.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Сърбин
    Guest

Тревата и Алкохола пречат ли :)

Еми та въпроса е следния пречат ли тревата и алкохла на фитнеса ?И по специално тревата пречи ли на фитнеса ?И ако пречи как по-точно ?
    П.П.Тъп въпрос ама ми е интересно.

На фитнеса ти не пречи ама на оргнизмът ти пречи.

Guest
    aлкохола определено и докаано пре4и на боди-билдинга. Защото дори 1 бира или 50 гр. улиски блокират 4ерния дроб за минимум 5 4аса.

тревата може и да не пре4и, а може и да пре4и..

ако си я слагаш в млякото няма да пре4и. ако я пафкаш
    непосредствено преди или по време на тренировка може и да попре4и, понеже ще те домързи да направиш последните 2 повторения във всяка серия.

Въпреки това от ли4ния си опит мога да заявя, 4е поне на мен тревата не ми пре4и да спортувам и да поддържам тялото си във форма... може би защото употребявам екологи4но-4иста трева.

Guest
    Emi to tva kato se napie6 mnogo misli6 li 4e 6te moje6 da se vladee6 ?? A kato se napu6i6 ti stava sme6no i nqma daje da si pomisli6 za fitnes!!!

Голям фен
    mi nz,az li4no mislq 4e ne e mnogo dobre,a 4e ne moje6 da trenira6 palnocenno,sled kato pu6i6...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Град
    Plovdiv

.

alkohola naistina mnogo prechi..a za trevata nqma problem..stiga da ne pushish seki den.shtoto az mnogo otslabvam kat pusha redovno..
    Let The MuSiC TaKe CoNtRoL!

Супер фен
    Не много,но със сигурност не оказват положителен ефект

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от Ronald
    На фитнеса ти не пречи ама на оргнизмът ти пречи.
    nai-to4no kazano
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Re: Тревата и Алкохола пречат ли :)

Цитирай Първоначално написано от Сърбин
    Еми та въпроса е следния пречат ли тревата и алкохла на фитнеса ?И по специално тревата пречи ли на фитнеса ?И ако пречи как по-точно ?
    П.П.Тъп въпрос ама ми е интересно.
    много ясно че пречи на фитнеса. не е препоръчително ако тренираш сериозно да пиеш, пушенето го оставям на страна...плюс това зависи какви цели си решил да постигнеш. ако си решил да урелефяваш, алкохола е крайно нежелателен, защото съдържа бая калории...както и да е.
    аве за повече инфо bb-team.org

Град
    Under the bridge
    Аклохола пречи, понеже е отрова на клетъчно ниво, освен това затормозява работата на черния дроб. Канабиса сам по себе си не пречи, биха пречели канцерогените отделяни при пушенето му (ако успяваш да изпушиш повече от 10 цигари на ден), но тетрахидроканабинола се характеризира с изключително ниска токсичност, дори в огромни дози. И първо се осведомявайте за фармакологичните свойства на веществата, преди да пишете дивотии наизуст. Помията, носеща гръмкото име "статии" в този сайт определено не е достоверна информация.
    Аз, като едно зряло и отговорно човешко същество, никога няма да призная правото на някой друг да управлява моя избор, какво да вкарвам в тялото си или накъде да отправя своя разум. От кожата навътре всичко е под моя юрисдикция, или не е така?

ами без да използвам толкова сложни термини като теб, бих казал от мои собствени набюдения върху приятели, че тревата, канабиса или както искаш там го наречи, пречи и то много. най-малкото губиш яко маса от нея, и мъничкото което си постигнал от фитнеса ще изчезне...друг е въпроса за пристрастяването...след време темата ще бъде хероина и амфетите пречат ли на фитнеса !

Град
    Under the bridge
    Точно обратното, канабинолите изострят апетита, затова канабиса се използва при лечение на специфични болести и болестни състояния А това че тревата води към по-тежки наркотици е мит, който е оборван многократно от научната и медицинската общност. Тревата няма да те подтикне да започнеш да вземаш хероин, това го правят "приятелите" ти, или продавачите, които виждат в теб потенциален клиент.
    Аз, като едно зряло и отговорно човешко същество, никога няма да призная правото на някой друг да управлява моя избор, какво да вкарвам в тялото си или накъде да отправя своя разум. От кожата навътре всичко е под моя юрисдикция, или не е така?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Пречат ти на организма.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Пречат ти на организма.
    А щом като пречат на организма, значи ти пречат да тренираш и да се развиваш!
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    ako ne ti se prevyrnat v non stop zanimanie,a samo ot vreme na vreme gi upotrebqva6,ne pre4at
    get off.

Голям фен
    Ami mai prechat shtoto ako trenirash seriozno si imash sistema,qdesh opredeleni neshta i t.n. obshto zeto se hranish zdravoslovno a trevata mai ne e ot nai zdravoslovnite neshta
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Град
    Sofia
    От тревата не се отслабва, това са глупости, Тревата изостря апетита, както каза по-горе familiar. Отслабва се от синтетика - амфети, кокаин и тн.
    Teo

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    пречат на оргЪнизма ти

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от sexy_play_baby
    пречат на оргЪнизма ти
    На кое по-точно на организма ? На кой органи и функции ? Малко наизуст говорите - прочели сте някъде, че тревата пречи на организма а всъщност не знаете, че дълги години е ползвана и продължава да се ползва като лечебно средство.
    MariHuAna RulzZz
    Teo

CRaZy_IKTe
    Guest
    Alkohola prechi

Нутшел
    Guest
    естествено че пречат що за въпрос

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    ЗА тревата незнам, но от алкохола се дебелее.

От алкохола НЕ СЕ ДЕБЕЛЕЕ
    А Макината трябва да си готов за нея иначе няма да ти покаже какво може да направиш с помощаи

пречи много ясно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си