.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Lubovta e...

l0v3d
    Guest

Lubovta e...

Moje bi nai-prekrasnoto 4uvstvo,no za men ne e...za men lubovta vodi samo do nai-golqmata tuga...struva li si da se vlubi6,kogato s vseki izminal put stava vse po-lo6o...kolkoto pove4e imam,tolkova pove4e gubq....nemoga da izdurjam ve4e na tova.....za6to vinagi az sum naranen/a...za6to s vseki izminal den zatuvam vse pove4e....za6to lubovta e nai-ujasnoto za men,no ednovremenno i nai-prekrasnoto..za6to trqbva da 4uvstvam,sled kato znam ,4e vinagi ot hubavoto ostava 1 spomen,a tugata vinagi ostava....za6to jivota e tolkova skapan...tolkova skapan ,4e ponqkoga ti se struva ,4e si jiv samo za da strada6...za6to lunata sveti samo za tezi,koito ne q vijdat...za6to slunceto gree,samo za tezi,koito ne use6tat negovata toplina..za6to 6tastieto ne spira pri men ,a samo me podminava i za nqkakuv kratuk mig uspqvam da vkusq ot nego...i sled tova ostava samo spomen,tujen spomen za vsi4ko..za6to?

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Lubovta e...

Цитирай Първоначално написано от l0v3d
    Moje bi nai-prekrasnoto 4uvstvo,no za men ne e...za men lubovta vodi samo do nai-golqmata tuga...struva li si da se vlubi6,kogato s vseki izminal put stava vse po-lo6o...kolkoto pove4e imam,tolkova pove4e gubq....nemoga da izdurjam ve4e na tova.....za6to vinagi az sum naranen/a...za6to s vseki izminal den zatuvam vse pove4e....za6to lubovta e nai-ujasnoto za men,no ednovremenno i nai-prekrasnoto..za6to trqbva da 4uvstvam,sled kato znam ,4e vinagi ot hubavoto ostava 1 spomen,a tugata vinagi ostava....za6to jivota e tolkova skapan...tolkova skapan ,4e ponqkoga ti se struva ,4e si jiv samo za da strada6...za6to lunata sveti samo za tezi,koito ne q vijdat...za6to slunceto gree,samo za tezi,koito ne use6tat negovata toplina..za6to 6tastieto ne spira pri men ,a samo me podminava i za nqkakuv kratuk mig uspqvam da vkusq ot nego...i sled tova ostava samo spomen,tujen spomen za vsi4ko..za6to?
    всеки от нас е имал такъв момент!Любовта е едно изпълнено с незнайности болезнено и същевремно прекрасно чуство!приемано е различно от секи и по някои път наистина е хубаво и намираш сичко което търсищ в един човек!Но по някога тя разделя и носи болка....се пак е любов

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    emi as tuko shto bqh v takova sustoqnie i se chudeh dali voubsht esushtestfuva liubovta iili tfa e smao duma...i vs epak...znam che sushtestfuva..no ne razbiramz ashto vinagi OT LIUBOVTA BOLI... nemoga da rasbera...no kolkoto i da obli nikoi ot nas nemoje da s eotkaje ot liubovta si
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    emi as tuko shto bqh v takova sustoqnie i se chudeh dali voubsht esushtestfuva liubovta iili tfa e smao duma...i vs epak...znam che sushtestfuva..no ne razbiramz ashto vinagi OT LIUBOVTA BOLI... nemoga da rasbera...no kolkoto i da obli nikoi ot nas nemoje da s eotkaje ot liubovta si
    Попринцип любовта на тая възраст реално погледнато е вълна от хормони...сичко остано е въпрос на химия....хората които са ни създали моожем д акажем за тях че се обичат след като са ни създали но не винаги е така защото и те се развеждат и има поводи на моменти да не се обичат...

Голям фен
    Taka e ot lubovta boli mnogo i tazi bolka ostava zavinagi a shtastieto se izplazva ot racete ni kogato nai malko go ochakvame.. no ako se ogledash shte razberesh che vsashnost svetat e prekrasen prosto zashtoto jiveesh i imash priqteli koito sa do teb vapreki vsi4ko i blizki koito te obichat ,che mojesh da se zabavlqvash i da se smeesh .Kato se obarnesh sled vreme nazad shte sajalqvash che si propilqla tolkova vreme da stradash i da mislish za poredniq glupak koito si reshila che obichash
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Щот си балък/чка.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    za6to....za6toto vsi4ko idva za da si otide
    "Любовта започва с усмивка,увеличава се с целувка и завършва със сълза!" ne moje6...nikoi ne moje.. da go promeni

Супер фен
    Град
    до тебе...
    mi..ponqkoga boli ot lubovta kakato nqkoi predi men kzaha purvo zapo4va tolkova hubavo i se 4uvstva6 na 7-to nebe ot 6tastie a posle samo bolka
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest
    Във фитнеса отивай! Здраво вдигай! Не му мисли!

Повече от фен
    Град
    orange county
    abe sq ve4e koi vqrva v lubovta
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e tova e nai glupavoto ne6to svetut bez lubov ne moge(pone az taka mislq)i tova deto go kazva6 e mnogo glupavo.nadali moge6 da jivee6 bez lubov,imam predvid ne samo da obi4a6, a i da te obi4at!lubovta e nai hubavoto ne6to koeto moje da se slu4i na edin 4ovek,o6te po hubava e i ako e vzaimna, no su6tevremenno e i nai kovarnata za6toto lubovta i bolkata sa vzaimno svarzani!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от terry
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    e tova e nai glupavoto ne6to svetut bez lubov ne moge(pone az taka mislq)i tova deto go kazva6 e mnogo glupavo.nadali moge6 da jivee6 bez lubov,imam predvid ne samo da obi4a6, a i da te obi4at!lubovta e nai hubavoto ne6to koeto moje da se slu4i na edin 4ovek,o6te po hubava e i ako e vzaimna, no su6tevremenno e i nai kovarnata za6toto lubovta i bolkata sa vzaimno svarzani!
    бе ако спочелиш от тотото некоя 6-ца нема да мислиш че да се влюбиш е най якото нещо в живота

Любовта и обичта не е едно и също. Любовта трае 9 седмици, след това изчезва.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Любовта и обичта не е едно и също. Любовта трае 9 седмици, след това изчезва.
    ti da ne si go iz4islqval?

Не аз ами някви професори. И е доказано даже.

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Любовта е страхотно нещо...незабравимо...

Guest
    любовта е Смисъла на Живота,
    Връзката между живите същества

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си