.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    of vaprosa mu e dali 6te navredi na vruzkata im ili ne,nali taka?mnogo qsno 4e 6te navredi i v dvata slu4aq:1.v ediniq q luje6 , a doverieto v edna vruzka e nai vajno 2.ti ne si 6tastliv,a 6tastieto su6to e na partvo mqsto! ne e hubavo da q luje6, no ne e e i pravilniq variqnt da i go kaje6 e taka v o4ite.no ti si re6ava6 P.S a vie dvamata prestanete seki si ima svoe mnenie i vseki ima pravoto da si go kaje,pravilno ili ne,nqma zna4enie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от terry
    of vaprosa mu e dali 6te navredi na vruzkata im ili ne,nali taka?mnogo qsno 4e 6te navredi i v dvata slu4aq:1.v ediniq q luje6 , a doverieto v edna vruzka e nai vajno 2.ti ne si 6tastliv,a 6tastieto su6to e na partvo mqsto! ne e hubavo da q luje6, no ne e e i pravilniq variqnt da i go kaje6 e taka v o4ite.no ti si re6ava6 P.S a vie dvamata prestanete seki si ima svoe mnenie i vseki ima pravoto da si go kaje,pravilno ili ne,nqma zna4enie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Права си. Аз си изразявам мнението, защо да преставам. Нямам ли това право ? Успокой се. Пий една студена вода - ще се почувстваш по-добре.

Boje ti kak si we, tvurdi6 4e 4e doverieto e nai vajno,oba4e za kakvo doverie govorime sled kato tvurdi6 4e e po dobre da q luje.Ti taka li 6te izluje6 gadjeto si ako se slu4i ne6to podobno?

Град
    Варна
    Сама си противоречиш
    "Когато надникнеш в бездната,
    бездната също надниква в теб"
    Фридрих Ницше

Голям фен
    Град
    mo moje i da se protivore4a ot vreme na vreme!?ni6to 4udno az sam si za psiholog,no tova e drugo ne6to?to az kvo 6te praaa s gajeto si e moq rabota!!!!!!!!!!!!!!ne tvoq val4o.problema e 4e toi i sa q luje 6tom ne q e otrqzal o6te 6tom e razbral,qsno.moje i da i go spesti......se pak!?6to prosto,kato ne e 6tastliv s neq,ne skusat, i kato skusat moje i da i spesti,kakuv e smisala da znae! a i kakto ve4e kazah az si kazvam mnenieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mo moje i da se protivore4a ot vreme na vreme!?ni6to 4udno az sam si za psiholog,no tova e drugo ne6to?to az kvo 6te praaa s gajeto si e moq rabota!!!!!!!!!!!!!!ne tvoq val4o.problema e 4e toi i sa q luje 6tom ne q e otrqzal o6te 6tom e razbral,qsno.moje i da i go spesti......se pak!?6to prosto,kato ne e 6tastliv s neq,ne skusat, i kato skusat moje i da i spesti,kakuv e smisala da znae! a i kakto ve4e kazah az si kazvam mnenieto !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Дишай !

Smisala da znae e 4e, tova e mejdu tqh dvamata,a ne se otnasq samo za nego i tq trqbva da znae za tova.a ti kvo 6e prai6 s gajetata ti i kak 6e gi luje6 si e tvoq rabota,a dali e dobre....ne sum ubeden

Голям фен
    Град
    mi to si e moq rabota a ne tvoq

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от val4o89
    kato nqma kvo da kaje6 taka 6te e

Ima no ne iskam da ti go kazvam 4e i bez tova si tvurdoglava i nqma da me razbere6

Голям фен
    Град
    Ima no ne iskam da ti go kazvam
    mi are davai ne mi puka

verno si tvurdoglava,ne priema6,se edno sporq s radioto

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mmm az ne mislq 4e trabva da go pazi v taina mislq 4e trqbva da kaje na pr si 4e ne haresva neq a nai dobrata i pr taka 6te e 4esten predstavete si 4e ste na neino mqsto i po kasno razberete 4e ste bili lagani kak 6te reagirate 6te vi e gadno nali tyi 4e po dobre sega da i kaje istinata 6te i e gadno no 6te mine

Голям фен
    Град
    verno si tvurdoglava,ne priema6,se edno sporq s radioto
    are da prestane6 4e nito mi se spori,nito mislq 4e ti si 4oveka 4e da opredelq6 dali sam radoi ili ne,nito pi6a nito ni6to, a ti pak,are prestani!to ti si po tvardoglav i ot men,ako si re6il da se zaqjda6 ne mu e tuka mqstoto nito az sam 4oveka!!!!!!!!!!!!!!!!taka 4e me ostavi na mira i pove4e ne se zaqjdai s men 6toto 6te e bezsmisleno gubene na vreme , nqma da ti otgovaoriq taka i taka

Re: Нормално ли е това

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Възбуждам се от най-добрата приятелка на гаджето ми.Когато правим секс си представям нея.Това ще навреди ли на връзката ако и кажа или да го запазя в тайна?
    Моля ви кажете!!!!!!!
    Няма какво да и казваш най-добре опитаи да не мислиш за приятелката и,а ако не се получава....трудна работа.
    Angel of hell

Супер фен
    По-добре го запази в тайна,защото на нея ще и стана много гадно и ще те скъса сигурно!А ти си помисли много добре какво изпитваш към гаджето ти и какво към приятелката й!

Голям фен
    zbravi za tazi misal,ili zapzi tova v taina,ina4e mnogo 6te navredi....i edin vapros ne se li 4uvstva6 gadno sprqmo gadjeto ti?
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си