- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Samotna
Седя си у дома...и мисля за времето прекарано с ТЕБ!!!Колко щастлива бях,макар че всичко бе лъжа, добре прикрита под маската на "голямата любов".
Боли ме, при мисълта че те деля с НЕЯ!Тя те отдели от мен, тя те отвлече, тя наруши моята крепост в която бяхме само ти и аз!Щастлив ли си вече?Намери ли това което искаше?Не, нали!Нека страдаш сега сам както аз!!!
Сега съм сама,повече няма да си с мен макар да изгарям от желание,да сме само ти и аз необезпокоявани от никого, но това ще остане незбъдната мечта за мен защото ти няма да се върнеш!!!Искам да крещя колко те обичам, но мълча защотото страхът ме побеждава, надделява над мен и ме оставя безмълвна пред теб. Навеждам глава смутено вместо да те прегърна, мълча вместо да те целуна...Господи помогни ми!Плача но плачат няма да те върне, като глас в пустиня е.Чакам да се върнеш но нямам сили да продалжа!Но аз съм силна, ще продължа напред и без ТЕБ!Единственото което ще ме държи силна това ще са спомените макар че, те не са породени от истинската любов.Ще мине време и ще те забравя,ще срещна нов човек който ще ме обича много повече от теб!!!Сега върви скитнико, търси нова "любов", дано си щастлив но за мен ще останеш oтминал спомен, спомен за момче което незнае какво е любов!...Дано някой ден се научи какво означава тази думичка...
...Cheta i...vse edno az sym go pisala ! Chuvstvam syshtoto v momenta...Strahotno e! Tolkova istinsko i nepodpraveno... Bravo ! =D> =D> =D>
I`m trying to make your dreams come true...
mn e hubavo bravo seki den se poblikuvat tuka mn hubavi ne6ta bravo
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Малее уникално,уникално...олее точно така се чувствам сега,особено след снощи!Мн е хубаво...и наистина все едно си описвала моите чувства!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
ей миличка много е хубаво![]()
![]()
браво =D> =D> =D> =D>
f@nt@zi@
Naistina e vurha BRAVO!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D>
Syper ! Bravo =D>
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Първоначално написано от Evi_15
защо ли и аз се чуствам така....даже на моменти не само самотен но и жалак...![]()
Не е лошо.Ама ... недей така да се съжаляваш.Оправяй се.. не си струва да страдаш за хора , които не заслужават вниманието ти.![]()
"Когато надникнеш в бездната,
бездната също надниква в теб"
Фридрих Ницше
naistina e prekrasno !!! bravo!!mnogo mi haresa
v jivota si te sre6tnah slu54aino vlubih se v teb bezkraino,4e te obi4am nqmam samnenie da te zabrava nqmam namerenie!!
Хм,и аз това си мислех,наистина е хубаво ,но от друга страна, ако наистина е станало така както тя го е написала, не е много за поздравления...или греша?Първоначално написано от ligla999
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер /огромен/ на снимка в подпис / забрана за ползване на такъв/
e macka tuka si mnogo pravaПървоначално написано от piFka_LP
Първоначално написано от sometimes_
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Mr.Novembe®
мнооооого е готино БРАВО !!! Страхотно е![]()
![]()
![]()