.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Фен
    Град
    Велико Търново

Търсете безплатно в Data.bg

http://freedata.hopto.org
    Значи това представлява търсачка за data.bg, тоест сайт, в който са добавени линкове към файлове от data.bg Понеже не може безплатно да се търсят файлове през data.bg, обаче могат да се теглят без да търсиш файла, ако имаш линк, така че... Надявам се да ви свърши работа До момента има 22526 линка към файлове

Супер фен
    Знам го тва..даже съм го сложила в темата за музиката,но кой да види?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Ha! Znaeh si az, 4e 6te se poqvi takuv site!
    10q!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Ох, има Господ! Хаха
    Мерси! \/ \/ \/

Супер фен
    da ne vi razvalqm radosta no sum kum data.bg i skoro vreme tez ne6ta 6te gi primehnat

Фен
    Град
    Велико Търново
    korn___ не съм казал, че непременно това е единственото речение, просто да им помогна да намерят това, което искат, въпреки че и чрез торенти могат да се изтеглят много неща. НО за сега това е временното решение да се търсят безплатно неща, примерно една песничка, защото чрез торенти не може да се изтегли само една песничка, защото всеки качва по цял албум! А още по-добре, че скоро ще върнат data-та като безплатен сайт, въпреки че мен няма да ме сбъркат 2,50-3,00 лева да дам за да имам достъп един месец до търсачката на data.bg, НО с мойта скорост от 8 кб/с НЯМА НИКАКЪВ СМИСЪЛ! Защото с големи мъки тегля един епизод на The O.C.(350 МБ) за 1 ден. Така, че смятай ако искам да тегля цял филм или нещо по-голямо от 1-2 ГБ... Когато нета стигне скорост 50-100 кб/с неограничен бих се регистрирал в data-та... Аре, и без спорове по тая тема, дал съм този сайт, за улеснение в търсенето на файлове в интернет(а това до колко може да ви помогне скромния брой на линковете качени в тази търсачка е под въпрос!), а не за да се избиваме, че някой го знаел, а друг не му харесвало или бил регистриран в data.bg!

Мега фен Аватара на machoka
    Както каза корн, това е временно. Имаше няколко такива -> изчезнаха.

А това е н-та тема по въпроса. Както спомена ...а'Фък, вече има този линк в друга тема, така че.. край на тази.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си