.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: moje li edin savet

survakaniq
    Guest

moje li edin savet

zdraveite na vsichki izkam da se dopitam do vsichki ako mojete da mi dadete savet za da ne napravq nqkoq glupost. az sam vliubchiv tip i se haresahme s edno momiche ot nashiq klas prekarahme nova godina zaedno dvata i oshte nqkoi de i tq ze che ni vze parite nie pod vliqnie na alkogola ne mojem da otkazvame i vze ot vsichki po nqkoi lev doide s 2 leva i is otide s 40 nqkade i sega se pravi che se edno nishto nee stanalo a v nachaloto kogato se podgotvqhme tq kaza che shte ni varne parite a tq kakto kazah e ot nashqi kals i si pada malko prekazlizva i prez 20 30 sec. kato i chuq glasa i se seshtam za novata godina idnez reshji da mi pogovori i mi kaza che mislila che nie sme i gi dali bez da si gi izkame posle. e kakvo shte me posavetva te?

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    emi spored men tfa sa si mn pari i trqbva da si gi iskate...nz kakfo dr da ti kaja
    daje se chudq zashto ste otlagali do sega,trqbvalo e oshte na dr den da ste gi poiskali
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    BG-Sofiq

haha

mn gadno nakaraite q da vi vurne parite tova e mn podla postupa i ne i govorete kak e mogla tova e mn gadno!ne i obru6taite vnimanie i q iztormozete da vi vurne vzetoto!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    emi spored men tfa sa si mn pari i trqbva da si gi iskate...nz kakfo dr da ti kaja
    daje se chudq zashto ste otlagali do sega,trqbvalo e oshte na dr den da ste gi poiskali
    mislehme che shte se seti saa da ni gi varne ama ne stan za tova pochnah me da q bazikame survakarkata survakarkatta i ot tova mislq che e leko zasegnata i za tova pogovorihme s neq dnez po tochno az govoreh tq mi se karashe a mai trqbvashe da e obratno...

Guest

Re: haha

Цитирай Първоначално написано от mai4eto
    mn gadno nakaraite q da vi vurne parite tova e mn podla postupa i ne i govorete kak e mogla tova e mn gadno!ne i obru6taite vnimanie i q iztormozete da vi vurne vzetoto!!!!!
    kat gledam mai nqma da stane samo s tova inache se opitva me de kakvoto stae duma nie se go obrashtame kam tova razkazahme i na drugite ot nashiq kas i te se smeqt de shtoto znaqt za kakvo govorim de a zabravih da kaja oshte che nie sme dvam ot kalsa a ostanalite koito sa bili na kuponcheto na novata godinka ne sa daje ot nashto uchilishte

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    ППхПХАпхАпхАпхпАХАХаХАХхА хАхАхАхА баааасииииииииии......значи като не разбира от дума само бой ..тва е !Пари ли???да беее!!!наи мн един лев последван от десен

Голям фен
    Град
    pf...ot kude na kude shti se kara...otivate i si iskate parite a tq neka si vika kolkoto iska

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ziky
    ППхПХАпхАпхАпхпАХАХаХАХхА хАхАхАхА баааасииииииииии......значи като не разбира от дума само бой ..тва е !Пари ли???да беее!!!наи мн един лев последван от десен
    i az tova si pomislih ama sashto taka se usetish che tak sashto qma da vidq parite si nai eche az zashtoto az sam nai preecakaniq s 20 leva moje i poveche

Фен
    Град
    BG-Sofiq
    pf...ot kude na kude shti se kara...otivate i si iskate parite a tq neka si vika kolkoto iska
    absolutno e prava q da ne ti puka taq az ako sam 6te i s4upa zubkite!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mai4eto
    absolutno e prava q da ne ti puka taq az ako sam 6te i s4upa zubkite!
    kakto kazah tova e nai lesnoto no ne si padam po tova da biq momicheta ne samo udrql momiche ot 2-ri kals ama togava ne misleh mnogo rasadno

Голям фен
    Град
    ei,prosto si iskaite parite tfa e,dr nemojete da napravite
    qvnu samo s govorene nqma da se poluchi

Guest
    ei,prosto si iskaite parite tfa e,dr nemojete da napravite
    qvnu samo s govorene nqma da se poluchi
    to kato gledam nishto nqma da stane za parvi pat imam problem i pisha za nego za tova i ne sam s iztinskiq si nik de naprao za posleshishte shte stana

Фен
    Град
    plovdiv
    pich i iz imam podoben problem i ako ot tuk se razreshi mai i na men shte mi pomognat kolegite )
    КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
    ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
    ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
    АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
    ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ

DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
    DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM

Град
    в свой измислен свят *мнение на майка ми*
    hahaha, mi podhodete s humor: Кажете й: Абе.я дай един лев-после следващото междучасие пак така и ако се оплаче и кажете: еМИ, ТИ ЦЕЛИ 40 ЛВ НИ ВЗЕ НА нОВА гОДИНА И СЕ ПРАИШ НА ЗАСПАЛА!
    DA WIDIM КАКВО ще каже :П
    I'm gonna live my life...
    shinin' like a diamond...
    I say: HAVE A NICE DAY :]
    If there's one thing I hang on to,
    it gets me through the night

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    абе ти хубаво не биеш момичета ама то така с крадене малко....а пук и що кво като е момиче ебал си го тя ше те краде...утре може да те бие!!!Ти ше седиш и ше я гледаш ли ...??да бе..!!!те женските са от дума не разбират и само знаят дай ако не аз че си земем

Guest
    Не копеле размазвам се! Йес бате! Ахахаха. Велико. Как може да сте толко гениално! ДАааааааааааа!

SURVAKANIQ
    Guest
    brato mnogo mi pomagash naprao sa pochuvstvah se edno da mi varnali parite s lihva

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    znae6 li kvo moge prosto malko da q pospla6i6kazva6 ili mi vra6ta6 parite ili ...... mnogo e lesno :P probvai toku vi6 stane

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от SURVAKANIQ
    brato mnogo mi pomagash naprao sa pochuvstvah se edno da mi varnali parite s lihva

Обеспечителна лихва или данъчна?...

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    tq parite ne iska da vra6ta ti i lihva me4ti i polovina

Guest
    Цитирай Първоначално написано от terry
    tq parite ne iska da vra6ta ti i lihva me4ti i polovina
    отиаш с нотариялно заверен акт и подаваш жалба в общината!

Ако не ви ги дава просто може и да се повтарям ама само бой щом от дума не разбира!!Никва пощада.....нема жена нема момиче Бог е казал в заповедите си не кради..щом краде ше има да си зима

Голям фен
    Град
    United We Love You
    neznam dali sym vijdala po tupa tema ahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahah vzela im parite molq ti sa ..utiate i kaate dai si mi parite i tuii to..
    т. 2, 9

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Еми отивате сплашвате я малкоуЛл и като не ви ги върне... зимате по сериозни мерки и тфффа е ... Друго решение не виждам

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си