.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    пред компа

Някой играе ли World of Warcraft???

Ако някой цъка тая велика игричка, да каже нещо за себе си
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Ми искаш да я играя ама не можах да си я инстална. Когато имах желание имаше само един скапан рилийз дето тръгваше на 1 от 15 пробвали. Сега нямам място за игри. Даже NBA-a си махнах

А има ли вече витав free server?

Град
    пред компа
    Ми... http://wowstatus.net/serverlist_xp_down.php
    Само си теглиш играта и инсталваш 1.8.0 пач, и си без проблеми
    Admin-Coki:

Guest
    Някои я предпочитат, други не.

Инсталирах си я в нас ама не я играя оти нямам време. Иначе набарах далаверата и нема пулсар нема валчери, сичко крак батее, нелицензиран суфтуер и чийтове владеят!
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Инсталирах си я в нас ама не я играя оти нямам време. Иначе набарах далаверата и нема пулсар нема валчери, сичко крак батее, нелицензиран суфтуер и чийтове владеят!
    ahum... i gleda6 login menu-to cql den a? keffffff... sry nqma buton Single Player..

Nqkoi hora tvurdqt 4e WoW e ciklarska az tvurdq 4e tova e edin ot nai-dobrite na4ini 4ovek da se zabavlqva, e verno otnema mnogo vreme no tova e vupros na samokontrol koito ne go moje da si cikli po 16 4asa na den. Spored mnogo geim izdaniq nai-dobroto MMORPG praveno nqkoga nositel na desetki nagradi.
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Цитирай Първоначално написано от n0mak
    ahum... i gleda6 login menu-to cql den a? keffffff... sry nqma buton Single Player..

Nqkoi hora tvurdqt 4e WoW e ciklarska az tvurdq 4e tova e edin ot nai-dobrite na4ini 4ovek da se zabavlqva, e verno otnema mnogo vreme no tova e vupros na samokontrol koito ne go moje da si cikli po 16 4asa na den. Spored mnogo geim izdaniq nai-dobroto MMORPG praveno nqkoga nositel na desetki nagradi.
    Бате някои хора си имат живот!
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Град
    пред компа
    Цитирай Първоначално написано от n0mak

Е мерси ман Ти ме изкара зависим от WoW /не че не е така де..../
    Admin-Coki:

Guest
    Наскоро съвсем ненасериозно се захванах да играя и супер ми хареса! Страхотна игра! 1 Мноо красиво изпълнение на Blizzard! =D> Иначе има ли някой който да играе в сървара на Nifelin?

Град
    пред компа
    Аз още на 1.5 пач играх, лвл 78NE dr, ама като го реснаха го заебах
    http://wowstatus.net/serverlist_xp_down.php - по темата
    Admin-Coki:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си