.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 77
    Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    от мъжка гледна точка: по малките пускат по лесно
    от жеснка гледна точка: по големите имат повече мангизи и повече опит в ебането

ne znaete li 4e momi4etata se razvivat po burzo ot mom4etata,tova e otgovora

Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    Голяма грешка . Малките докато ги кандардисаш ти трябват 3 месеца. Искаш ли да ги ебеш преди да е минал тоя срок решават че не ги обичаш и си с тях само заради ебането (а то пак не е гаранция ) Просто по лесно връзват но за секс и дума да не става.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Фен
    Град
    BG-Sofiq
    от жеснка гледна точка: по големите имат повече мангизи и повече опит в ебането
    gluposti ne e i to4no taka ne vsi4ki sa takiva kato men naprimer hahahah

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Голяма грешка . Малките докато ги кандардисаш ти трябват 3 месеца. Искаш ли да ги ебеш преди да е минал тоя срок решават че не ги обичаш и си с тях само заради ебането (а то пак не е гаранция ) Просто по лесно връзват но за секс и дума да не става.
    6to misli6 taka?

Abe horica - ako si mislite 4e malkite sa s po-golemi zaradi kintite - to tva sa nekvi 13-16 momi4enca.Sa6to taka ne e garanciq 4e nqkoi batko 6te bade po-dobar ot nqkoi po-malak ot nego - t.e., v slu4aq godinite sa bez zna4enie...A puk za batkovcite, koito si misliqt 4e po malkite po-lesno puskat - ne e taka, mnogo po-nesigorni sa ot po-opitnite ot tqh,...AZ li4no sam na 17(po4ti) i ne moga da si se predstaviq s nqkva 12-14 godi6na...Teq deto hodqt s malki momi4enca za mene sa nekvi kompleksari, koito ne mogat da si namerqt macka na tehnite godini i AKUL...
    .:RUM'N'BASS::.

Guest
    ami spoded mene hodim s po golemi 6toto mom4etata pone na moqta vyzrast(14)sa s akyl na 10 godi6en ,samo se biqt i tva az iskam da me razbira i da mi e priqtno a s edin kolkoto mene nqma kfo da prava prosto si e razli4no po zreli sa i taka.az pyk ne mislq 4e e sme6no da se hodi s po malyk ako se obi4at kfo im pre4i!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Poznato mi e

Lichno moeto mnenie e:
    - Nqmat obshti interesi
    -Momchetata v pove4eto slu4ei se durjat kato GAZARI - trugnal da mi govori,s koq spal,s koq izlizal i t.n
    -Ne obrashtat dostatu4no vnimanie na momicheto a kato izleznat s kompaniq na kafe se govori samo za koli i vsi4ko svurzano s tqh...
    Drugoto koeto e:muj nad 22 godini znae kak da nakara edno momiche na 17-18 godini da se po4uvstva jena makar v nqkoi slu4ei da e s cel da q vkara v legloto si no ima i dosta izkliu4eniq!!!!Radvam se pone 4e az ne popadnah na takuv 4ovek.Makar ve4e da mi e bivsh,4ovek s koito bqh beshe na 25 godini a se durjeshe taka vsqkash az sam BOGINQ!Ne govorq samo za mili dumi govorq za nejnost,romantika i t.n. SMqtam 4e na edno mom4e na 17-19 godini romantikata mu e isklu4itelno nepoznata materiq ili gresha?Vuzmojno e da ima isklu4eniq no okolo men ne sam sreshtala takiva!
    Nadqvam se, momchetata da se usetqt navreme i da predpriemat nqkakvi merki zashtoto ima mnogo DOBRI momicheta koito chakat tqh!!!Be HapPy!

PRICHINITE MOGAT DA BUDAT MNOGO I RAZLICHNI!!!NO AZ LICHNO SMQTAM,4E ZA TOVA EDINSTVENA VINA NOSQT MOMCHETATA!!!AZ SAM NA 16god. I EDINSTVENOTO,ZA KOETO MOGA DA GOVORQ S MOMCHETATA NA MOITA VUZRAST E TREVA,KOMPUTARNI IGRI,TREVA,TREVA I PAK TREVA!INE SMQTAM,4E PROBLEMA E V MEN,ZASHTOTO VSI4KI MOMI4ETA,S KOITO SAM GOVORILA PO TAZI TEMA SA NA SUSHTOTO MNENIE!SPORED MEN E NAPULNO NORMALNO DA HARESVAME PO-GOLEMI MOMCHETA,ZASHTOTO TE ZNAQT KAK DA SE DURJAT S MOMICHETO,KAK DA GO NAKARAT DA SE CHUVSTVA DOBRE!A,MISLQ CHE TOVA E DOSTA VAJNO ZA NAS...
    VSEKI OT NAS E ANGEL S EDNO KRILO I MOJEM DA IZLETIM SAMO AKO SE PREGARNEM SILNO!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    6to misli6 taka?
    Щото не еба жени от вчера. А aLoNe`In`ThE`dArK`f слезни малко на земята.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Град
    Варна
    Хахах...явно е от онзи ден.Много ми е смешно когато някой тежкар се изцепи така.Мноо забавно \/ \/
    "Когато надникнеш в бездната,
    бездната също надниква в теб"
    Фридрих Ницше

Явно, все пак не съм от ВАРНА където всяко момиче е курва.

Град
    Варна
    Ххаахха...много бързо палиш ии.. недей да твърдиш нещо , за което нямаш факти на лице. Не си мисли , че си ме обидил или си ме засегнал с тая селска изцепка.Това твоето е по-скоропроява на слабост или може би имаш някакви комплекси и затова се опитваш да обиждаш останалите. Не си интересен
    Фридрих Ницше

Ми така е, комплексиран съм, малка ми е пишката затова . И то аз съм си от село какво се очудваш на изцепките ми се пак не съм от градо ве мой? Иначе съм си и слаб, е тва е селски слабак комплексар три в едно.

Град
    Варна
    Учудваш с "у"
    Добре ... не те познавам .. щом сам си го признаваш значи е така..
    Фридрих Ницше

Фен
    Град
    BG-Sofiq

auuuu

horica ne se obijdaite taka de ne si zaslujava edin jivot jiveem pone neka sme priqteli!!!

Град
    Gr.Burgas
    а я ми кажете тогава защо едно момиче от моя клас ( 10 клас ) ходи с момче една година по малак от нея и ся си се лофкат???? и ко ши значи това???? любовта няма граници нали???

8b-best
    Guest
    Ako pitate men, ako ima poweche ot 2-3 godini v razlikata si ne e rabota. A ako ima poweche ot 6-7 si e 4ista pedofiliq

Град
    Варна
    Eми.. не знам , ама с по-малък не е готино.. с много по-голям (над 5 години) също.
    Фридрих Ницше

Отговорът е прост - момичетата се развиват в интелектуално ниво по-бързо от момчетата и затова си търсят някой, който да им отговаря на акъла (факта, че това рядко се получава е друга тема...)

Малко offtopic към левента :

Ми така е, комплексиран съм, малка ми е пишката затова . И то аз съм си от село какво се очудваш на изцепките ми се пак не съм от градо ве мой? Иначе съм си и слаб, е тва е селски слабак комплексар три в едно.
    Удри, Унио !!! Ти кат' си от село, МОЙ, не значи, че трябва да се комплексираш, 'щото видиш ли ... как да се изразя... юрдека ти не е хапвал достатъчно като малък. Иии... кат' си от село, откъде знаеш, че гражданките са к**** (аз поне се съобразявам малко, затова си цензурирам). Не искам да те 'нападам' с това мнение, ама ти в прав текст обиди много момичета и в частност най-добрата ми приятелка, което, вярвай ми, е крайно нездравословно. Колкото и да се пънеш, няма по този начин да ти порастне патето. Може да пробваш с помпичка. Трифазна ! Толкова от мен.

Мерси за вниманието !

Цитирай Първоначално написано от ChAoZ
    Отговорът е прост - момичетата се развиват в интелектуално ниво по-бързо от момчетата и затова си търсят някой, който да им отговаря на акъла (факта, че това рядко се получава е друга тема...)

Малко offtopic към левента :

Удри, Унио !!! Ти кат' си от село, МОЙ, не значи, че трябва да се комплексираш, 'щото видиш ли ... как да се изразя... юрдека ти не е хапвал достатъчно като малък. Иии... кат' си от село, откъде знаеш, че гражданките са к**** (аз поне се съобразявам малко, затова си цензурирам). Не искам да те 'нападам' с това мнение, ама ти в прав текст обиди много момичета и в частност най-добрата ми приятелка, което, вярвай ми, е крайно нездравословно. Колкото и да се пънеш, няма по този начин да ти порастне патето. Може да пробваш с помпичка. Трифазна ! Толкова от мен.

Мерси за вниманието !
    Ми бате пробвал съм с магнитните нахуйници на доктор ливайн и кво ли не. Ама нали знам че расте от ескески и от йешлени ама няма ефект.

Фен
    Град
    BG-Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от ScooTeR
    а я ми кажете тогава защо едно момиче от моя клас ( 10 клас ) ходи с момче една година по малак от нея и ся си се лофкат???? и ко ши значи това???? любовта няма граници нали???
    taka e de lubovta nqma granici i az tva vikam no ima i takiva koito tvurqt 4e tova ne e istina i 4e na na6ata vurzrast ne stavali takiva hubavi ne6ta!!!

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Ne e na moda! Prosto po-golemite mom4eta znaqt kak da se durJat s teb! Znaqt kakvo iskat!
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    Ne e na moda! Prosto po-golemite mom4eta znaqt kak da se durJat s teb! Znaqt kakvo iskat!
    А тия, които сме на по 17, "не знаем какво искаме и сме бебета", така ли?

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    "Hvani si batko,za da ti e sladko",ne go li znaete tova ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си