- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Obyrkana..
znachi problema mi e slednia ako moje da se nareche problem daje .. znachi neznaq az v kvi otnosheniq sym s nego v smisal hodim li ne hodim li shtoto se vijdame seki den fashta me za rakata , celuva me .. tva onva ama kak da go pitam v smisal ne da mu kaja napravo "nii sq kvo praim hodim li ne hodim li" neshto dedaznam kvo da naprava , da mu pisha nqkav sms neznam kuv i az neznam, daite nqkav savet kak da mi sa izqsni polujenieto .. a i az sym na 15 toi na 20 ako e ot znachenie tva..
Първоначално написано от nqma znachenie..
леле майко....пак какичка с батко...АКО ИСКА САМ ЩИ КАЖЕ!след като не ти казва нищо значи или така иска или те исползва!![]()
Da,ziky e prav ako e iska neshto SERIOSNO shte ti kaje,spored men za nego ti si edno "nishto"
ti si na 15,toi na 20e isvinqvai,mila ama kakfo ochakfash da stane ot vashta vruska ???!?!!?
[/b]
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
На човека му предстои казарма(ако не е влизал) предстои му да си намери жена деца работа..кво си мислиш че ще има нещо кой знае колко сериозно ли...убива си времето с тебе докато си намери какичка....надали ша та чака да завършиш и да се ожените!Първоначално написано от sexy_macka
![]()
prava si,ako hodehte toi nai-veroqtno 6te6e da ti kaje pone, no 6tom ne e povdignal vuprosa.................ako si tolkova lubopitna 6to ne vzeme6 da govori6 s nego!
ziky Пуснато на: 18.02.11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
Da,ziky e prav ako e iska neshto SERIOSNO shte ti kaje,spored men za nego ti si edno "nishto"
ti si na 15,toi na 20 e isvinqvai,mila ama kakfo ochakfash da stane ot vashta vruska ???!?!!? [/b]
На човека му предстои казарма(ако не е влизал) предстои му да си намери жена деца работа..кво си мислиш че ще има нещо кой знае колко сериозно ли...убива си времето с тебе докато си намери какичка....надали ша та чака да завършиш и да се ожените!Estestfeno che nqma da q chaka
![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
tova be6e malko grubi4ko no kakto i da e moje bi o6te ne e re6il dali moje da ima ne6to pove4e m/y vas i iz4akva da razbere a moje i naistina da si ubiva vremeto dokato si nameri nqkoq na negovite godiniПървоначално написано от ziky
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Или просто на 20 години отдавна е отвикнал да казва: "Искаш ли да ходим???"Първоначално написано от ziky
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
mi moje i taka da e no tq 6to ne go pita naistina
Щото е прието че момчето прави ървата крачкаПървоначално написано от terry
![]()
nai-dobre mai4e naistina da go popita i da se izqsnqt dali 6te ima ne6to pove4e m/y tqh ili kakto dori i tq samata neznae dali hodqt ili ne
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ако не е поискал секс от нея, може да я взима насериозно. Поговори с господина![]()
2т. забрана за ползване на профил
mi mom4eto kato go e sram momi4eto 6te q pravi
абе "мъж" на 20 години не би трябвало да има срам от такива неща...като се има предвит,че е зрял и може наистина да мисли трезво!Значи срама спокойно отпада като варянт!Първоначално написано от terry
Че той я е направил. Пак ще ти припомня, че е на 20 години. На тази възраст вече отвикваме да задаваме въпроса "Искаш ли да ходим? Искаш ли да си ми гадже?"Първоначално написано от ziky
С целувката смятаме, че това е вече ясно.
Първоначално написано от LadyDi
е да ама трябва сичко да е ясно...както виждаш мацката сама каза че е объркана и незнае...
Emi, kat se celuvate i te hvashta za raka i takiva.. i to publichno i ne samo => se vzima, che hodite!!
Prosto go pitai << Kak stoqt neshtata mejdu nas >>, nito nqma da go naranish, nito nqma da izlezesh na ne normalna.. samo iskash da si po sigurna i da si izqsnite dali ima smisal da se praite na nqkvi vlubeni!!
mi togava ta kvo se 4udi gajeta sa i tolkozПървоначално написано от LadyDi
Тя е на 15 години !!! Много ясно, че ще е объркана и няма да знае !!! Като е свикнала момчето да се черви и да пита...Първоначално написано от ziky
Точно тва и аз казах че тя иска сичко да е ясноПървоначално написано от LadyDi
.......не ми се карай де
![]()
![]()
izvinqqi mnogo ama koi ti govori za deca i jenidba na 20 godini?Първоначално написано от ziky
Е хуу няма да е на 20 ма 22-23!И кво?Ти ше си с него примерно до тогава и после един неземен хуй за тебе!Ако ти харесва съм съгласен!Първоначално написано от nqma znachenie
Тоя въпрос "искаш ли да ходим?" беше актуален като бях 5-ти 6-ти клас.А тои е на 20.. ти кво очакваш..Може наистина да те обича момчето.. не е нужно да ти го каже , ти трябва да го усетиш , по начина на държание , думите , погледа, жестовете..
![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
Абе що сички се нахвърлихте върху момичето? За да пита във форума значи наистина не и е лесно и търси помощ, каквато вие не и дадохте. Освен това тя ви попита как да разбере дали ходят не ви е искала мнението по повод връзката им, което вие компетентно изказахте. И да ви питам все пак кое по-точно ви се вижда проблем? И сами знаете, че 5 години не са толкова много, какво като тя е на 15? Щом той е решил, че му е добре с нея вие защо и се бъркате и й пълните главата с негативи? Евала ви правя, че давате всичко от себе си за да помогнете на момичето!!!
Колкото до въпроса ти, мисля, че той ясно ти е показал, че иска нещо повече от приятелство, затова няма какво да се притесняваш. Най-добре ще е да поговориш с него и да му кажеш какво чувстваш и искаш и съответно да го попиташ за неговите желания и очаквания от връзката ви. Така дори няма да ти се наложи да го питаш директно ходите ли и няма да има от какво да се притесняваш.
Успех ти желая.
ami ako neshty se pretesnqvash da mu go kajesh napravo mu prati sms i mu kaji primerno... dobre de nii s tebe sq kvo praim samo za zabavlenie li si s men ako e taka po dobre vs da priklu4i....
abe neshty takova xixix