Ахмет Доган да си ходи в турция,тука не го искаме-тва тука да не е турска и циганска държава!Турците си имат държава-да си ходат вв нея-ние ги не щем!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
по същата логика и българите си имаме държава, ама кво правим по щатите, англия, германия...?
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Не ме бърка да си живеят тук,но не искам да ме управляват скапаните,рязани турци![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Най-тъпото и безмислено нещо е свободата.
Само си помислете, такова нещо не съществува? Не можеш да го пипнеш, да го помиришеш? Какво избирате:
1. Държавата се грижи за всички нас, за всеки има работа, сигурност, ред, храна за всички, образование, здравеопазване. Абе правиш си каквото искаш, само да не обръщаш внимание на управляващите и да не правиш нещо забранено, щото ти си роб и нямаш право на мнение.
2. Хаос, всички се оплакват, всичко се унищожава, умираш от глад и просиш на улица за троха хляб. Но пък си напълно свободен, правиш каквото си искаш и псуваш постоянно управляващите, нека свободата да те нахрани тогава.....![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Да и те могат да го кажат това на повече от половината българи имат гражданство там където живеят,а една минимална част от турското и циганското население в България няма българско гражданство!
Admin-Coki:
огромен размер на снимка в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
Никой нищо не може да каже...и ти нищо не казаПървоначално написано от Slipped Away
Иначе това,което написа exploitedteen е вярно...Русо е мъдър човек
![]()
Не,не свободата е ВЛИКО чувство за което трудно може да се говори,ако не си се докоснал до нея.
Свободата -само за нея си заслужава да живеем без нея животът няма смисъл.Все пак хората не са умирали защото така им е гот а защото са осъзнали величието на СВОБОДАТА. [-o<:P
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар/широчина/.
Така е умирали са,защото са вярвали в нещо...в по-добрия живот след Освобождението.Умирали са,защото са били готови да го направят в името на една кауза и жалкото е,че днес минавайки покрай паметника на някой от загиналите рядко се замисляме какво е сторил този човек в действителност?!Жалко е,че не познаваме миналото си,защото "какво ни интересува това,дай да се гримираме и да палиме към Амор..."!Не казвам,че трябва да живеем с отминалите времена-абсурдно е,но бихме могли поне да оценяваме действията на тези българиПървоначално написано от Martos
Съжалявам,че толкова се отклоних от темата,но не се сдържах..просто днес чух нещо,което беше изречено от устата на една моя позната и много се вбесих.....
![]()
права си =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от strange__
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Що е то свобода?
![]()
Що е то свободия?
И има ли разлика? А къде е тя? Къде е тази тънка граница?
Свобода на мисълта! Свобода на духа! Физическа свобода! Свобода в съня!В общи линии, хубаво е всяко едно същество: човек, животно или каквото ще да е то, да е свободно.
Иронията на света е че някои същества незнаят какво да правят с личната си свобода!