Цитирай Първоначално написано от Анонимко
... Майка ми е в Чужбина... Живея с баба ми и сем. ... в къщи ... никой не разбира какво искам... единственото място където искам да стоя е в стаята си и без да идват да ме притесняват... и когато най много искам това те ми се изсипват на куп в стаята 5 човека да се кефят на малката ми сестричка... и викат .. а на мен най малко тогава ми трябват и викам аи искам да уча аиде еди си кво.. и викат ок и сестра ми остава на пс-то и ме ядосва и тя пак с намален звук но... просто присъствието и ме изнервя...

...Момчето което обичам от 4 години... виждам го всеки петък... винаги е с приятелката си ... може и да изпитва нещо към мен... просто в миналото го нараних... и немога да променя това... искам го .. но немога да го имам

...И последното от което се нуждая е ЦС - counter-strike ..дори и да съм момиче това е единственото нещо което усещам че правя добре и с желание.. само дето живея в малък град и няма никакви перспективи да се развия в тази насока... няма турнири... нищо и ... тъпо...

Искам тези 3 неща но немога да ги получа... Пред приятелите ми и пред гаджето ми се правя на щастлива .. и осъзнавам че тук сгреших... те си мислят че имам идеален живот.. искам... да бъда себе си което вече се оказва невъзможно.. ако нещо се нацупя : "ай прекали вече няма ли да спреш да се лигавиш ще си помислим че наистина ревеш " или някви такива и ..
Разбирам как се чувстваш. Напоследък често ми се случват подобни неща-и все се чудя защо трябва да се случват,като повечето са недоразумения Но това е-много често се оказваме безпомощни , без да знаем как и защо се е получило така и започваме да вярваме в Съдбата,, която предопределя всичко. Не мога да ти дам съвет, точен, който да действа-защото все пак ти споделяш за трите едновременно желания и нещастия,но аз не съм запозната по-подробно и навътре...Само ще ти кажа нещо,което много допринася за щастието: Разнообразието. Намирай си нещо различно,което да правиш всеки ден. Ще те облекчи. Практикувай медитация, йога. МИслех,че не помага,ама имам проятелки,които ми казаха,че след продължителни медитации обмислят и се справят по-лесно с проблемите. МОже ни самата мисъл,че с медитацията ше си помогнат, им помага. КОй знае-във всеки случай за добро