- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е това
of vaprosa mu e dali 6te navredi na vruzkata im ili ne,nali taka?mnogo qsno 4e 6te navredi i v dvata slu4aq:1.v ediniq q luje6 , a doverieto v edna vruzka e nai vajno 2.ti ne si 6tastliv,a 6tastieto su6to e na partvo mqsto! ne e hubavo da q luje6, no ne e e i pravilniq variqnt da i go kaje6 e taka v o4ite.no ti si re6ava6 P.S a vie dvamata prestanete seki si ima svoe mnenie i vseki ima pravoto da si go kaje,pravilno ili ne,nqma zna4enie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Права си. Аз си изразявам мнението, защо да преставам. Нямам ли това право ?Първоначално написано от terry
Успокой се. Пий една студена вода - ще се почувстваш по-добре.
![]()
Boje ti kak si we, tvurdi6 4e 4e doverieto e nai vajno,oba4e za kakvo doverie govorime sled kato tvurdi6 4e e po dobre da q luje.Ti taka li 6te izluje6 gadjeto si ako se slu4i ne6to podobno?Първоначално написано от terry
Сама си противоречиш![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
mo moje i da se protivore4a ot vreme na vreme!?ni6to 4udno az sam si za psiholog,no tova e drugo ne6to?to az kvo 6te praaa s gajeto si e moq rabota!!!!!!!!!!!!!!ne tvoq val4o.problema e 4e toi i sa q luje 6tom ne q e otrqzal o6te 6tom e razbral,qsno.moje i da i go spesti......se pak!?6to prosto,kato ne e 6tastliv s neq,ne skusat, i kato skusat moje i da i spesti,kakuv e smisala da znae! a i kakto ve4e kazah az si kazvam mnenieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дишай !Първоначално написано от terry
![]()
Smisala da znae e 4e, tova e mejdu tqh dvamata,a ne se otnasq samo za nego i tq trqbva da znae za tova.a ti kvo 6e prai6 s gajetata ti i kak 6e gi luje6 si e tvoq rabota,a dali e dobre....ne sum ubeden![]()
mi to si e moq rabota a ne tvoq
kato nqma kvo da kaje6 taka 6te eПървоначално написано от val4o89
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ima no ne iskam da ti go kazvam 4e i bez tova si tvurdoglava i nqma da me razbere6Първоначално написано от terry
mi are davai ne mi pukaПървоначално написано от val4o89
verno si tvurdoglava,ne priema6,se edno sporq s radioto
mmm az ne mislq 4e trabva da go pazi v taina mislq 4e trqbva da kaje na pr si 4e ne haresva neq a nai dobrata i pr taka 6te e 4esten predstavete si 4e ste na neino mqsto i po kasno razberete 4e ste bili lagani kak 6te reagirate 6te vi e gadno nali tyi 4e po dobre sega da i kaje istinata 6te i e gadno no 6te mine
are da prestane6 4e nito mi se spori,nito mislq 4e ti si 4oveka 4e da opredelq6 dali sam radoi ili ne,nito pi6a nito ni6to, a ti pak,are prestani!to ti si po tvardoglav i ot men,ako si re6il da se zaqjda6 ne mu e tuka mqstoto nito az sam 4oveka!!!!!!!!!!!!!!!!taka 4e me ostavi na mira i pove4e ne se zaqjdai s men 6toto 6te e bezsmisleno gubene na vreme , nqma da ti otgovaoriq taka i takaПървоначално написано от val4o89
Няма какво да и казваш най-добре опитаи да не мислиш за приятелката и,а ако не се получава....трудна работа.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Angel of hell
По-добре го запази в тайна,защото на нея ще и стана много гадно и ще те скъса сигурно!А ти си помисли много добре какво изпитваш към гаджето ти и какво към приятелката й!