.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: Свободата

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Ахмет Доган да си ходи в турция,тука не го искаме-тва тука да не е турска и циганска държава!Турците си имат държава-да си ходат вв нея-ние ги не щем!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Повече от фен
    Град
    СС (;
    по същата логика и българите си имаме държава, ама кво правим по щатите, англия, германия...?
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    И аз тъкмо тва щех да кажа.Испанците или италианците ако кажат "Не шем българи" то кво ше стане...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен
    Не ме бърка да си живеят тук,но не искам да ме управляват скапаните,рязани турци
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Най-тъпото и безмислено нещо е свободата.
    Само си помислете, такова нещо не съществува? Не можеш да го пипнеш, да го помиришеш? Какво избирате:

1. Държавата се грижи за всички нас, за всеки има работа, сигурност, ред, храна за всички, образование, здравеопазване. Абе правиш си каквото искаш, само да не обръщаш внимание на управляващите и да не правиш нещо забранено, щото ти си роб и нямаш право на мнение.

2. Хаос, всички се оплакват, всичко се унищожава, умираш от глад и просиш на улица за троха хляб. Но пък си напълно свободен, правиш каквото си искаш и псуваш постоянно управляващите, нека свободата да те нахрани тогава.....
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Фен
    Град
    Някъде,където съм сама!
    Да и те могат да го кажат това на повече от половината българи имат гражданство там където живеят,а една минимална част от турското и циганското население в България няма българско гражданство!
    Admin-Coki:
    огромен размер на снимка в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Slipped Away
    Да и те могат да го кажат това на повече от половината българи имат гражданство там където живеят,а една минимална част от турското и циганското население в България няма българско гражданство!
    Никой нищо не може да каже...и ти нищо не каза Иначе това,което написа exploitedteen е вярно...Русо е мъдър човек

Guest
    Не,не свободата е ВЛИКО чувство за което трудно може да се говори,ако не си се докоснал до нея.

Свободата -само за нея си заслужава да живеем без нея животът няма смисъл.Все пак хората не са умирали защото така им е гот а защото са осъзнали величието на СВОБОДАТА. [-o< :P
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар/широчина/.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Martos
    Свободата -само за нея си заслужава да живеем без нея животът няма смисъл.Все пак хората не са умирали защото така им е гот а защото са осъзнали величието на СВОБОДАТА. [-o< :P
    Така е умирали са,защото са вярвали в нещо...в по-добрия живот след Освобождението.Умирали са,защото са били готови да го направят в името на една кауза и жалкото е,че днес минавайки покрай паметника на някой от загиналите рядко се замисляме какво е сторил този човек в действителност?!Жалко е,че не познаваме миналото си,защото "какво ни интересува това,дай да се гримираме и да палиме към Амор..."!Не казвам,че трябва да живеем с отминалите времена-абсурдно е,но бихме могли поне да оценяваме действията на тези българи Съжалявам,че толкова се отклоних от темата,но не се сдържах..просто днес чух нещо,което беше изречено от устата на една моя позната и много се вбесих.....

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Цитирай Първоначално написано от Martos
    Така е умирали са,защото са вярвали в нещо...в по-добрия живот след Освобождението.Умирали са,защото са били готови да го направят в името на една кауза и жалкото е,че днес минавайки покрай паметника на някой от загиналите рядко се замисляме какво е сторил този човек в действителност?!Жалко е,че не познаваме миналото си,защото "какво ни интересува това,дай да се гримираме и да палиме към Амор..."!Не казвам,че трябва да живеем с отминалите времена-абсурдно е,но бихме могли поне да оценяваме действията на тези българи Съжалявам,че толкова се отклоних от темата,но не се сдържах..просто днес чух нещо,което беше изречено от устата на една моя позната и много се вбесих.....
    права си =D> =D> =D> =D>
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Фен
    Град
    София
    Що е то свобода?
    Що е то свободия?
    И има ли разлика? А къде е тя? Къде е тази тънка граница?
    Свобода на мисълта! Свобода на духа! Физическа свобода! Свобода в съня! В общи линии, хубаво е всяко едно същество: човек, животно или каквото ще да е то, да е свободно.
    Иронията на света е че някои същества незнаят какво да правят с личната си свобода!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си