.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: DJ Darkstep

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Къф клип?Има едно демо с част от филмчето...Едно дет почва с "друго кфо да ви кажа..обичам грамажа,братле..."
    Бе да кат го пуснат то ще си стане ясно..за филмчето стаа дума...зарибявка...
    Тоя диса за Ударната група също ме радва

'wan`a`doo'
    Guest

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    същото

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Та ако някой се интересува случайно...

Dj Darkstep: имам радостта да ви представя произведение на почти несъществуващото
    българско хипхоп кино!
    Римова Нощ (27 мин / 382 MB)

Забележка: ако имате проблеми с playback-a инсталирайте последната (за момента) версия на K-LiteCodec Pack

Jamalska: =D> =D> =D> =D> =D> Евала на Даркстеп,на Атила ( =D> той се е представил адски добре...много го бива момчето),на Неизвестен...на SBM...ак съм изтървала някого съжелявам...Пак браво ...не мога да се накефя...ако не беше Даркстеп хип-хоп още щеше да е в 90те години

Абе тоя филм вече го гледах 2пъти,а началото поне 5-6 и всеки път си викам супер добро,супер добро =D> Наистина мноо радва филма и си заслужава гледането...евалата на Дакрстепа и Манагуа сленг и Смоук биг мен и Неизвестен и абе просто =D> =D> =D>
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Фен
    Град
    In the middle of the nothin'
    po princip ne se kefq na takava muzika, no ima 1 pesen koqto mi pylni du6ata MD Beddah feat. DJ Darkstep - Prosto prase
    zaslujava si da se 4ue.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си