- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakwi predpochitate
Vyprosite mi sa 2 kym vsi4ki ,pyrvo vie momcheta kakvi momicheta predpochitate da sa devstveni ili da ne sa.. i za vas tova ima li znachenie,i ako sefteto i e s Vas ,gordeete li se,radvate li se?
Pitam shtoto ot 4 meseca imam priqtel na 24g,a az sym na 16,sled 2 stavam 17g.. i dosega sym go lygala,che ne sym devstvena,ma vyprosa mi e kato zasegnem otnovo tazi tema da si mu kaja istinata ili veche kato trygnem da go pravim da mu Kaja neshto ot roda"po nejno i vnimatelno mili-devstvena sym" nqkak si ,nz moje i da go stresna..vie kakvo me syvetvate
e vreme e da mu kaje6 istinata spored men . Taka ili ina4e 6te q razbere vse nqkoga
Като за начало защо си го лъгала, че не си девствена?
И не виждам нищо стряскащо във факта, че не си правила секс... тва да не е някакъв недостатък...порок... какво?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Makar i da me vrashtash godini nazad, priatno mi podeistva fakta che edno moe gadje se okaza devstveno, a ne kakto mi se predstaviashe za mnooooooogo otvorena
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
wse shte razbere che si dewstwena![]()
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от gboy
![]()
Ако държи достатъчно много на теб, няма да те зареже дори и да си девствена.![]()
Успех.![]()
Много хора избиват комплекс за малоценност от факта че са девствени и затова прибягват до лъжи.
Първоначално написано от DeSunKa
znae6 li az imah su6tiq problem i po edno vreme mi pisna da go luja za6toto mnogo go obi4am i mu kazah ti kak 6e reagira6 ako razbere6 4e si mi purviq i toi mi kaza mi 6e se zardavam i az mu kazah mi ti si purviq i toi mnogo se zardva dori ne moje6e ot na4alo da povqrva ni e fakt ve4e i 4ak togava razbrah kolko e glupavi da se krie tva ne6to za6toto e ne6to normalno na 16 da be si go pravil taka4e gore glavata i davai smelo misla 4e 6e go zardva6 mnogo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sigurno predpolaga 4e si devstvena ni6to 4e se pravi 4e ti vqrva 6tom 4 meseca ne si mu pusnala e qsna rabotata
а защо въобще трябва да я зарязва ако е девствена?!
много ясно че ще те разбере-всеки има първи път
"Целувка за лека нощ"
1. Vzemi si kaka da te otraka ; )
2. Emi da ne si go lygala, "taralej v gashtite" :P
#ArenaClub
Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3
Кажи му,че си си мислила,че ще те остави ако си девствена и за тва си го излъгала.Първоначално написано от DeSunKa
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
ами кажи му де ,кво чакаш,да дойде момента и да се засрамиш ли ,а ?![]()
I az kato si4ki sam na mnenie che e vreme da mu kajesh shtoto ako mu go kajesh tochno kato praite sex shte izglejda mega typo
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .