- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obyrkana sym
Znam 4e mnogo malko hora 6te me razberat,no vse pak re6ih da se dopitam do vsi4ki vyv foruma.
Eto i moqt problem:az sym na 18 godini i za jalost sym mn vliubena v treniora mi po volleybol.Toi e dosta po vyzraste ot men,no v nego ima ne6to koeto adski mnogo me privli4a.Znam 4e i az ne sym mu bezrazli4na..smisal pokazval mi e 4e ima interes kym men,postoqnno mi pravi komplimenti,kani me da izlizame na kafe...no az ne moga da razbera naistina kakvo izpitva toi.mn sym obyrkana.ne znam dali samo si igrae s men ili kakvo izob6to pravi.znam 4e tova koeto stava ne e redno,no syrceto mi ne me popita kogato se vliubinai golemiqt problem e 4e toi si ima priqtelka.
i sega iskam da 4uq mnenieto vi.kakyv syvet bihte mi dali.ne moga da spodelq tova s nikoi i az nz za6to...moje bi za6toto se sramuvam ot sebe si i zatova s eobry6tam kym vas.blagodarq na vsi4ki predvaritelno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 1 от правилника!
Благодаря!
Kolkoto i stranno i brutalno da ti prozvuchi veroiatnata prichina da proiaviava interes kum teb e imenno seksa. Vaprosa e ti kakvo ochakvash ot edna podobna vrazka... v koiato nishto nenormalno ne vijdam v kraina smetka ...
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
Neznam kvo da ti kaja se pak ti si re6ava6 no slrdvai sarceto si ( liybovta nqma granici )
Chea7 2 w1n Пуснато на: 18.02.5 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Neznam kvo da ti kaja se pak ti si re6ava6 no slrdvai sarceto si ( liybovta nqma granicii dvamat sa mnogo pravi !! =D>Dr. Smurph Пуснато на: 18.02.4 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Kolkoto i stranno i brutalno da ti prozvuchi veroiatnata prichina da proiaviava interes kum teb e imenno seksa. Vaprosa e ti kakvo ochakvash ot edna podobna vrazka... v koiato nishto nenormalno ne vijdam v kraina smetka ...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
mi moje bi naistina tursi v teb samo sex naistina mn vnimavai s treniora si da ne stane ne6to za koeto posle 6te sujalqva6
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
misleh su6toto kogato se zapoznah s priqtelq mi misleh 4e nqmam 6ansove no ne be6e taka puk i kvo ot tova 4e si ima priqtelaka deto se vika hvani bika za rogata i davai na pred ni6to ne gubi6 povqrvai i izlizai s nego kogato te pokani moje da ima ne6to v predvit!![]()
Мнението което и друг път съм казвал е да не се занимаваш с вече обвързани мъже!Първоначално написано от Анонимко
Ами пробвай и аз не виждам нищо толкова ненормално.Само дето т'ва, че си има приятелка...Но може ти повече да му харесваш
Давай смело и безотговорно напред!
)
Успех!![]()
Когато мъж говори мръсни думи на жена - това е сексуален тормоз, а когато жена говори мръсни думи на мъж - това са 15 импулса в минута.
Кажеш ли му всичко направо, започва да те гледа накриво.
Moje i da barkam,no spored men eventualna vrazka s nego nqma da ti donese ni6to drugo,osven salzi i razo4arovanie.Ne dopuskai da hlatva6 pove4e po nego,ignorirai go.
Ne izlizai na kafe s nego,o4evidno e,4e ne trqbva.Parvo-po-golqm e ot teb,vtoro-ima si priqtelka!Prosto ni6to hubavo nqma da se polu4i pri teq usloviq.Qvno vijda,4e mu se kefi6 i iska da spi s teb.Nedei da pozvolqva6 da te izlaje.Ne se zanimavai s nego.Moje da te kefi,no ne e edinstveniq maj na sveta,6te se vlubva6 i razlubva6 o6te mnogo pati prez jivota si,toq 4ovek ne e za teb,zabravi za vle4enieto si kam nego
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
МИслиш ли че ако я харесваше повече нямаше да е с нея??се пак на един МЪЖ каато му харесва нещо се старае да го има!Е не сички деПървоначално написано от ChoCoLAte_
![]()
Първоначално написано от Dr. Smurph
![]()
Dosta obyrkana situaciq,naistina...Pomisli dobre kakvo pechelish ot vsichko tova? Vse pak kazvash,che e dosta po-golqm ot teb.Vqrno,che za lubovta nqma granici,no dali toi te obicha? Mislq,che dosta shte riskuvash ako...eventualno se poluchi neshto m/u vas,no ti reshavash.Kakvoto i da ti kajem-izbora shte napravish TI,a ne nqkoi ot nas.Lichno moeto mnenie e ... da stoish dalech ot nego i da ne se zabyrkvash,vse pak si ima priqtelka...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Ми..знам , че ти е гадно ама опитай да го зарежеш.Н е еза теб ..дърт е и си има аверка .. Няма за какво да се хабиш просто![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
dva suveta: 1.ne smesvai rabota i udovolstvie,vredno e ne samo za teb no i za nego 2.nikoga ne se namesvai tam kudeto ima druga jena,dori samo zaradi sexa,ne priqtno i za dvete strani no ina4e ti si re6ava6!slu6ai surceto si, no ne var6i gluposti