.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Help meeee!!

????
    Guest

Help meeee!!

Zdraveite hora i hori4ki!Imam edin vupros kum prosvetenite!!Na4i kogato se vazbudq i to mnogo prez opredeleni intervali ot penisa mi zapo4va da izlizva nqkakva stranna prozra4na te4nost!Nqkoi znae li kakvo predstavlqva tq???

Голям фен
    Sperma naprimer
    Keep smilin'

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    По това, че казваш, че течността е прозрачна съдя, че не става дума за сперма точно. Сперматозоидите по принцип плуват в една течност, която им позволява да се придвижват по-лесно и осигурява благоприятна среда за живота им. Когато се възбудиш хормоните, които командва мозъка ти стимулират производството на тази течност, защото се "очаква" да има е еякулация, т.е. тялото започва да се подготвя за нея. Не помня точно как се казваше тази течност, но важното е, че тя е течната среда, в която "плуват" сперамтозоидите. Те придават белия цвят на смермата, иначе течността е прозрачна. В нея могат да се съдържат малко количество спераматозоиди ( но малко) и е нормално да излиза и преди еякулацията. Така е до колкото знам аз.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Повече от фен
    смазка бе
    Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.

Голям фен
    lele..nachi mogat da stanat gafove vse pak

emi....niamam penis...ne moga da ti otgovoria!sorry

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    II.Задължения на потребителите
    10.Да НЕ публикуват мнения, които с нищо не помагат на потребителя,
    пуснал темата ("neznam", "taka e", "ne moga da ti pomogna", "ne se
    seshtam" и др.)

V.Санкции при нарушения на потребителите
    1.Нарушения от ПЪРВА СТЕПЕН - санкционират се с предупреждение при
    системно неспазване на точки 1,6,7,9,10 от раздел "Задължения на
    потребителите"

Цитирай Първоначално написано от suzanna
    lele..nachi mogat da stanat gafove vse pak
    4ela sam, 4e e veroqtno 2-3 %
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

a sa de! moje da e vischko..
    Искаш ли да узнаеш, колко те обичам? Умножи чувствата ми по безкрайността, отведи ги до дълбините на вечността и ще добиеш бегла представа!!!

Обичам Гени!!
    --=Г-е-о-р-г-и=--

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Тая течност сигурно е това дето каза Josefinne а за гафовете има вероятност да станат при хора които опитват да правят секс без противозачатъчни и си мислят че ако си изкарат пениса преди да са се изхварлили момичето няма да забременее ама тая течност за която става дума както каза Josefinne садържа сперматозоиди и вероятността момичето да забременее е голяма

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    По това, че казваш, че течността е прозрачна съдя, че не става дума за сперма точно. Сперматозоидите по принцип плуват в една течност, която им позволява да се придвижват по-лесно и осигурява благоприятна среда за живота им. Когато се възбудиш хормоните, които командва мозъка ти стимулират производството на тази течност, защото се "очаква" да има е еякулация, т.е. тялото започва да се подготвя за нея. Не помня точно как се казваше тази течност, но важното е, че тя е течната среда, в която "плуват" сперамтозоидите. Те придават белия цвят на смермата, иначе течността е прозрачна. В нея могат да се съдържат малко количество спераматозоиди ( но малко) и е нормално да излиза и преди еякулацията. Така е до колкото знам аз.
    Vinagi se u4udvam kolko to4ni i kompetentni otgovori dava6 znae6 dosta...po4ti kolkoto men :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    Sofia / София
    silikon
    : AMG Corporation ::

Re: Help meeee!!

Цитирай Първоначално написано от ????
    Zdraveite hora i hori4ki!Imam edin vupros kum prosvetenite!!Na4i kogato se vazbudq i to mnogo prez opredeleni intervali ot penisa mi zapo4va da izlizva nqkakva stranna prozra4na te4nost!Nqkoi znae li kakvo predstavlqva tq???
    Ще ти дам бонус за въпроса: "Сперма"

Супер фен
    tva e znak 4e napulno si gotov za sex i iska6 kolkoto se moje po skoro da go napravi6!a s taq te4nost mn da vnimava6 da ne stane FALL i vinagi polzvai prezervativ

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Фен
    Град
    Varna

Re: Help meeee!!

Цитирай Първоначално написано от ????

ajajajajajaahahahahahaha ae tez patkani kat po4nat da sa praqt na nenormalni mn sa mi sme6ni eto zatova trq sa zabrani anonimni da pi6at v taz tema

Супер фен
    Jarhead☻ bokluk smrudel

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

tazi te4nost e taka nare4enata smaska! kakto jenata se ovlajnqva kogato se vuzbudi taka i muja se ovlajnqva! to4no tova e tazi te4nost koqto opisva6! edna ot celite i e da podpomogne po lesnoto vlizane na penisa vuv vlagali6teto!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Abe pukai tam...kvo kato onaq rabota ti e defektna..ti nali si obraten MYXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAA

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Huan_Pablo Пуснато на: 25.02.6 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Abe pukai tam...kvo kato onaq rabota ti e defektna..ti nali si obraten MYXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAAAAAAA
    ama ti naistina si syper tupichuk...Isvinqvai ama prochetoh samo 2 tofi komentara nqha syper TUPI...kato teb !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    Huan_Pablo Пуснато на: 25.02.6 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

ama ti naistina si syper tupichuk...Isvinqvai ama prochetoh samo 2 tofi komentara nqha syper TUPI...kato teb !

Kvo svirka da ne mi pravish sega...aide molq ti se..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си