Znam 4e mom4etata ne tryaa mrynkat ama sym na ryba nanerwna kriza.Ta zna4i eto kakwo.Predi okolo 3 godini byah na ekskurziya s klasa si.I s gadzeto be6e mn hubawo oba4e.....tam widyah za pryw pyt edno momi4e.Spomnyam si kak cyal den ya zyapah kato lud.Ot togawa s gadzeto ne wyrwe6e i skysahme ,a az o6te si hareswah onowa momi4e.Opitwah se da se zapoznaya s neya .Edin ob6t priyatel dori mi twyrde6e 4e me haeswa , se okaza drugo momi4e ot klasa i.Kakto i da e nyamah uspeh.Na neya syaka6 hi4 ne i puka6e za men.Nakraya sle 7 klas me prieha w nowo daskalo i re6ih da ya zabrawya .Po4nah tu s tazi tu s onazi ,no nyamahme uspeh i kysahme byrzo.Az si misleh 4e wsi4ko 6te se oprawi sled kato ne ya wizdam ,no na sledwa6tata godina i neya ya prieha w moito daskalo i sega se zasi4ame wseki den.Sutrin na spirkata ili po koridorite.Sys sega6noto mi gadze ne6to wze da ne wyrwi.A tya e mnogo mila i iskam da si ostana s neya ,no drugata me wle4e mn powe4e i kato ya widya samo kolenete mi omekwat.Nikoga ne sym se 4uwstwal taka pred momi4e ,a i ne sym samo az.I drugi mom4eta ya hareswat ,no si nyama gadze .Obikalya mn 4esto po na6iya etaz i si mislya 4e e haresala nyakogo.Slu4wa se da si zase4em pogledite i togawa trypki me polazwat.Ponyakoga si mislya 4e ako ne byah hodil na typata ekskurziya nyama6e da ya sre6tna i da stane taka.Molya wi pomognete mi imam 4uwstwoto 4e sym wliuben w neya.Zapoznahme se nyakoga ,no tya ne proyawi interes ,a sega........kakwo da prawya

§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§