.

Виж резултатите на анкетата: Ste otidete li na GOL kupon za predstoiast sex s NEPOZNATI!!!

Гласували
148. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Da,ste otida bez da se zamislia

35 23,65%
  • Ne,tova e skandalno i kategori4no otkazvam

24 16,22%
  • Ami interesno ste mi bade,no imam zadrajki,koito edva li ste mi pozvoliat da go napravia

40 27,03%
  • Opredeleno tova e nesto starhotno i bih pomislil/la

22 14,86%
  • Vinagi sam iskal da u4astvam v nesto tolkova ludo i FREE

20 13,51%
  • Ve4e sam u4astval v takav KUPON

7 4,73%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Тема: GOL KUPON

Hybrid View

Guest

GOL KUPON

INTERESNO MI E....

AKO VI POKANIAT NA GOL KUPON,kato ofertata e za edna edinstvena nost neangajirasto/bili sa aktualni oste v Rimsko vreme/,kak bihte reagirali na veroiatnostta da se potopite v edna po RAZLI4NA atmosfera s neangajirasti razgovori s nepoznati,s koito eventualno bihte mogli da napravite vsevazmojni sex nesta bez tabuta i ograni4enia.....do palno i kompleksno udovolstvie))))Predstavete si leko osvetlenie,goliam i stilno obzaveden apartament,shvedska masa s kakvo li ne,mnojesto napalneni 4ashi s shampansko,erotik muzika.....

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Бих искал да участвам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

ami

az ve4e sam bila 4ast ot takav kupon i moga da kaja na vsi4ki,4e 4uvstvoto e neopisuemo
    Admin-Coki:
    Повторно нарушение - използване на неподходящ размер на аватар!

Град
    след завоя, в дясно....
    Уфф иска ми се,ама като че ли няма да ми стигне куража да го направя...
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Guest

vij...

to vajno e jelanieto..a az moga da te uveria Sad_eyes_f... 4e ne e tolkova strachno)))

ММ не..
    Определено НЕ
    Наскоро беше международният ден за борба със СПИН..и съм леко стресната от това, което научих ...
    Най-вече за процеса на лечението
    И вече доста ще се замислям с кой си лягам..(не че сега не го правя де))
    определено един гол купон с непознати с цел секс, няма да е едно от нешата, които ще пробвам, макар и според мен вероятността да е яко да е доста голяма
    Истинските принцеси не се познават по скъпоценните камъни, а по благородството, което носят в сърцата си..

Супер фен
    Ne sum takuv 4ovek, ne bih go napravila zasega!!!
    Puk i s nepoznati
    tctcc, ne! Ideqta ne mi dopada. Puk i ima mnojestvo opasni bolesti! Ne bih trugnala s vseki na vuprosniq kupon - sex da pravq, a samo s liubimiq 4ovek bih iskala da go praq za men sexa ne e ednoto 4ukane a ozna4ava mnogo pove4e...
    Cunkam te, Venci...

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Lele kak sublaznqva6to e napisano...naprao samo kato si go rpedstavih...
    No vupreki tfa az nema da otida na takuv kupon!6te mi e int da gledam otstrani,no ne i da u4astvam!
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Guest
    100% sam tam

Guest

xe xe xe

za gadjeto deto spomenava SPIN...skapa da si 4ula nesto za predpazni sredtsva...4e to i s edin edinstven 4ovek v jivota si da go pravich ne e garanzia 4e niama da ti se slu4i....nali taka...

Бих отишъл.. мда ще е забавно да си премерим ... мхм пилетата.. с някои хора (ьхахьаахьхаха шегувам се) яко ще е
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    чисто гола не , но по белъо може , то на плажа е същото

Guest

za LiNkiN4eTo

skapa LiNkiN4e......ama kak taka po belio be mila.....t.e..ti bi otichla na takav kupon...no bez sex ili...

tech_noir
    Guest

Re: ami

Цитирай Първоначално написано от Vira Sladkata
    az ve4e sam bila 4ast ot takav kupon i moga da kaja na vsi4ki,4e 4uvstvoto e neopisuemo
    неописуемо добре или неописуено зле.

Хммм, хем ми се ходи, хем не бих... може би зависи кой ме покани и какви са останалите хора.

zvu4i interesno no prosto se poznavam i znam 4e i da mi se otvori vazmojnost nqma da ida,prosto razuma mi nqma da go pozvoli

Голям фен
    Аз бих отишла, разбира се! Това е яко!Ама гол купон, на който всички са ЧИСТО ГОЛИ!Така че да е по-лесно да избера щастливеца!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Фен
    Град
    Sofia
    shte momislq i ako takova shte vzema nqkoi s men i gotovo ...da moje bi shtqx da otida ama to kato e gol kupona ne e zadaljitelno da pravish sex.....

Колкото по-малко знаеш,толкова по-дълго живееш!!!Obojavam da Lizkam picheta....

Не, но не защото е скандално...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    съблазняваща идейка,но бих и устояла
    просто .. секс с непознат ... абе това не е за мен
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest

dammm

26 prozenta DA...bez da se zamisliat...4UDESNO NE E LOCHO da ustanovich 4e 1/4 ot BG teenovete sa FREE!!!!!

Не разбира се... Тва е абсолютна простотия!

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Re: dammm

Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    26 prozenta DA...bez da se zamisliat...4UDESNO NE E LOCHO da ustanovich 4e 1/4 ot BG teenovete sa FREE!!!!!
    "free"???
    не! 1/4 от тях че и доста повече са момиченца които си мислят че като спят с много момчета за по една вечер и са големи жени!!!
    а останалите момчета които като изчукат по една и стават "големите ебачи"

Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Guest

Re: dammm

Цитирай Първоначално написано от California
    "free"???
    не! 1/4 от тях че и доста повече са момиченца които си мислят че като спят с много момчета за по една вечер и са големи жени!!!

BREI 4E SI 4ENOGLEDA....)))))

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    аз викам както се правят срещи на форума да си напраим гол купон. кой друг е "ЗА!"?

"free"???

според мен 100% от тея 1/4 са момчетата. просто мое мнение

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    аз викам както се правят срещи на форума да си напраим гол купон. кой друг е "ЗА!"?

"free"???

според мен 100% от тея 1/4 са момчетата. просто мое мнение
    Е, как гол купон на форумска среща??Не стаа - първо, че никой няма да дойде и второ, че тука ни се знаеме кви сме, ни нищо - аз бих отишла на гол купон, ако съм сигурна в качеството на това, което ще гледам...а може би и пипам :}}}}}}
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си