Цитирай Първоначално написано от terry
zna4i ti ne me razbra ako az sam sigurna v nego , az 6te sam sigurna i za tova.zazbira6 li ako si siguren v nqkoi ti 6te si siguren i v tova 4e nqma da te narani nezavisimo kolko e golqm.stiga da e v granicite na razumnoto.da suglasna sam 4e ne e nikak normalno da vidi6 27 godi6en s 13-14 godi6na , naprimer, no koi e trugnal da izliza s tolkova golemi?ne a i ako sgre6a to si e moq gre6ka no dosega nikoga ne sam burkala s po golqm ot mene i da se nadqvam nqma da sburkam!a ako slu4aino sburkam spox nqma dapo4na da se oplakvam i stadam se pak to toi ne e dinstven!?da te pitam ti na kolko si?
Аз не говорех за тебе можеби ти имаш акъл и можеш да се оправяш някак си и да правиш доверие и така на татъка казвам за всички останали!другото което е аз ти казвам че колкото и да му имаш доверие може пред тебе да е един а пред другите друг!Но ако намериш такъв за което и не се съмнявам които да имаш доверие или вече си го намерила или си го намирала добре браво значи ти можеш!Ама тая тема е какво мислит за връскирте и защо според нас момичетата излизат с по големи!Аз така мисля и няма смисал да се караме повече секи си има мнение и тва е !Мойто е такова твойто е такова!

П.С:аз съм на 15 и мисля че мога да излагам мойто мнение когато някой го иска и не само моито.!Аз съм един от останалите и излагам собственото си мнение!