.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 194
    Guest

На коя известна личност са ви казвали,че приличате?

Казвали ли са ви,че имате известна прилика с някой актьор/актриса певец/певица или друга "звезда"? :P

Фен
    Град
    големото село софия
    кийра найтли.. не мисля че приличам на кийра найтли (даже въобще).. ма

На Киро тракториста и жена му Сийка от Долно Ебанево

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    Цитирай Първоначално написано от Cradle of Death
    На Киро тракториста и жена му Сийка от Долно Ебанево
    Мен ми приличаш на някой вокал от някоя яка бадна.Съвсем честно

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Бяха ми казали,че приличам в лице на Ивайла Бакалова,но така и неможах да открия такава прилика. Аз мисля,че си приличам на себе си!

Повече от фен
    Град
    nqkade tuk ... ili tam... deaznam
    xhahxhax na men puk sa mi kazvali 4e prili4am na Avril...stranno naistina-i az ne moga da otkriq takava prilika...ponqkoga se obli4am ne6tu kato neq,ama tfa ne e 4ak tolkova 4e da prili4am na neq..awe LP_girl_14 go kaza nai to4no-prili4am na sebe si
    WhEre'D YoU go? I MisS yOU So... SeEmS LIkE It'S BeEn ForeVEr ThAt YoU'vE bEeN GOnE

Ami na edna ot Amerikanski pai
    Oba4e zabravih koq be6e to4no
    Let`s fly away up high, from here to paradise, the sky is glad to see both of us together

Фен
    Град
    Сексът и Градът
    Едно лапе ми каза че сам приличала на Венета Харизанова само че нямам сини очи,и лицето ми не е топчесто Иначе имам прилика със Габи от"Отчаяни съпруги"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ___Kaka Eli___
    Едно лапе ми каза че сам приличала на Венета Харизанова само че нямам сини очи,и лицето ми не е топчесто Иначе имам прилика със Габи от"Отчаяни съпруги"
    Da be,az puk sum Angelina Jolie

Dosta hora sa mi kazvali 4e prili4am na Kiano Riivs i mislq 4e si prili4ame

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    хехе на мен не са ми казвали на някоя звезда,а на бъгс бъни -от детското филмчесмешно нали ? иначе си приличам на самата себе си
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

На мен пък доста хора са ми казвали, че приличам на Ема Уотсън (Хърмаяни от ХП). Ама аз не виждам кой знае каква прилика.

"Hominem te esse memento"

Guest
    Po to4no koq zvezda prili4a na men te za tfa za izvestni tiq koito prili4at na men :P

Супер фен
    Град
    София
    Спомням си,че като даваха Пърл Харбър по ВTV и аз го гледах за първи път тогава приятелят ми ми изпрати смс"Главната актриса прилича на теб" Не,че си приличаме...но беше много миличко

Правила на форума: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=802

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    на джесика алба са ми казвали 4е прили4ам

Повече от фен
    Град
    Nqkade na iztok
    Kolkoto i typo da vi prozvu4i kazvali sa mi 4e prili4am na Britni Spiars a daje nz kak se pishe imeto :P.4estno kazano otkrivam nqkakva prilika nooo samo v opredelni momenti qvno zavisi ot pri4eskata i grima...nz : )

Голям фен
    Град
    In a perfect world... In my world
    На Хилари Дъф ... ама едва ли няма звезда, с която да си приличаме (аз съм уникална :P )
    No more pain... no more love... no more tears... no more me...

Kazvali sa mi ,che prilicham na Angelina Jolie po pogleda i usmivkata...Ne namiram prilika,no nali ucha aktiorsko maistorstvo i sym se probvala i kato amy lee na evanescence i kato marilyn manson
    Когато почувстваш нужда да критикуваш,си спомни,че не всички хора на този свят са имали предимствата,които ти си имал.

Повече от фен
    Град
    Varna
    Едно време ми казаха, че приличам на Шакира - ама то е заради много дългата коса, и тя тогава нещо беше бухнала )
    Животът е прекрасен

Повече от фен
    Град
    izvan grada...v kofite...u vas
    A neznam...no moje bi na Rei4al ot "Priateli" ili pak na Avril ili Hilarri Daf[ne go napisah kato horata]
    Докато има Балъци ще има и Тарикати.
    Има ли смисъл, когато няма значение?
    Въпрос на глупост е да обещаеш, а въпрос на чест е да изпълниш!
    Пите бира, защото от водата се раздясва.

Супер фен
    като бях на море миналата година толкова бях почерняла, че бях като някой негарка и ме упреличиха на Beyonce един германец ми вика " ooo Beyonce, BG Beyonce " и ми стана много забавно ама аз си го приех като комлимент, защото Beyonce си е много яка мадама и общото с нея беше косата и тена ми де.
    А приятелките ми ме упреличават на Марая Кери... с нея абсолютно нямам общи черти освен това, че харесвам пеперудки и нося по рацете си често пръстенчета пеперудки.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    na men neprekysnato mi povtarqt 4e sym prili4ala na amy lee ot evanescence ¬¬ ... de da be6e zaradi glasyt...
    ama tova s prilikite sa gluposti...6toto obiknovenno nakoi typanar gi izpolzva kato na4in za zaribqvane,.,,
    we'll die alone like a stone ^^

По едно време много ми повтаряха ,че мязам на Алисия Силвърстоун...С други не се сещам да са ме оприличавали

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Kato si izpravq kosata i si sloja povechko cheren moliv mi kazvat che prilicham mnogo na Avril Lavigne

Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Бяха ми казали,че приличам в лице на Ивайла Бакалова,но така и неможах да открия такава прилика. Аз мисля,че си приличам на себе си!
    това е най-точно казано. всеки човек е различен, всеки глас е различен и всеки поглед е различен. да се оприличаваш не някого е най-пагубното нещо за твоята индивидуалност. дори да има минолетна физ прилика между теб и някоя звезда не бива да и се отдава значение. че трябва да се търси общото между хората също е върно но нали именно различията ни правят това което сме. човекът е най-сложната и уникална система. затова е много тъпо да си мислим че приличаме на някого колкото и да го харесваме
    ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"

малкият принц

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си