- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Търсете безплатно в Data.bg
http://freedata.hopto.org
Значи това представлява търсачка за data.bg, тоест сайт, в който са добавени линкове към файлове от data.bgПонеже не може безплатно да се търсят файлове през data.bg, обаче могат да се теглят без да търсиш файла, ако имаш линк, така че... Надявам се да ви свърши работа
До момента има 22526 линка към файлове
![]()
Знам го тва..даже съм го сложила в темата за музиката,но кой да види?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Ha! Znaeh si az, 4e 6te se poqvi takuv site!
10q!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
da ne vi razvalqm radosta no sum kum data.bg i skoro vreme tez ne6ta 6te gi primehnat
korn___ не съм казал, че непременно това е единственото речение, просто да им помогна да намерят това, което искат, въпреки че и чрез торенти могат да се изтеглят много неща. НО за сега това е временното решение да се търсят безплатно неща, примерно една песничка, защото чрез торенти не може да се изтегли само една песничка, защото всеки качва по цял албум! А още по-добре, че скоро ще върнат data-та като безплатен сайт, въпреки че мен няма да ме сбъркат 2,50-3,00 лева да дам за да имам достъп един месец до търсачката на data.bg, НО с мойта скорост от 8 кб/с НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ! Защото с големи мъки тегля един епизод на The O.C.(350 МБ) за 1 ден. Така, че смятай ако искам да тегля цял филм или нещо по-голямо от 1-2 ГБ... Когато нета стигне скорост 50-100 кб/с неограничен бих се регистрирал в data-та... Аре, и без спорове по тая тема, дал съм този сайт, за улеснение в търсенето на файлове в интернет(а това до колко може да ви помогне скромния брой на линковете качени в тази търсачка е под въпрос!), а не за да се избиваме, че някой го знаел, а друг не му харесвало или бил регистриран в data.bg!
Както каза корн, това е временно. Имаше няколко такива -> изчезнаха.
А това е н-та тема по въпроса. Както спомена ...а'Фък, вече има този линк в друга тема, така че.. край на тази.