- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kyde da namerq takova v Vn
Tuka edin avtor be6e zapital ne6to za 4ernata roza, kakvo simvolizirala i t.n.
Az sega pyk pitam kyde vyv Varna moga da namerq podobno cvete...nqma zna4enie izkustveno ili Real...nqkoi znae li? 6te sym vi mnogo blagodaren ako mi dadete nasoki...
Още една безмозъчно-малоумна тема дето не е за раздел любовПървоначално написано от Анонимко
![]()
vzemi edna 4ervena i q boqdisai v 4erno 6te svar6i rabota:P
1vo Temata ti ne e za toq rasdel !
2ro Syper tupa tema
3to Nameri avtora na onazi tema i go pitai !
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
xxaax m/u drugotomackata ti dade sushto mn dobro suvetche =D>terry Пуснато на: 18.02.10 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
vzemi edna 4ervena i q boqdisai v 4erno 6te svar6i rabota
np,to e istinaterry Пуснато на: 18.02.11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
mersi mnogo
![]()
4erni rozi май си се продават по цветните пазарчета![]()
![]()
I'm gonna live my life...
shinin' like a diamond...
I say: HAVE A NICE DAY :]
If there's one thing I hang on to,
it gets me through the night
cherni rozi rqdko shte mojesh da namerish...
emi te 4ernite rozi poprincip sa boqdisanitaka 4e nqma nikav problem naistina da si q poqdisa6 sam
![]()
......каза мармот увивайки един шоколад в станьол..Първоначално написано от VukeHceTy
![]()
1во.. що да не е ве ?!..Първоначално написано от sexy_macka
2ро.. що да е тъпа ве овца..
3то.. аз бех автора..
вий ф тоз форум вече много са надъхвате ве ей.. тфа да не е зоо градината да са прайте на патката пред оградата..
..човек аз неска търсих.. казаха ми че ги земат по поръчка така че..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Е ти направо изби рибата бе...Светльо кажи че си ти бе аз от дека да знам....сори братле (путко-нали така си викаме )Първоначално написано от [CSKA
![]()
nz
И аз не разбирам к'во и е тъпто на тая тема ?Човека пита за нещо...
Тва с черната роза е много яка идея,а вие кво?![]()
Иначе аз си нямам идея от къде се взимат тез розички,ма и аз искаммм![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
10x , to i az skoro 6te potyrsq...Първоначално написано от [CSKA
I az 6tqh da go napi6a tova za razdela i temata, ama me izprevarihte,ni6to..neka az da se obosnova 6to sym q pusnal v tozi razdel!
Za6toto tyrsq 4erna roza da podarq na 1 momi4e,1 momi4e v koeto sym vluben,1 momi4e koeto Q ZASLUJAVA! I temata si e to4no za tuk, ako obi4a6 ne pravi bezmisleni zabelejki 6toto az v tozi forum vlizam ot kakto sa go syzdali...edva li nqma da se syobrazq to4no s razdela...
Do kolkoto dali e typa ili ne? Zadadoh obiknoven vyprs, ve4e koito ne go interesuva,i ne mu se struva hubava temata,prosto da ne pi6e...izli6ni bqha pyrvi 4-5 komentara...
човек иди на пазарчето там на центара дет са цветята.. отиаш поръчваш и след няколко дена я земаш ама ако не ти са чака незнам..Първоначално написано от Анонимко
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Мене ми е интересно друго:как така като са по поръчка смисал примермно отиваш и му поръчваш и той ти казва ела да си я земеш след два дни примерно и след два дни ти имаш черна роза...или я пръска с някви химикали или я боядисва или незнам....надали я отглежда в рафинериум или нещо такова.....Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
mi toooo ima li zna4enieПървоначално написано от ziky
Nali kat si q pory4a6 6ti q dokarat sled nqkolko dena, ko te zasqga kak i ot kyde
![]()
Първоначално написано от Анонимко
Не бе просто ми беше любопитно как ги прават![]()