- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Macromedia Flash Professional 8 : Training from the Source
Macromedia Flash Professional 8 : Training from the Source (Paperback)
Някой ако може да ми намери тази книга или знае сайт с много научна литература за компютърни технологии или уеб дизайн. А и някой други книги за Action Script и за flash professional 8
Ох, аз съм толкова скарана с тези неща, но брат ми влиза в http://studio-bg.com/ и там има разни урочета за flash...може малко да ти помогне?![]()
Благодаря многоДано все пак някой да я намери тая книга щото е много полезна
^npocTo^a3^f^ благодаря пак![]()
![]()
Заеби ги тея боклуци. Намери си Maya![]()
Първоначално написано от Fena
Пич ако ми трябваше мая щях да си намеря мая! Ти избощо знаеш ли за кво се ползва flash?!
Ти май незнаеш за какво се ползва MayaПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
глупости, какво ощом има пакет за тримерна растерна анимация, моделиране и ефекти със двумерна, векторна за web...
още не е излязла на български книгата май, ама със сигурност ще излезе. Засега можеш да си купиш за предишнаата версия. Разликите не са огромни и можеп да си ги видиш от help-а на самата програма или сайта.
Сигурно ще има сериозни промени на следващата версия, нали ги купиха Adobe.
Мдаммм
Аз я гледах английската книга, ама не помня къде![]()
Иначе като излезе на БГ ще ти кажа веднага щом разбера
Иначе за какво ти трябва щото 2004про също е надеждна... Особено като си изтеглиш ъпдате-то на хелпа![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
Аве не ми трябва на български ве. Не съм чак толко малумен.Пък и щом няма много разлики ще ползвам за MX 2004. А надявам се адоби да внесат нови технологии във флаш анимациите и уенб дизайна
![]()
Ми нз ман.... по-скоро ако щеше да е към уеб дизайна, dreamweaverа щеше да отнесе лаврите
иначе дано, и аз стискам палци![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
като не ти трабва на български, защо не учиш направо от хелпа или http://macromedia.com/support/flash ? Добри са нещата там, а можеш да пускаш и Find.
Ми пич щото съм баш начинаещ
Та ето едно ръководство:
Macromedia® Flash® Professional 8 UNLEASHED
By David Vogeleer, Eddie Wilson, Lou Barber
...............................................
Publisher: Sams
Pub Date: October 12, 2005
ISBN: 0-672-32761-9
Pages: 1008
Ако и ма заинтересувани да пишат на ЛС.