emii.. az napraih 1va broika 1 mesec predi da navyr6a 14 godini... be6e v edna gradinka v koqto ima6e zad edni hrasti dve peiki edna sre6tu druga i tam se sybirahme takiva pi6lemeta nekvi i sqdahme na ednata peika a na drugata sqdaha "pi4kite" i ni privikvaha edin po edin... i si se perda6ihme...
aaa.. kolkoto do drugoto koeto komentirate.. kvo da vi kaja.. kogato i da po4nete i da se praskate... nakraq vinagi se okazva 4e se 4ukate za pari i se drusate na dyrti provisnali 4lenove koito ne mojete da vdignete 30 min i ti pisva nakraq da go 4aka6 a toi edva li Vi 4uka pove4e ot 30 min... taka 4ee.. pff.. 4ukaite se kogato si iskate.. 5-6 klas deca pravqt svirki v mejdu4asiqta i gyltat kato pensionirani kurveta, vie ste trygnali da mi se iurkate zaradi edno typ4ene... sexa e udovolstvie, ne e ne6to Bog znae kvo.. osobeno za takiva deca kato vas.. kvo use6ta6? edna topla patka v teb? koqto daje ne moje da te izkara kato horata 6oto svyr6va na 2ta min... abe.. kvo li si habq prikazkite.. stro6vaite si pi4kite ot rano i da ne vi puka.. posle za kvo Vi vikat 4e ste kurvi.. mi kurveta ste si.. ebete se za da vi se vdigne reputation-a... a ne 6oto e osoben kef... ae 4e se nerva..
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!