.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна

BG или вносни цигари.. ?!

ми значи аз питам тфа шото ся в варна вече цигарите станаа по 2 и косур лева и аз си земам Lucki Strike на 1,80 без бандерол и съм много доволен.. хем 'носно хем по добро.. вий ко смучите ?!..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    mircmax
    Mnogo qsno 4e vnosni cigari, za6toto sega sa na su6tata cena kato bulgarskite
    Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.

Vnosni estestveno
    Always be yourself

ми то сега с тея цени е мн по изгодно да пушиш жносни цигари! те са ти на цената на балгарските без бандерол и са по готини-така 4е не губиш нищо а дори си облагодетелстван

Re: BG или вносни цигари.. ?!

Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]ми значи аз питам тфа шото ся в варна вече цигарите станаа по 2 и косур лева и аз си земам Lucki Strike на 1,80 без бандерол и съм много доволен.. хем 'носно хем по добро.. вий ко смучите ?!..
    Мии, спициално ний нишо ни смучим.'Носни или български, 'сички цигари са боклуци.
    Мисли глобално, действай локално!

Супер фен
    Град
    sofia
    za sega o6te si pu6a MM zapasila sum se po starite ceni, puk kato svur6at 6te vidim, iska mi se da ne pu6a no ne6to ne stava

ot dosta vreme pu6a vnosni cigari. i gi predpo4itam 6toto izlizat dosta po evtinko sega na free shop`s sa gi vdignali samo s 1 evro.
    nikoi ne umira devstven. jivotat preebava vseki!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами и аз ся мисля да минам на без банерол 6тото каф е смисала да давам 2.60 за виктори като може да даам 2 кинта за карелиа ...просто няма логика ... така4е вносни .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

ми аз карам на квото д0йде наи -4есто ама яяяяя плс който е от варна да каже каде има по ефтинки 4е кинтите мн бързо свършват
    He Me MoJLu ga Tu nPocTq, 3a5PaBux Be4e JLu5oBTa, Ho noMHu 6Te gouge geH, B KouTo Tu 6Te naga6 Ha KoJLeHe nPeg MeH !

estestveno 4e vnosni, osobeno na teq ceni na bulgarskite cigari

estestveno 4e vnosni, osobeno na teq ceni na bulgarskite cigari. az si pu6a Davidoff Classic i mi e got

Цигари Варна качак е истианта
    Иначе Parliament пуша от 2 години 3,50 са идеални
    Чух че в Свет Троича имало Бяло Боро за 2,60 тфа требе се провери

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от High`Pressure`F
    ми аз карам на квото д0йде наи -4есто ама яяяяя плс който е от варна да каже каде има по ефтинки 4е кинтите мн бързо свършват
    ами от мазичката бе.. намира са на севастопол в уличките тама..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

nikfi cigari . ne sam samoubiec pak

Спирайте докато е време.

Иначе вносни. Примерно карелията е по евтина от викторито.
    ...and justice for all

Град
    ...In Your Heart...
    Аз пуше предимно вносни,защотото такива ми дава баща ми...а иначе като си купувам си взимам БГ ММ
    If you marry me,
    would you bury me?
    Would you carry me to the end?

So say goodbye to the vows you take.
    And say goodbye to the life you make.
    And say goodbye to the heart you break.
    And all the cyanide you drank.

Повече от фен
    Град
    orange county

Re: BG или вносни цигари.. ?!

Цитирай Първоначално написано от Michelle_la_charmante
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]ми значи аз питам тфа шото ся в варна вече цигарите станаа по 2 и косур лева и аз си земам Lucki Strike на 1,80 без бандерол и съм много доволен.. хем 'носно хем по добро.. вий ко смучите ?!..
    Мии, спициално ний нишо ни смучим.'Носни или български, 'сички цигари са боклуци.
    а така и аз мосля така
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jim72
    Guest
    Nema k`vo da se lujem s tea ceni na tea zaplati cigarite umirat.Do skoro smucheh Victory sega minah
    na Tabex mnogo skoro shte spra i nego.
    Nemam nikakvo namerenie da davam vseki den po 2lv.
    na onezi sfine v parlamenta,pone uvelichenieto da hodeshe v proizvoditelq no tova nee taka,golemite pari gi papat sfinete ot nashiq parlament.Jalko ukazva se che ni upravlqvat Travestiti ,Pederasi ,
    Pedofili . nema fayda ako karame taka Bulgariq zagiva.
    Ta taka pushete vnos no mnogo skoro i nego shte sprat
    shte namerat nachin,vseki da se oprava
    ayde chaoo..

Голям фен
    Град
    Sofia
    Преди бях на БГ - Seven Hills, ама сега вече Карелиа без бандерол.. 2,30 срещу 2,10.. Просто не си струва да дам 20ст отгоре за по-смотани цигари.
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

както споменах пуша Gold Arrow и си ги взимам на 1,5 или ако няма от тях пуша More от 1,8 т.е. все вностни цигари...

Град
    Стара Загора
    Преди пушех Бяло Виктори...ама ся кат са 2 и 60 ще почвам да пуша вносни...или парламент или карелия..квото дойде.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си