- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На коя известна личност са ви казвали,че приличате?
Казвали ли са ви,че имате известна прилика с някой актьор/актриса певец/певица или друга "звезда"? :P
кийра найтли..не мисля че приличам на кийра найтли (даже въобще).. ма
На Киро тракториста и жена му Сийка от Долно Ебанево
Мен ми приличаш на някой вокал от някоя яка бадна.Съвсем честноПървоначално написано от Cradle of Death
![]()
Бяха ми казали,че приличам в лице на Ивайла Бакалова,но така и неможах да открия такава прилика.Аз мисля,че си приличам на себе си!
![]()
xhahxhax na men puk sa mi kazvali 4e prili4am na Avril...stranno naistina-i az ne moga da otkriq takava prilika...ponqkoga se obli4am ne6tu kato neq,ama tfa ne e 4ak tolkova 4e da prili4am na neq..awe LP_girl_14 go kaza nai to4no-prili4am na sebe si![]()
WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE
Ami na edna ot Amerikanski pai
Oba4e zabravih koq be6e to4no
Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together
Едно лапе ми каза че сам приличала на Венета Харизановасамо че нямам сини очи,и лицето ми не е топчесто
Иначе имам прилика със Габи от"Отчаяни съпруги"
![]()
![]()
![]()
Da be,az puk sum Angelina JolieПървоначално написано от ___Kaka Eli___
![]()
Dosta hora sa mi kazvali 4e prili4am na Kiano Riivsi mislq 4e si prili4ame
![]()
хехе на мен не са ми казвали на някоя звезда,а на бъгс бъни -от детското филмчесмешно нали ? иначе си приличам на самата себе си
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
На мен пък доста хора са ми казвали, че приличам на Ема Уотсън (Хърмаяни от ХП).Ама аз не виждам кой знае каква прилика.
"Hominem te esse memento"
Po to4no koq zvezda prili4a na mente za tfa za izvestni tiq koito prili4at na men :P
Спомням си,че като даваха Пърл Харбър по ВTV и аз го гледах за първи път тогава приятелят ми ми изпрати смс"Главната актриса прилича на теб"Не,че си приличаме...но беше много миличко
![]()
на джесика алба са ми казвали 4е прили4ам![]()
Kolkoto i typo da vi prozvu4i kazvali sa mi 4e prili4am na Britni Spiars a daje nz kak se pishe imeto :P.4estno kazano otkrivam nqkakva prilika nooo samo v opredelni momenti qvno zavisi ot pri4eskata i grima...nz : )
На Хилари Дъф ... ама едва линяма звезда, с която да си приличаме (аз съм уникална :P )
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Kazvali sa mi ,che prilicham na Angelina Jolie po pogleda i usmivkata...Ne namiram prilika,no nali ucha aktiorsko maistorstvo i sym se probvala i kato amy lee na evanescence i kato marilyn manson![]()
Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.
Едно време ми казаха, че приличам на Шакира - ама то е заради много дългата коса, и тя тогава нещо беше бухнала)
Животът е прекрасен
A neznam...no moje bi na Rei4al ot "Priateli" ili pak na Avril ili Hilarri Daf[ne go napisah kato horata]![]()
![]()
Докато има Балъци ще има и Тарикати.
Има ли смисъл, когато няма значение?
Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
Пите бира, защото от водата се раздясва.
като бях на море миналата година толкова бях почерняла, че бях като някой негарка и ме упреличиха на Beyonce един германец ми вика " ooo Beyonce, BG Beyonce " и ми стана много забавно ама аз си го приех като комлимент, защото Beyonce си е много яка мадама иобщото с нея беше косата и тена ми де.
А приятелките ми ме упреличават на Марая Кери... с нея абсолютно нямам общи черти освен това, че харесвам пеперудки и нося по рацете си често пръстенчета пеперудки.
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
na men neprekysnato mi povtarqt 4e sym prili4ala na amy lee ot evanescence ¬¬ ... de da be6e zaradi glasyt...
ama tova s prilikite sa gluposti...6toto obiknovenno nakoi typanar gi izpolzva kato na4in za zaribqvane,.,,![]()
we'll die alone like a stone ^^
По едно време много ми повтаряха ,че мязам на Алисия Силвърстоун...С други не се сещам да са ме оприличавали![]()
Kato si izpravq kosata i si sloja povechko cheren moliv mi kazvat che prilicham mnogo na Avril Lavigne
това е най-точно казано. всеки човек е различен, всеки глас е различен и всеки поглед е различен. да се оприличаваш не някого е най-пагубното нещо за твоята индивидуалност. дори да има минолетна физ прилика между теб и някоя звезда не бива да и се отдава значение. че трябва да се търси общото между хората също е върно но нали именно различията ни правят това което сме. човекът е най-сложната и уникална система. затова е много тъпо да си мислим че приличаме на някого колкото и да го харесвамеПървоначално написано от LP_girl_14
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц