- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Защо да си с по-големи момчета е мода ?
spored vas mom4eta za6to momi4etata se zanimavat s po golemi mom4eta i za6to haresvat po golemi mom4eta?????![]()
![]()
![]()
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Pri4inite mogat da badat mnogo...
-istinska lubov,prosto se vlubva6 v nqkoi,koito e po-golqm ot teb,bez da iska6.
-parite,kolata...mnogo malki momi4eta se prehlasvat ot teq ne6ta.
-tarsqt po-zrql 4ovek,nqkoi s koito se 4uvstvat za6titeni i obi4ani,nqkoi,koito da di razbira i si mislqt,4e s po-golemite moje da osa6testvqt po-zrqla vrazka.
Kakto kazah pri4inite mogat da badat mnogo,za tezi se setih sega.Ima i drugi takiva temi!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Примерно казвам че сега по голямата част от пополацията смисал женската е по големи момчета за да ги научат на нещо или заради кинтите или заради това че примерно имат повече акъл от по малките или връсниците което по някой път не е така защото има и пълнолетни които не се различават мн мн от акъла на един 13-15 годишен.А и то си е от край време прието момчето да е по голямо от момичето!в някой случай ако не е така направо за момичето е срам и позор да с а с по малко момче защото не било уместно!Ама иди ги пити що....ако не е батко неможеПървоначално написано от mai4eto
![]()
moje i da si prav no tova se slu4va s kurvi4kite za kinti i patki i pro4ie spored men se privli4ame po po golemite tui kato pove4eto mom4eta na na6ata vuzras sa s ukla na 5 godi6ni i ne mogat da ni razberat!![]()
![]()
Е да ама не сички нали ????Смисал ако ти си срещала или си в компания на такива не значи че сички соатанали са такива!Мн е яко да си с 35 годишен разведен мъж и да го правите по два пъти на ден...бравооооо или па нали ти казах така е прието...ама па по малките не са хор баси...тряаа ти кажа че един голям ще нарани мн повече от колкото един сходен на твоита възраст щото големия точно че е голям и миже когато иска да си фане друго примерно схона на неговата възраст....щото повечето търсат такиа де да ги задоволяват и една какичка ше хго задоволи повече от колко едно 14 годишно момиче....Първоначално написано от mai4eto
bez komentar taka e no 35 godini e eee nikoga 4ak s takiva dartaci nikoga!!!Първоначално написано от ziky
![]()
![]()
![]()
hahhahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
xaax 6to 6tot primermo momi4etata iskat da hodqt s po-golemi batkovci za da se fukat vi6te me koq sum kuf batko si namerih spored men zatova
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
az lichno..:
-s momchetata na moqta vurzast nqma za kakvo da si govorim..nqmame obshti interesi,a s po golemite imame..
-po zreli sa
-mogat da ni dadut po dobri suveti
-moga da spodelqm poveche s tqh i da buda razbrana
drun drun..![]()
ХАхАхАхААх ппххахааха чакай бе на реланите и големи хора смисал които са ЗРЕЛИ интересите и темите са им например коли мачове жилища е такива.....и не само такива а и други които не интересуват мн мн тиинейджарите в сегашно време!Докато ако си с момче на твойта възраст поне ше си говорите за дискотеки тва унова яка музика парета ....големите истинските големи и зрели хора не би тряаало да имат акъл д асе знаимават с 13-14 годишни момичета...Първоначално написано от VukeHceTy
mi nzn dali e moderno ili ne, no az mislq 4e e po qko da si s po golqm ot teb za6toto nzn ,az li4no se 4uvstvam po dobre i po sigurna za samata sebe si 4e toi 6te me razbere i 6te me posavetva kakvo da pravq, i taka natatuka.
Ама ако незнаеш кви са му намеренията???Може да си мислиш че е един и да ти говори мн неща ама кой го знае какво си мисли сам и за какво е с тебе...Първоначално написано от terry
![]()
mi dokato ne riskuva6 nqma da razbere6 nali?Първоначално написано от ziky
Ама по някой път вервай че се пати мнооооо яко от тия рискове...верно е че тряаа да се пие от живота докато може щото като свърши и изтече няма какво да се пие но е хубаво с каквото и да се захванеш първо да помислиш за последствията!Първоначално написано от terry
mi az si mislq, 4e ako go poznavam i sam sigurna v tozi 4ovek ne mi pre4i da riskuvam s nego nqma ni6to lo6o v riska, toi daje pravi jivota po vkusen,stiga da e vramkite na razumnoto.spored mene ako ne riskuva6 ne ose6ta6 4e si jiv, no vseki si misli razli4no, za drugite nzn no az bih riskuvala s po golqm ot mene ako sam sigurna 4e toi 6te mi dade tova koeto iskam!prava si 4e moga qko da sburkam, no gre6kata e neizbejna, mnoge6 da napravi6 gaf sus vseki,nqma izmukvane ot tqh!po vajno e kakvo ti e bilo predi tova,i ako mi e bilo gotino,tazi taka nare4ena gre6ka bih q povtorila mnogo pati bez da me interesuva ni6to drugo! ega sigurno 6te kaje6 4e ne e hubavo da jivee6 po inerciq ,no samo opitai i 6te ti haresa ,mnogo po zabavno e otkolkoto da si misli6 kakvo bi stanalo, ako napravq tova i tova!.
k съгласен съм че се живее за момента ама по някой път тряаа да си дадеш сметка и да помислиш за последствията преди да направиш нещо...хууу сичко е ок опозналисте се ама сичко е прекрасно и ти до тяакава степен си се привързала към него и в един слунчев прекрасен момент казва ми нали аз си намерих друго по голяма е примерно ако е на 26 той а тя е на 22 нали и трябва да скъсаме и после ти оставаш с пръс в гъс(или нещо друго) и после се оплаквате че ви боляло и че сте били наранени и че са ви исползвали и че момчетата сме били такива и такива...е вие сте си виновни никои не ви е карал да се зафащате с нас!А ето и защо сме женкари сички защото просто на моменти ни се налага нещо ново и различно смисал не на сички на повечето и за вас вече се едва ли не еби му мамата..е да ама не....ама си права секи си има мнение и моито е против ралзикато от 7 години смисал ти си на 13 той на 20...примерно ако е на 27 ти на 20 стаааа к ама не и на 13 няква фърфалачка с някъв уж зрял колкото той си знае мъж.!Първоначално написано от terry
Ami s nadejdata da ima malko poveche akyl ..
zna4i ti ne me razbra ako az sam sigurna v nego , az 6te sam sigurna i za tova.zazbira6 li ako si siguren v nqkoi ti 6te si siguren i v tova 4e nqma da te narani nezavisimo kolko e golqm.stiga da e v granicite na razumnoto.da suglasna sam 4e ne e nikak normalno da vidi6 27 godi6en s 13-14 godi6na , naprimer, no koi e trugnal da izliza s tolkova golemi?ne a i ako sgre6a to si e moq gre6ka no dosega nikoga ne sam burkala s po golqm ot mene i da se nadqvam nqma da sburkam!a ako slu4aino sburkam spox nqma dapo4na da se oplakvam i stadam se pak to toi ne e dinstven!?da te pitam ti na kolko si?
Аз не говорех за тебе можеби ти имаш акъл и можеш да се оправяш някак си и да правиш доверие и така на татъка казвам за всички останали!другото което е аз ти казвам че колкото и да му имаш доверие може пред тебе да е един а пред другите друг!Но ако намериш такъв за което и не се съмнявам които да имаш доверие или вече си го намерила или си го намирала добре браво значи ти можеш!Ама тая тема е какво мислит за връскирте и защо според нас момичетата излизат с по големи!Аз така мисля и няма смисал да се караме повече секи си има мнение и тва е !Мойто е такова твойто е такова!Първоначално написано от terry
П.С:аз съм на 15 и мисля че мога да излагам мойто мнение когато някой го иска и не само моито.!Аз съм един от останалите и излагам собственото си мнение!
Зики кво ше кажеш да си напишеш мнението по темата в един пост и да млъкнеш. Кво коментираш на всяко момиче посто. Излизат с по големи щот са по големи, мноо сложно, никой не иска да се зарибяв с деца.![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
tova be6e qkoПървоначално написано от Oyamoto
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След като никой не иска да се занимава с деца що тогава уж големите и зрели хора се занимават?????Първоначално написано от Oyamoto
Щот са изтрещеняци им се ебе и единствено може да им върже некоя наивна пикла.Първоначално написано от ziky
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Е тва беше мнението дето ми хареса!Щото и аз съм против тия работи!И съм напълно съгласен!големите и зрели хора...Първоначално написано от Oyamoto
![]()
Ахахахахахахахахахахахаха хахахахахахахахахахахахПървоначално написано от Oyamoto
Това си е парадокс от край време - момиченцата искат батковци, момченцата - каки. Като пораснат... става обратното.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Естествено на твойта възраст има такива пички дето само на сън ще ти вържат, и не съм казал че ще ходят с некой на 45 но е много по вероятно да се вържат с некой 18 годишен отколкото с тебе щото годините си казват думата. Все пак една яка пичка си е рейтинг и е желан обект и както в всяка пазарна икономика колкото по голямо е търсенето толкова се качва и цената следователно тая пичка има избор и естестевено че ще предпочете по якия пич.