.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Георги
    Guest

Как да го направя...?

Здравейте, аз съм на 15 и със приятелката ми ходим вече от няколко месеца, на мен вече почна да ми са ще нещо повече от целувки, ама приятелката ми нещо я възспира...проблема е че не знам какво.
    Значи въпросът ми е,дали някой може да ми даде полезен съвет за това как да зачекна темата за секса- говоря за нещо повече от "давай направо" или нещо подобно,нещо от типа на ситуация...

Няма как. Когато тя е готова, ще го направите спонтанно.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Я само се изясни - от къде пък знаеш, че "нея нещо я възпира", след като до сега не си "зачекнал темата за секса"? Дали пък няма вероятност и на нея да и се ще, но пък да се стеснява да ти каже?
    Както и да е...
    Просто я покани във вас, легнете на леглото и гледайте някое романтично филмче и...в един момент започни да я целуваш, но и да предприемаш по-настъпателни действия. Опитай се да и съблечеш блузката и ако не се дърпа продължавай натам. Мисля, че ти е ясно какво да правиш после?
    А ако се дръпне...я попитай какъв е проблема, но не грубо, а много мило и с разбиране. Не и показвай, че в момента искаш само секс и нищо друго. Предразположи я и токувиж ти пусне.

Като стане готова сама ще си каже....споко нема да си мълчи

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    мм първо трябва свободно да си говорите за секса, за да се почувства може би готова
    след това "процедирай" както каза ^npocTo^a3^f^
    "Целувка за лека нощ"

pyrvo trqbva da si pogovorite za sexa predi da predpriemash neshto.
    #ArenaClub
    Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    MuTkoTo Пуснато на: 18.02.8 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

pyrvo trqbva da si pogovorite za sexa predi da predpriemash neshto.
    Napulno suglasna
    =D>
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Я само се изясни - от къде пък знаеш, че "нея нещо я възпира", след като до сега не си "зачекнал темата за секса"? Дали пък няма вероятност и на нея да и се ще, но пък да се стеснява да ти каже?
    Както и да е...
    Просто я покани във вас, легнете на леглото и гледайте някое романтично филмче и...в един момент започни да я целуваш, но и да предприемаш по-настъпателни действия. Опитай се да и съблечеш блузката и ако не се дърпа продължавай натам. Мисля, че ти е ясно какво да правиш после?
    А ако се дръпне...я попитай какъв е проблема, но не грубо, а много мило и с разбиране. Не и показвай, че в момента искаш само секс и нищо друго. Предразположи я и токувиж ти пусне.
    ААААААААААААААбсолютно точно !!!какво очакваш - тя да ти се хвърли на врата и да почне да вика : икам те искам те !!
    тц ...някой път подхвани темата за секса и ще видиш как ще реагира тя ,ще го обсъдите и т.н.
    тва е !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Брат, първо не видях да уточняваш на колко е приятелката ти и колко по-точно са тези няколко месеца, през които ходите. Защото, ако приятелката ти е на 12-13 и ходите от месец-два, то тогава ще ти трябва доооооооста, ама доооооооооооста солидна доза късмет да я наебеш, особено ако е свястно момиче, защото все пак макар да звучи странно, но все още има и такива момичета!
    Левски шампион але але!

Guest
    Остави я сама да поиска (:

Guest
    Едва ли нещо друго я спира освен несигурността. Може би мисли, че ще я зарежеш след като преспиш с нея... Виж, ще му дойде времето рано или късно. Няма да изпуснеш нищо. Просто имай търпение.

Успех и стей куул!
    \/

vervai mi 6ti kaje kogato go iska, i nema da te pita dali ti iska6 ili ne, jalko 4e mom4etata ne mogat da pravqt taka, ina4e sum suglasen s variantite koito ti kazaha, ama nai-dobre purvo da se otpusnete da si govorite na taq tema, hoda s edno momi4e ot 2 sedmici i problema 4e nqma kade i koga, do sega da sme go napraili pone 10 puti ina4e, i to tq iska1

awe ob6to zeto nimfomaniqta nqma krai

Цитирай Първоначално написано от hforce
    vervai mi 6ti kaje kogato go iska, i nema da te pita dali ti iska6 ili ne, jalko 4e mom4etata ne mogat da pravqt taka, ina4e sum suglasen s variantite koito ti kazaha, ama nai-dobre purvo da se otpusnete da si govorite na taq tema, hoda s edno momi4e ot 2 sedmici i problema 4e nqma kade i koga, do sega da sme go napraili pone 10 puti ina4e, i to tq iska1

awe ob6to zeto nimfomaniqta nqma krai
    da mnogo e gadno da nqma kade i koga i as sum taka hoda s edno momi4e ve4e 2 meseca i nqma kade i koga . Spx pi4 prosto sigorno o6te ne e gotova za tova tq sama 6te ti pokaje 4e go iska ako gledai da ostavate pove4e samo dvamata naprimer u vas da gledate nqkoe film4e ako ne pravi6 ni6to 1 pat dokat gledate film do polovinata na filma 100 na 100 tq 6te ti pokaje ako e gotova 4e iska da go napraivte .A ako 6te po4ne6 ti dokat gledate nqkoi romanti4en film izberi po dalag film ii Don`t worry be coll! 6te ima i dr

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си