.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: DJ Darkstep

Мега фен
    Град
    веселите пейки

DJ Darkstep

Тъ така..знам че и тука има хора дет се кефят на този НЕчовек

Нямам си друга работа та реших да зарибявам народа...
    Та по темата...DJ Darkstep a.к.а. Милен Миланов е на 21 едва,а вече има толкова много идеална работа зад гърба си...аз бих казала по лично мнение най-добрия български диджей..специално по ъндърграунд хип-хопа...
    Аз са ще дам директни линкове към най-любимите ми негови неща и сайта където има останалото
    Sensei & Darkstep-Bez resto

Sensei&DJ Darkstep-vervam ti feat Ramon
    MD Beddah & DJ Darkstep-Liriko otrowa
    Mamaligata&DJDarkstep-Vitrinata na Paci
    Homelands Underground Mixtape Side B
    Homelands underground mixtape Side A
    айде стига...
    дано се заинтересувате...ето това е целия сайт.. www.djdarkstep.tk
    вътре има всичко и още ненормални Извънземни проекти

Guest
    о да...тъмната стъпка рулира)))

mi az na darkstep ne se kefia...ama darco stepich rulira...haha tfa e edin pi4 deto bravi drum-4e...abe mn e zaribiavasht
    we like it DARK&HARD

Фен
    Град
    the heaven
    znam 4e sam lamer ma toq go 4uvam za purvi put \/

Фен
    Град
    the heaven
    sq v momenta go slu6am ve4e mi haresva

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от GoHardeR
    mi az na darkstep ne se kefia...ama darco stepich rulira...haha tfa e edin pi4 deto bravi drum-4e...abe mn e zaribiavasht
    Haha да бе тфа се съм им се чудела случайно ли е тфа интересно съвпадение в имената..иначе днб не слушам освен ако Даркстеп не направи нещо такоз...като еди ремикс на Водя курс...него май го няма в сайта

Дъ Дуум радвам се че поне един човек зарибих

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Водя курс определено е мноу яко парче
    http://mp3.359hiphop.com/details.php?file=200

И ДаркСтеп определено е мноу як и има кфо да се чуе от него ! ЕЙ на тфа му викам талант

Град
    някъде под слънцето...
    Цитирай Първоначално написано от GoHardeR
    Еее се 1 Darkstep не прай дръмче Определено в тая насока може да се сравнява с доста от БГ DJте... като дори acidtrip,konspirator и т.н и т.н ... Рулз човека тва е!
    Have a nice trip!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    aBnOrMaL_BaBy ол мерси
    са си намерих и новата на Рагата там...ама ми е странно да не чувам Джентълмен...малко е...осрал инструментала...Така де гласа му нещо не се връзва...или просто записа е кофти...
    Уф тфа беше малко офтопик...

В4ера рано сутринта на вратата ми се чука,беше чукане с юмрука точно както чука кука,както пука тарамбука в ушите ми запука звука...ей тва е любимата ми му песен просто ебаси верно НЕчовека...напрао велико и тея Alice in wonderland и друите подобни и с Бедата песните и с Медфейс и с Неизвестен и абе лууууд е...
    http://store1.data.bg/masterpiecemaf...romo%20album)/
    tuka pak ima darkstep ama i o6te mnou
    tuka ima madface i darkstep ne gledai 4e po4wa s desislava xaxaxa
    e tuka ve4e si4ko e okey
    teq mai gi ima i v gornite
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

back`off
    Guest
    Osven che muzikata mu e razbivashta, toi samia e pich, a i iavno ne e lishen ot umstven bagaj
    Eto 2 interviuta s nego.
    Ako niakoi ima oshte materiali, da gi postva

http://hardstylez.org/site/Interview...tep_interview/

http://drumandbass.cult.bg/pn/index....rticle&sid=371

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Въх това 2рото не го бях чела и сега открих някои неща които ..може да се каже че ме разочароваха...Противоречи ...ама айде няма да коментирам

back`off
    Guest
    Emi az v nachaloto se razocharovah che e pochnal da prodava niakoi ot pesnite si, daje skoro popadnah na niakakvi negovi melodii v Yoo SMS. No shtom taka si e precenil, toi si znae nai-dobre, nadiavam se kakto toi samia se e izrazil da uspee da nameri granicata mejdu underground kachestvoto i parichnoto vuznagrajdenie za truda

Тъмната Стъпка-ха-ха-ха! Бляк Хол и 2 сик бастардз (без вокала на Неизвестен емси) рулират!
    I am the most *fiendish* terror that flaps in the darkest night. I am the skunk that pollutes your air! I am Negaduck!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от back`off
    Emi az v nachaloto se razocharovah che e pochnal da prodava niakoi ot pesnite si, daje skoro popadnah na niakakvi negovi melodii v Yoo SMS. No shtom taka si e precenil, toi si znae nai-dobre, nadiavam se kakto toi samia se e izrazil da uspee da nameri granicata mejdu underground kachestvoto i parichnoto vuznagrajdenie za truda
    Mda.i.towa...No.ob6to.wzeto.go.razbiram...W.smisyl .takyw.powe4eto.hora.zanimawa6ti.se.s.underground. hip-hop....specialno.MC`tata.w.powe4eto.slu4ai.se.zani mawat.s.ne6to.za.da.si.izkarwat.hlqba.a.s.muzikata .za.udowolstwie.za6toto.gi.wle4e.i.go.mogat.itn.i. tn.ala.bala.DOkato darkstep.s.towa.se.zanimawa.edin.wid.kato.profesiq ......

girl_made_for_seXxX
    Guest
    ne 4e iskam da obidq nqkogo,ma toq dj su6tinski ciganin,wre..pone taka mi se struva ot snimkata...sigurno zatova e DARKstep...hihi..malko e tumni4uk da...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    ми аз не се чувствам обидена иначе момчето си е българи от всякъде аз до колкото знам...

*wan`a`doo*
    Guest
    Е че и джудже да е кво? Музиката не зависи от расата,висо4ината или нещо от сорта на човека Хм,а аз честно да си кажа преди некфо време кат се бях зарибила по Даркстеп и теглех като луда песни и си викам я дай да го видя как изглежда и му намерих снимка и бях малко очуденa от вида му,ама кво пак си се кефа,че даже и повече на музиката му

back`off
    Guest
    Na taia snimka v purvia post ne mi haresva izobshto. No inache na drugite snimki ot saita mu si e ok. A i wan`a`doo e prava, nikvo znachenie niama kak izglejda. Vse pak e muzikant, a ne maneken.
    Nadiavam se da pochne da zapisva s mcta koito mogat da rediat dobre zashtoto mi se struva che na toia etap instrumentalite mu sa mnogo nad vokalite koito iznamira.

girl_made_for_SeXxX
    Guest
    Estestveno,4e nqma zna4enie,ne sum kazala,4e ima i ne go mislq,a prosto otbelqzvam,4e prili4a na mango .Lo6o nqma,nali?To i te trqbva da imat nqkakvo pole na izqva izvun 4algata,nali taka..neka si tvori mom4eto,da e jivo i zdravo

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    хаха мен па тфа ми е любимата снимка за тфа нея сложих...Иначе смятам че си го бива и на външен вид доста...ма на мен такъв ми е вкуса
    *wan`a`doo* защо те изненада?

Иначе наистина има еМСи'та дет...ъъ...бе може и по-добре...На мен фаворити са ми хорица като Сенсей,Атила,Бедата,Котака. ..

'wan`a`doo'
    Guest
    Eми неам...бях си го представяла малко по едър и некъф смъкнат избушляк такъф с тъмни кръгове под очите хаха...нямам представа що тъй На скоро ще му излезе некъф нов проект ли песни ли с един там пък да виим кво ще да е

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ааа да песента с Рагата и Сенси е мноооо яка...
    Хаха пък ко кат не е смъкнат...той верно си е некъф нечовек отвсякъде...Дълбок поклон...
    А аз предполагам че за новия проект говориш за филм?......

'wan`a`doo'
    Guest
    Е за филм чак не знам...хаха некъф клип гледах на едно момче,ама той мноо недобре изглеждащ (клипа хаха),ама песента си я биваше мноо добри рими наистина мноо се изкефих...чакам да излезе в сайта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си