6to puk da ne opitva!
    a we vie ne 4ete te li tq ve4e e govorila s nego i za sa ne6ttata sa super, of ......

Голям фен
    Град
    terry Пуснато на: 18.02.8 Заглавие:

a we hora momi4eto vi kaza 4e ne6tata sa ok vie pak cs ta cs e stiga de
    da ! Vsichko veche e OK,blagodarq vi otnovo na vsichki !
    i..
    Гост Пуснато на: 18.02.8 Заглавие:

Пу!
    NE,NE E IDIOT !

Guest
    Въпреки че темата приключи и проблема е решен, струва ми се че това не е единичен случай. Тук проблемът идва изцяло от страната на момчето - т.е. отделя много внимание на нещо което харесва в неподходящо време. Мен адски много ме кефи да си разцъквам Live on Speed S2,всичките NFS-та, TOCA 1,2,3,4, СМ ралита и т.н, обаче дойде ли моментът да съм с приятелката си, всичко остава на заден план независимо колко много ми се играе. Това е въпрос на елементарно уважение към другия. Не мога да кажа че сме геймъри(тя не е, аз също не съм вече) но и двамата разцъкваме Oni от време на време :P и търкаляме лошите.

ATAKABG
    Guest
    CS-а е като дрогата,нема измъкване
    не бе споко,мацка. не е нищо сериозно според мен,не се притеснявай.

По-добре да ти изневерява с CS,отколкото с друго момиче,нали?

ЦС-а е най-великата игра
    Guest

_aNJi_

Моя съвет е много прост. Въпреки че си се решила проблема искам да те посъветвам нещо: знам как се чувства приятеля ти, ЦС-а изобщо не е коя да е игра и като седне да играе страшно се зарибява... та.. съвета ми е щом на него му доставя удоволствие да му кажеш да те научи да играеш 1вия път ще ти е скомфузено , втория път ще бъде много забавно. Така ще можете да сте заедно и да си отделяте внимание без да се разсейвате с различни глупости дори когато той играе ЦС...

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    auuu mamka mu na toq be!!ahahah az ako imah takova gaje da sum mu bila 6uta otdavna
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    на футболния терен
    Въпреки че темата приключи и проблема е решен, струва ми се че това не е единичен случай. Тук проблемът идва изцяло от страната на момчето - т.е. отделя много внимание на нещо което харесва в неподходящо време. Мен адски много ме кефи да си разцъквам Live on Speed S2,всичките NFS-та, TOCA 1,2,3,4, СМ ралита и т.н, обаче дойде ли моментът да съм с приятелката си, всичко остава на заден план независимо колко много ми се играе. Това е въпрос на елементарно уважение към другия. Не мога да кажа че сме геймъри(тя не е, аз също не съм вече) но и двамата разцъкваме Oni от време на време :P и търкаляме лошите.
    много ясно дойде ли гаджето зарезвам всичко
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си